PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2007   #1501 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ulvicen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
desem de düzelmemiş. şimdi durum şu:
autoadminlogon'a 1 verince diğer açılışta direk giriyor, ekran gelmiyor. ama o zaman ne oluyorsa tekrar kapatıp açtığımda yine hoş geldiniz ekranı geliyor ve ben her seferinde bu 1 değerinin 0 olduğunu görüyorum. yani nedense kendiliğinden 0'a çeviriyor bunu. ayrıca ben bu sorunu çözmek için ilk defa yazdım autoadminlogon'u, bi yerde gördüm ve yazdım, önceden böyle bir değer yoktu orda. ne dersiniz?

Denetim Masasından Kullanıcı Hesaplarını seçin. Karşınıza gelen pencereden; Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıklayın.

Sonra Önünüze gelen yeni pencereden aşağıdaki seçili kutucukları işaretleyip Uygula Seçeneklerine basmanız yeterli...

Kolay gelsin...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 26-04-2007   #1502 (mesaj-linki)
vain

ilginctir acılmayan dosyamı acıp içinden bilgi alabiliyorum nasıl gerçekleştigini anlasam cok iyi olurdu ama belki gozden bişeyler kacırdım yaparken .ben pcdeki başlat yazısının yerine ismimin yazmasını istiyorum nasıl gerçekleştirebilirm
Eski 26-04-2007   #1503 (mesaj-linki)
ulvicen

Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Kolay gelsin...

tşkkür ama işe yaramadı. "hızlı kullanıcı değiştirme" seçili değildi, seçtim, bi kaç kez kapatıp açtım bi değişiklik olmadı. halen karşılama ekranı geliyor.
Eski 27-04-2007   #1504 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Sistemi geri yüklemeyi dene.
Eski 27-04-2007   #1505 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

ulvicen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tşkkür ama işe yaramadı. "hızlı kullanıcı değiştirme" seçili değildi, seçtim, bi kaç kez kapatıp açtım bi değişiklik olmadı. halen karşılama ekranı geliyor.
Daha önceki yazınızda da AutoAdminLogon=1 yaptığınız halde kendiliğinden değerin "0" olarak değiştiğini yazmıştınız. Microsodt sorununuza şu çözümü bulmuş. Lütfen linki takip edin.

Windows XP'de otomatik oturum açma nasıl etkinleştirilir
Eski 27-04-2007   #1506 (mesaj-linki)
ulvicen

Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Daha önceki yazınızda da AutoAdminLogon=1 yaptığınız halde kendiliğinden değerin "0" olarak değiştiğini yazmıştınız. Microsodt sorununuza şu çözümü bulmuş. Lütfen linki takip edin.

Windows XP'de otomatik oturum açma nasıl etkinleştirilir
evet bu sefer halloldu, teşekkürler.
Registryde AutoAdminLogon'a verdiğim 1 değerinin kendiliğinden 0 olmasının nedeni, yukarıdaki linkte de açıklandığı gibi, orada bulunması gereken DefaultPasword satırının bulunmaması imiş. Herhangi bir şifre girmedim sadece böyle bir satır yazdım ve de artık açılış ekranı gelmiyor, AutoAdminLogon 1 olarak duruyor. Ancak bekleme moduna geçildiğinde (?) karşılama ekranı geliyordu yine de, o da
1. Güç seçenekleri özellikleri / Gelişmiş sekmesinde seçili olan "bilgisayar hazırda bekleme durumundan çıktığında parola sor" seçeneğini kaldırınca ya da
2. Görüntü özellikleri / Ekran koruyucu sekmesinde "devam ederken karşılama ekranı..." diyen ve nedense devamı okunmayan seçeneği kaldırınca
düzeldi. böylece ihya oldum, başım göğe erdi.
Eski 28-04-2007   #1507 (mesaj-linki)
atif - avatarı

vista home piremium işletim sistemim nero 7 yi yuklemeye çalıştım ama tam yuklenemedi program ekle kaldırda duruyor tekrar kurulmasını da engelliyor windovs
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstallbölümünden nero yazan herşeyi elle sildim ama hala program ekle kaldırda duruyor üzerine gelincede kaldır veya değitir bölümüde aktiflenmiyor ne yapmam gerek bir türlü silemiyorum
Eski 29-04-2007   #1508 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

EasyClean indirin. Ekle/Kaldır seçeneğindeki aktif olmayan programları silebilirsiniz.
Eski 30-04-2007   #1509 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Ben USB belleği bilgisayarımdan kaldır dediğim zaman donanım kullanımda kaldırılamıyor diyor. USB yi kullanan programı nasıl bulabilirim. Tşk ederim.
Eski 30-04-2007   #1510 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben USB belleği bilgisayarımdan kaldır dediğim zaman donanım kullanımda kaldırılamıyor diyor. USB yi kullanan programı nasıl bulabilirim. Tşk ederim.
Eğer Usb bellek içerindeki bir klasör yada program açık kalmamışsa ve bu hatayı veriyorsa bir kaç defa kaldırmayı deneyin bazen bu şekilde takılıyor ve kaldırmıyor ama bir kaç deneme sonunda donanımınız güvenle kaldırıldı uyarısını alırsınız...

Bu arada Usb driverlarınızı güncellemenizide öneririm...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53