| | #1861 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Sistem Yapılandırma ve Hızlandırma Programları Bu programlardan biri işinizi görecektir. Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcıların oturum açma ve kapatma seçeneklerini değiştir Burdan ayarları değiştirip tekrar deneyin. Sistem hızlandırma programlarının "Enable Auto-Logon" özelliği olması lazım, bunu aktif edebilirsiniz. Mesela TweakNow PowerPack 2006'da var. | |
|
| | #1862 (mesaj-linki) | |
| Acaba hata ekran kartı mı? Arkadaşlar benim pc de şöle bi durum var.Pc normal çalışıyor bi sorun yok ama oyuna girdikten sonra 10 dk sonra pc de tıkanma oluyor.Acaba bu sorunun sebebi ne olabilir? | |
|
| | #1863 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acaba hata ekran kartı mı?arkadaşlar bnim pc de oyundan çıktıkdan sonra internet explorer yada firefox açılıyor sayfa görüntülenemiyor dio ama msn açık ve online oyun oynayabiliyorum sorun acaba pc demi modemdemi sorun ne ? bi yardım pls. Son Düzenleyen mustafaakca; 12-09-2007 @ 03:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #1864 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Acaba hata ekran kartı mı? | |
|
| | #1865 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ben explorer den google cıkıyor ama sag ust kösede oturum ac yazısına tıkladıgım zaman sayfa göruntulernmiyor aynı sekilde live.com dada oturum acamıyorum. mozilla firefox da googlede ve livede oturum acabiliyorum. bunun nedeni nedir acaba? | |
|
| | #1866 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)İnternet Explorer Güncellemelerini tamamen yapın. Sorun düzelecektir. | |
|
| | #1867 (mesaj-linki) | |
mrb ben msn hack programı istiom yardımcı olursanız
| |
|
| | #1868 (mesaj-linki) | |||||
Site ve Forum Kuralları | |||||
|
| | #1869 (mesaj-linki) | |
| kapama konsolu
arkadaşalar bilgisayarda kapama konsolu stilini nasıl değistire biliriz bilen varsa lütfen ama lütfen söylesin
| |
|
| | #1870 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: kapama konsolu
İşletim sistemin windows XP veya Vista ise bunlara uygun olarak temalar indirip kurabilirsin. Temalarla çok rahat değiştirilebilir ancak kendin müdahale edip değiştirmek gibi birşey yapamıyorsun maalesef. En azından Windows Xp de yapılamadığını biliyorum. Vista kullanmadığım için o tarafta bi iddiam olamaz. İndireceğin temayı C:\Windows\Resource\Themes\ klasörü içine atmalısın ve .theme uzantılı veya klasörün içinde bulunan .mssstyles uzantılı dosyayı da çalıştırdıktan sonra karşına pencere gelecek oradan tamam butonuna bastıktan sonra bütün görünümler değişmiş olur. tabi bazı temalarda kapama konsolunu değişmeye destek vermiyor Bunun için sana önerebileceğim çok güzel bi program var: WindowBlinds XP. Programı kurduktan sonra kendi sitesine gidip istediğin tarzda tema indirip kurabilirsin. | |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 51 Dakika Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |