PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-04-2007   #1511 (mesaj-linki)
vain
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ekranım muthis titriyor neden kaynaklanıyor bugun artık istedigim dosyayı acabiliyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 01-05-2007   #1512 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Vista nın temasını yukledım daha sonra ondan sıkılınca program ekle veya kaldır dan kaldırdım ama pc mı açarken karşılama penceresı hala vistanın teması dır nasıl çıkarta bılırım acaba yardımlarınızı beklıyorum
Eski 01-05-2007   #1513 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

vain adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ekranım muthis titriyor neden kaynaklanıyor bugun artık istedigim dosyayı acabiliyorum
Monitör Hz ayarlarınızı kontrol edin. Monitörünüzü uygun Hz frekansına ayarlayın. Eğer yine düzelmezse monitörünüzü en yakın elektronikçiye götürün...

The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Vista nın temasını yukledım daha sonra ondan sıkılınca program ekle veya kaldır dan kaldırdım ama pc mı açarken karşılama penceresı hala vistanın teması dır nasıl çıkarta bılırım acaba yardımlarınızı beklıyorum
Vista teması yüklediğinizde sistem geri yükleme yapsanız dahi düzelmez. yapmanız gereken internet üzerinden orjinal xp temasını indirip pcnize kurmak...

Download
RapidShare: 1-Click Webhosting

Not: Linkteki dosyayı netten bi siteden aldım indirip denemedim ve mutlaka virüs kontrolünden geçirin...
Eski 01-05-2007   #1514 (mesaj-linki)
veli15

bilgisayarım açılınca C:\WİNDOWS\ljkjij.dll hatası veriyor.Ne yapmam gerekir bilen varsa bir bilgi verirse sevinirim.......................
Eski 01-05-2007   #1515 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Benim yüklediğim tema Longhorn Inspirat tı verdıgın link te sanırım yoktu. ne yapmalıyım ?

temanın resmı boyleydı

Son Düzenleyen Blue Blood; 01-05-2007 @ 12:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-05-2007   #1516 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

veli15 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayarım açılınca C:\WİNDOWS\ljkjij.dll hatası veriyor.Ne yapmam gerekir bilen varsa bir bilgi verirse sevinirim.......................
Başlat --> Çalıştır 'ı seçin msconfig yazarak önünüze gelen menüden başlangıç sekmesini tıklayınız. Hata veren dll dosyasının önündeki check işaretini kaldırıp uygula tamam dediğinizde bilgisayarınız bir sonraki açılışta bu hatayı vermez...

Aşağıdaki resimde bir örnek verdim.

Benim yüklediğim tema Longhorn Inspirat tı verdıgın link te sanırım yoktu. ne yapmalıyım ?

temanın resmı boyleydı
Aceleye geldiği için tam bakamadım ama google yada herhangi bir arama motorundan orjinal xp tema diye aratırsanız bulursunuz...
Eski 01-05-2007   #1517 (mesaj-linki)
vain

iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki
galiba voltajla alakalı...
Eski 01-05-2007   #1518 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??
Eski 01-05-2007   #1519 (mesaj-linki)
vain

benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...
Eski 01-05-2007   #1520 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki
galiba voltajla alakalı...
Sorunun cevabını vermişsizin zaten. Ben sizin monitörünüze gelen voltajı ölçemem... Ben veya bir başkası buradan sizin sistem sisteminizi bilmeden olasılıklara göre cevap veriyoruz. Verilen cevaplar bu güne kadarki tecrübe edindiğimiz ve o an aklımıza gelen yanıtlar oluyor.

Tavsiye edebileceğim şey kendinize 800 Watt veya üstü bir UPS (Kesintisiz güç kaynağı) almak olcak... Ayrıca gelen elektrik topraklamayla destekleniyormu buda var...

peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??
Program ekle/kaldır 'ı kullanarak yükeldiğiniz Vista temasını uninstall edin.

Denetim Masası ---> Program Ekle/Kaldır --> Yüklediğiniz Vista teması

Sonra orjinal xp temasınızı yükleyin.

benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...
Tam olarak neyi kastettiğinizi anlıyamadım. Anladığım kadarıyla Firefox kullanıyorsunuz ve adres çubuğunda girdiğiniz web adresine yönlenmiyorsunuz ?

Son Düzenleyen Teknixs; 01-05-2007 @ 20:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
longhorn inspirat tema indir,
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53