Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 189

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.743 Cevap: 2.932
bboyerdi - avatarı
bboyerdi
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #1881
bboyerdi - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle slm!
benim sorunum tasınabılır smart media 400 gb bı hardıskım var ve bunu 3 e boldum.bu 3 bolumude tv ye baglayınca izliyebiliyorum ama bilgisayara bagladıgımda sadece 1. bolume gıremıyorum.arsıv arızalı dıye yanıt alıyorum.bu bolumumu format atmadan nasıl tamır ederim yada bılgılerı sılmeden nasıl format atarım.onemlı olan arsıvımı kurtarmak .şimdiden tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
yesrip2 - avatarı
yesrip2
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #1882
yesrip2 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Youtube daki videoları izleme konusunda tam olarak yardım edemeyeceğim ancak Codec paketi yüklersen sorununun geçeceğini tahmin ediyorum. Hotmail e giriş yapamamanın sebebi; Microsoft un bilgisayarına göndermiş olduğu sertifikayı bilgisayarının otomatik olarak kabul etmemesi. Internet Explorer ayarlarından güvenlik bölümüne gelip hemen alt bölümde varsayılan butonuna tıklayın üst bunun gibi dört tane daha seçim olacaktır (Internet, Yerel intranet, Güvenilen siteler ve Yasaklı siteler olarak). Her birine tıklayarak altta bulunan varsayılan düzey butonuna basınız (Şeffaf durumdaysa zaten kendinden standart haldedir). Açtığınız ayarlar penceresinde en son sekmede gelişmiş kartı var. Oradaki listeden güvenlik bölümüne gelin ve ''Sunucu sertifikasının geçerliliğini denetle'', ''Yayımcının sertifikasının geçerliliğini denetle'' yazılı başlıkların yanındaki ok işaretini kaldırın

Sponsorlu Bağlantılar
Önereceğim Codec paketi :

FileForum | Download K-Lite Codec Pack Full

cevap için sağol ama malesef işe yaramadı
pyton_s - avatarı
pyton_s
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #1883
pyton_s - avatarı
Ziyaretçi
NVIDIA GeForce Fx 5200 ekran kartı sorunu, lütfen okuyun! Acil YARDIM!!
arkadaşalar hepinize kolay gelsin... benim NVIDIA GeForce Fx 5200 128mb ekran kartım deli ediyor beni..sorun şu :
geri yükleme merkezi veya güvenlik merkezi girince, cd takınca(pc cd'yi otomatik başlatacak şekilde ayarlı) , az önce interneti açarken(speedtouch) de oldu, internetten driver update için otomatik tarama yaparken, microsoft güncellemeye girip güncelleme taraması yaparken v.b. yerlere girince bilgisayar bir süre donuyor sonra kendini resetliyor... ama bu kullandığım ekran kartı yerine başka bitane (64mb'lık) kullandığımda aynı yerlere giriyorum hiç bir sorun yok... bir de bazen resetlerken sadece ekranı resetliyor yani bilgisayar kapanıyor gibi ama kasa hala çalışıyor fan sesleri falan var işte...hiç bişe anlayamadım..
bir de tam bu sorun ilk oluştuğunda PCI uyarısı veriyordu bilgisayar(masaüstü) il açıldığında yani yeni donanım bulundu,düzgün çalışmayabilir gibi falan işte, ama bunun başlığı hep PCI yazıyordu...ama bazen de bu PCI hiç sesini çıkarmıyor(şimdi olduğu gibi)... yardımlarınızı bekliyorum, çözümü olan lütfen önersin... şimdiden çok çok teşekkürler ilgilendiğiniz için....pC windows xp sp2 pentium 4 cpu 3.20 ghz 512 mb ram asus p800x anakart geforce fx 5200 ekran kartı (128mb)Msn Cry mail pyton_s@mynet.com
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #1884
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yesrip2 adlı kullanıcıdan alıntı

cevap için sağol ama malesef işe yaramadı

Hangisi işe yaramayan? sanırım ki Youtube videolarını izleme mevzusu. Aygıt Yöneticisinden Ses, video ve oyun kumandası başlığının altında video codec bilenşelerini ve ortam denetim aygıtlarını kontrol edin

Eğer hotmail de de sorun hala devam ediyor diyorsanız. Tarayıcınızın gelişmiş bölümünde yer alan ayarları sıfırlama butonuna basmalısınız ve standart ayarlara dönmüş olacaksınız. Tarayınızı kapatıp yeniden açtıktan sonra bir daha deneyin

Alıntı
pyton_s adlı kullanıcıdan alıntı

NVIDIA GeForce Fx 5200 ekran kartı sorunu, lütfen okuyun! Acil YARDIM!!
arkadaşalar hepinize kolay gelsin... benim NVIDIA GeForce Fx 5200 128mb ekran kartım deli ediyor beni..sorun şu :
geri yükleme merkezi veya güvenlik merkezi girince, cd takınca(pc cd'yi otomatik başlatacak şekilde ayarlı) , az önce interneti açarken(speedtouch) de oldu, internetten driver update için otomatik tarama yaparken, microsoft güncellemeye girip güncelleme taraması yaparken v.b. yerlere girince bilgisayar bir süre donuyor sonra kendini resetliyor... ama bu kullandığım ekran kartı yerine başka bitane (64mb'lık) kullandığımda aynı yerlere giriyorum hiç bir sorun yok... bir de bazen resetlerken sadece ekranı resetliyor yani bilgisayar kapanıyor gibi ama kasa hala çalışıyor fan sesleri falan var işte...hiç bişe anlayamadım..
bir de tam bu sorun ilk oluştuğunda PCI uyarısı veriyordu bilgisayar(masaüstü) il açıldığında yani yeni donanım bulundu,düzgün çalışmayabilir gibi falan işte, ama bunun başlığı hep PCI yazıyordu...ama bazen de bu PCI hiç sesini çıkarmıyor(şimdi olduğu gibi)... yardımlarınızı bekliyorum, çözümü olan lütfen önersin... şimdiden çok çok teşekkürler ilgilendiğiniz için....pC windows xp sp2 pentium 4 cpu 3.20 ghz 512 mb ram asus p800x anakart geforce fx 5200 ekran kartı (128mb)Msn Cry mail pyton_s@mynet.com

Bununla ilgili sorunları ve çözüm olabilicek sebepleri söyleyebilirim

BIOS dan AGP ayarıyla oynanmış olabilir (4x, 8x ayarı)

Ekran kartı driver uyumsuzluğu oluşmuş olabilir bazı nedenlerden dolayı

Ekran kartını ilgilendiren bi driver veya program kurmuş olabilirsin ve bununda ekran kartını bozma ihtimali var

DirectX de sorun oluşmuş olabilir (Düşük bi ihtimal)

Ekran kartıyla ilgili donanımsal sorun olabilir (Yüksek ihtimal)

Olası Çözümler

Driver ı tamamen kaldırıp yeniden başlattıktan sonra tekrar yüklemeyi yap

DirectX i tamamen kaldırmayı dene, sonra yeniden kur veya kuruluyken güncelleştirmeyi dene (8.1 e dönecektir. Bunun için Google dan DirectX+Uninstaller yazarsan karşına çıkar)

Ekran kartını AGP Slotundan çıkar slotu temizle ekran kartının bağlantı bölümünü temizle ve yeniden tak
Son düzenleyen torchbearer; 21 Eylül 2007 03:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bboyerdi - avatarı
bboyerdi
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #1885
bboyerdi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bboyerdi adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle slm!
benim sorunum tasınabılır smart media 400 gb bı hardıskım var ve bunu 3 e boldum.bu 3 bolumude tv ye baglayınca izliyebiliyorum ama bilgisayara bagladıgımda sadece 1. bolume gıremıyorum.arsıv arızalı dıye yanıt alıyorum.bu bolumumu format atmadan nasıl tamır ederim yada bılgılerı sılmeden nasıl format atarım.onemlı olan arsıvımı kurtarmak .şimdiden tesekkurler.

arkadaşlar bi acil lütfen yardım edin teslim etmem gereken bi ödevim var ama ona ulasamıom lutfenMsn Cry lutfen Msn Crylutfen
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Eylül 2007       Mesaj #1886
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bboyerdi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bi acil lütfen yardım edin teslim etmem gereken bi ödevim var ama ona ulasamıom lutfenMsn Cry lutfen Msn Crylutfen

Bilgisayarınızdaki chipset ve aygıtınızın sürücüsünü güncelleştirmeyi denediniz mi? Farklı USB girişlerine takmanız bir şeyi değiştiriyor mu? PartitionMagic gibi bir program yükleyip partition'larda sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
_eray_ - avatarı
_eray_
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #1887
_eray_ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar son bir haftadır bilgisayarımda müzik dinlerken winamp veya media player da farketmiyor internete bağlanınca yada internette bir işlem yapmaya çalıştığım zamanlarda sesler kesik kesik gelmeye başladı ne yaptıysam olmadı winamp media player internet explorer hatta antivirüs programımı silip tekrardan kurdum ama bi yararı olmadı bilgisi olan arkadaşlar varsa ilgilenirlerse sevinirim
hiphopmania - avatarı
hiphopmania
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #1888
hiphopmania - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Amerikadayim su anda..Bu laptop 599 dolar..Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950 nasil ?

Fifa 2005 veya 2006 gibi oyunlar oynanabilir mi ?

Bide Knight online oynayabilir miyim bu ozelliklerle Msn Grin

Gateway Notebook with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology

Screen Size 15.4

System Bus 533MHz

Cache Memory 2MB on die Level 2

System Memory (RAM) 1GB

[Processor Speed 2.0GHz

Type of Memory (RAM) PC2-5300 DDR2

Hard Drive Type Serial ATA (5400 rpm)

Hard Drive Size 160GB

Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950 ( anlamadim nasil bisey )

Video Memory Up to 224MB (shared)

Wireless Networking Built-in Intel® PRO/Wireless 3945ABG network connection (802.11a/b/g)

Audio High-definition

Speakers Built-in

Operating System Windows Vista Home Premium

Included Software Microsoft Works 8.5, Money 2006; Adobe Acrobat Reader; CyberLink Power2Go; Gateway BigFix and more

Buda Linki :
Gateway - Notebook with Intel® Centrino® Duo - MT6840
by-ram - avatarı
by-ram
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #1889
by-ram - avatarı
Ziyaretçi
Arkdaşlar yaa kusuRa bakmayın sızden bır sey ısteyeceqımm Bılgısayarım daha oncekı performansta calısmıyor bana yardımcı olabılırmıyım Görev Yöneticisinden bir şeyler yapılıyormu??? Tesekkurlerr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #1890
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hatabk6

Bendede durmadan pc bu hatayı veriyor..hata raporu gönderme dedikten sonra internet bağlantım kesilio...internete bağlanmam için pcyi yeniden başlatmam gerekiyor..
Bide pc restart atıyor başlarken FAT32 mavi ekran hatası veriyor Msn Confused
Ne yapcam bilmiyorum Bilmem