| | #1511 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ekranım muthis titriyor neden kaynaklanıyor bugun artık istedigim dosyayı acabiliyorum | |
|
| | #1512 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Vista nın temasını yukledım daha sonra ondan sıkılınca program ekle veya kaldır dan kaldırdım ama pc mı açarken karşılama penceresı hala vistanın teması dır nasıl çıkarta bılırım acaba yardımlarınızı beklıyorum
| |
|
| | #1513 (mesaj-linki) | |||||
Download RapidShare: 1-Click Webhosting Not: Linkteki dosyayı netten bi siteden aldım indirip denemedim ve mutlaka virüs kontrolünden geçirin... | |||||
|
| | #1514 (mesaj-linki) | |
bilgisayarım açılınca C:\WİNDOWS\ljkjij.dll hatası veriyor.Ne yapmam gerekir bilen varsa bir bilgi verirse sevinirim.......................
| |
|
| | #1515 (mesaj-linki) | |
Benim yüklediğim tema Longhorn Inspirat tı verdıgın link te sanırım yoktu. ne yapmalıyım ? ![]() temanın resmı boyleydı Son Düzenleyen Blue Blood; 01-05-2007 @ 12:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #1516 (mesaj-linki) | |||||||||
Aşağıdaki resimde bir örnek verdim. ![]()
| |||||||||
|
| | #1517 (mesaj-linki) | |
iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki galiba voltajla alakalı... | |
|
| | #1518 (mesaj-linki) | |
peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??
| |
|
| | #1519 (mesaj-linki) | |
benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...
| |
|
| | #1520 (mesaj-linki) | |||||||||
Tavsiye edebileceğim şey kendinize 800 Watt veya üstü bir UPS (Kesintisiz güç kaynağı) almak olcak... Ayrıca gelen elektrik topraklamayla destekleniyormu buda var...
Denetim Masası ---> Program Ekle/Kaldır --> Yüklediğiniz Vista teması Sonra orjinal xp temasınızı yükleyin. Son Düzenleyen Teknixs; 01-05-2007 @ 20:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
![]() |
| longhorn inspirat tema indir, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |