| | #1841 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: soru:PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #1842 (mesaj-linki) | |||||
>>>Bilgisayarıma sağ tıkla / özellikler / gelişmiş / performans / ayarlar / masaüstünü simge etiketlerinde bırakma gölgesini kullan ı işaretle veya >>>masaüstü sağ tuş özellikler / masaüstü / masaüstünü özelleştir / web / işaretleri kaldır. | |||||
|
| | #1843 (mesaj-linki) | |||||
1 - Klasörlerdeki ortak görevleri kullan 2 - Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan 3 - Pencere ve düğmelerde görsel stil kullan. Sadece bunlar ok li kalıp da tamam diyince bilgisayarınızda hızlanmayı görebilirsiniz. ancak bunu istemediğiniz taktirde 2 numaralı bölümü etkin yapın veya üst bölümdeki 4 seçenekten Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin derseniz. Bütün öğeleri açacaktır. | |||||
|
| | #1844 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
yaa ben windows daki internet dosyasına nasıl ulasabilecegimi sormak istiom yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #1845 (mesaj-linki) | |
| BenimYeniden Bir SORUNUM VAR ! bilmiyorum neden ama acer aspire 3000 diz üstü bilgisayarım var çevremde bir çok wiralless kullanıcı var bilgisayarım da kablosuz ağ özelliği var fakat kullanamıyorum format attım bitin driver ları gördü ve tanıdı ama wiralles özelliğini tanımadı açılması için tuşa basıyorum ama işe yaramıyor yarım ederseniz sevinirim | |
|
| | #1846 (mesaj-linki) | |||||
Internet Explorer 6 kullanıyorsanız C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum ismi\Local Settings\ bu adres altında gizli olmadığından kolayca bulabilirsiniz. | |||||
|
| | #1847 (mesaj-linki) | |
benim bağlı bulunduğum server sınırsız mail hesabı açma hakkı veriyor bana. ama ben bu mailleri plesk panelden açabiliyorum ve webmail.benimsitem.com adresinden ulaşabiliyorum. ziyaretçiler nasıl gelip kendileri şifre ve bilgilerini girerek mail adresi alabilirler ? | |
|
| | #1848 (mesaj-linki) | |
ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler
| |
|
| | #1849 (mesaj-linki) | |
| Soru:
"Desktop" P4 2.4 1gb ddr 333 ram MSI 645combo anakart lg cdrom lg dvdrom lg cd writter 3 1\2 disket okuyucu edimax EW-7318 veya Airties WUS300 usb wireless gforce mx440 64mb veya ati 9250 radeon saphire 256mb eternet,modem vs.. philips107T5 monitör 1-Hangi ekran kartını tavsiye edersiniz? 2-Hangi usb-wireless kartını tavsiye edersiniz? 3- Seçtiğiniz kartlarla birlikte böyle bir bilgisayarınız olsa kaça satardınız? (henüz düşünmüyorum ama bu konuda ortalama bir bilgim olsun istiyorum) 4- Anakarın üzerinde 2ddr 2sd ram yuvası var gidip 2sd ram alıp taksam bi etkisi olurmu 2çeşit 4tane ramim olsa Son Düzenleyen efeefeefe; 08-09-2007 @ 10:12. Sebep: soru ekledim | |
|
| | #1850 (mesaj-linki) | |
Ekran kartı alacaksan kesinlikle Windows Vista(Directx 10.0) destekli bi ekran kartı almanı tavsiye ederim.Çünkü desteklemeyenler bir süre sonra kaldırılmaya başlanacak.Tabi böyle bir ekran kartının alımı işlemce,anakart,ram gibi donanımlarında değişmesi gerekecek. PCnin ram'i güzel fakat ekran kartı ve işlemcin eski model oldukları için fazla para etmez.Şuan bu donanımların 2.el fiyatlarını tam bilmediğim kesin birşey söyleyemem. RAMların hepsinin aynı tür olması lazım.Mesala hepsi ddr olması lazım.Ayrıca ddr4 ramı anakartın ve işlemcinin desteklemesi lazım. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |