PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-09-2007   #1861 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
öncelikle herkese günaydın yine ben

arkadaşlar benim pc açılışda ve kapanışda çok yavaş hızlandırmak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum bunlar içinde bir adım; açılışda bana kullanıcı adımı gösteriyor bunu tıklamadan açmıyor ben bunu sormadan açılsın istiyorum kaldırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

herkese ii çalışmalar...
Şu konuyu inceleyin:
Sistem Yapılandırma ve Hızlandırma Programları

Bu programlardan biri işinizi görecektir.

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcıların oturum açma ve kapatma seçeneklerini değiştir

Burdan ayarları değiştirip tekrar deneyin. Sistem hızlandırma programlarının "Enable Auto-Logon" özelliği olması lazım, bunu aktif edebilirsiniz. Mesela TweakNow PowerPack 2006'da var.

yakamoz10 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yardım edecek kimse yok mu arkadaslar bu fare iyice çıldırdı kedi görmüş gibi oldu bazen çift bazende tek tıklıyor iyice ayarı kaçtı zor giriyorum sitelere çıkmak daha da zor.başka pc de denedim sorun yok acaba virüs olabilirmi lütfen birisi ACİL yardım etsin yoksa bu bu alet elimde kalabilir......
Aygıt Yöneticisi'nden fareyi kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Kaspersky Anti-Virus 7 gibi bir programla bilgisayarınızı virüs ve spyware'e karşı taratın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 12-09-2007   #1862 (mesaj-linki)
Engin_1499
Acaba hata ekran kartı mı?

Arkadaşlar benim pc de şöle bi durum var.Pc normal çalışıyor bi sorun yok ama oyuna girdikten sonra 10 dk sonra pc de tıkanma oluyor.Acaba bu sorunun sebebi ne olabilir?
Eski 12-09-2007   #1863 (mesaj-linki)
mustafaakca
Cvp: Acaba hata ekran kartı mı?

Engin_1499 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar benim pc de şöle bi durum var.Pc normal çalışıyor bi sorun yok ama oyuna girdikten sonra 10 dk sonra pc de tıkanma oluyor.Acaba bu sorunun sebebi ne olabilir?
bndede aynı problem vardı ekran kartıyla bi alakası yoq formatlada düzelmiyorsa bios güncelle

arkadaşlar bnim pc de oyundan çıktıkdan sonra internet explorer yada firefox açılıyor sayfa görüntülenemiyor dio ama msn açık ve online oyun oynayabiliyorum sorun acaba pc demi modemdemi sorun ne ? bi yardım pls.

Son Düzenleyen mustafaakca; 12-09-2007 @ 03:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-09-2007   #1864 (mesaj-linki)
Engin_1499
Cvp: Acaba hata ekran kartı mı?

mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bndede aynı problem vardı ekran kartıyla bi alakası yoq formatlada düzelmiyorsa bios güncelle

arkadaşlar bnim pc de oyundan çıktıkdan sonra internet explorer yada firefox açılıyor sayfa görüntülenemiyor dio ama msn açık ve online oyun oynayabiliyorum sorun acaba pc demi modemdemi sorun ne ? bi yardım pls.
Ben ekran kartındadır problem diye ekran kartını değiştirmeyi düşünmüştüm.O zaman değiştirmiyim ekran kartını.
Eski 13-09-2007   #1865 (mesaj-linki)
Cinnamon - avatarı

ben explorer den google cıkıyor ama sag ust kösede oturum ac yazısına tıkladıgım
zaman sayfa göruntulernmiyor

aynı sekilde live.com dada oturum acamıyorum.

mozilla firefox da googlede ve livede oturum acabiliyorum.

bunun nedeni nedir acaba?
Eski 13-09-2007   #1866 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

cinna_mon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben explorer den google cıkıyor ama sag ust kösede oturum ac yazısına tıkladıgım
zaman sayfa göruntulernmiyor

aynı sekilde live.com dada oturum acamıyorum.

mozilla firefox da googlede ve livede oturum acabiliyorum.

bunun nedeni nedir acaba?

İnternet Explorer Güncellemelerini tamamen yapın. Sorun düzelecektir.
Eski 15-09-2007   #1867 (mesaj-linki)
jackal86sss

mrb ben msn hack programı istiom yardımcı olursanız
Eski 15-09-2007   #1868 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
9-) Hack-Hacking konusunda sadece güvenlik önlemleriyle ilgili bilgiler yer alabilir. Bunun dışında hack-hacking içerikli hiçbir materyal forumda barındırılamaz.
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER (Lütfen siz de '1' kez okuyunuz.)

Site ve Forum Kuralları
Eski 15-09-2007   #1869 (mesaj-linki)
taşer
kapama konsolu

arkadaşalar bilgisayarda kapama konsolu stilini nasıl değistire biliriz bilen varsa lütfen ama lütfen söylesin
Eski 16-09-2007   #1870 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: kapama konsolu

taşer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşalar bilgisayarda kapama konsolu stilini nasıl değistire biliriz bilen varsa lütfen ama lütfen söylesin

İşletim sistemin windows XP veya Vista ise bunlara uygun olarak temalar indirip kurabilirsin. Temalarla çok rahat değiştirilebilir ancak kendin müdahale edip değiştirmek gibi birşey yapamıyorsun maalesef. En azından Windows Xp de yapılamadığını biliyorum. Vista kullanmadığım için o tarafta bi iddiam olamaz. İndireceğin temayı C:\Windows\Resource\Themes\ klasörü içine atmalısın ve .theme uzantılı veya klasörün içinde bulunan .mssstyles uzantılı dosyayı da çalıştırdıktan sonra karşına pencere gelecek oradan tamam butonuna bastıktan sonra bütün görünümler değişmiş olur. tabi bazı temalarda kapama konsolunu değişmeye destek vermiyor

Bunun için sana önerebileceğim çok güzel bi program var: WindowBlinds XP. Programı kurduktan sonra kendi sitesine gidip istediğin tarzda tema indirip kurabilirsin.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 51 Dakika Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53