| | #1501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Denetim Masasından Kullanıcı Hesaplarını seçin. Karşınıza gelen pencereden; Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıklayın. ![]() Sonra Önünüze gelen yeni pencereden aşağıdaki seçili kutucukları işaretleyip Uygula Seçeneklerine basmanız yeterli... ![]() Kolay gelsin... | |
|
| | #1502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ilginctir acılmayan dosyamı acıp içinden bilgi alabiliyorum nasıl gerçekleştigini anlasam cok iyi olurdu ama belki gozden bişeyler kacırdım yaparken .ben pcdeki başlat yazısının yerine ismimin yazmasını istiyorum nasıl gerçekleştirebilirm
| |
|
| | #1503 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1504 (mesaj-linki) | |
Sistemi geri yüklemeyi dene.
| |
|
| | #1505 (mesaj-linki) | |||||
Windows XP'de otomatik oturum açma nasıl etkinleştirilir | |||||
|
| | #1506 (mesaj-linki) | |||||
Registryde AutoAdminLogon'a verdiğim 1 değerinin kendiliğinden 0 olmasının nedeni, yukarıdaki linkte de açıklandığı gibi, orada bulunması gereken DefaultPasword satırının bulunmaması imiş. Herhangi bir şifre girmedim sadece böyle bir satır yazdım ve de artık açılış ekranı gelmiyor, AutoAdminLogon 1 olarak duruyor. Ancak bekleme moduna geçildiğinde (?) karşılama ekranı geliyordu yine de, o da 1. Güç seçenekleri özellikleri / Gelişmiş sekmesinde seçili olan "bilgisayar hazırda bekleme durumundan çıktığında parola sor" seçeneğini kaldırınca ya da 2. Görüntü özellikleri / Ekran koruyucu sekmesinde "devam ederken karşılama ekranı..." diyen ve nedense devamı okunmayan seçeneği kaldırınca düzeldi. böylece ihya oldum, başım göğe erdi. | |||||
|
| | #1507 (mesaj-linki) | |
vista home piremium işletim sistemim nero 7 yi yuklemeye çalıştım ama tam yuklenemedi program ekle kaldırda duruyor tekrar kurulmasını da engelliyor windovs HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstallbölümünden nero yazan herşeyi elle sildim ama hala program ekle kaldırda duruyor üzerine gelincede kaldır veya değitir bölümüde aktiflenmiyor ne yapmam gerek bir türlü silemiyorum | |
|
| | #1508 (mesaj-linki) | |
EasyClean indirin. Ekle/Kaldır seçeneğindeki aktif olmayan programları silebilirsiniz.
| |
|
| | #1509 (mesaj-linki) | |
Ben USB belleği bilgisayarımdan kaldır dediğim zaman donanım kullanımda kaldırılamıyor diyor. USB yi kullanan programı nasıl bulabilirim. Tşk ederim.
| |
|
| | #1510 (mesaj-linki) | |||||
Bu arada Usb driverlarınızı güncellemenizide öneririm... | |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |