PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-09-2007   #1901 (mesaj-linki)
dj_oznur_0106 - avatarı
yardım edin :(

arkadaslar Bu anti virüsün olduğu sitede bir yerde antispy programı var.onu da indirdim ama kullanamıyorum nasıl kullanacağımı bana söyler misiniz?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 24-09-2007   #1902 (mesaj-linki)
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Slm Bilgisayar açıldığı zaman şöyle bir hata veriyor

Nedeni ne olabilir acaba ?

Sistem bilgilerim :

Windows Xp Home
Intel pentıum 2,80
Video Aygıtı:NVIDIA GeForce4MX 440 with AGP8X
Fiziksel Bellek:767

Virüs Programım :Kaspersky Internet Security 6.0

Eski 25-09-2007   #1903 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: yardım edin :(

dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar Bu anti virüsün olduğu sitede bir yerde antispy programı var.onu da indirdim ama kullanamıyorum nasıl kullanacağımı bana söyler misiniz?

Tam olarak hangi Anti-virüs ve hangi anti-spy dan bahsettiğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim

asii genç adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm Bilgisayar açıldığı zaman şöyle bir hata veriyor

Nedeni ne olabilir acaba ?

Sistem bilgilerim :

Windows Xp Home
Intel pentıum 2,80
Video Aygıtı:NVIDIA GeForce4MX 440 with AGP8X
Fiziksel Bellek:767

Virüs Programım :Kaspersky Internet Security 6.0

Sorun tam olarak ses kartınızın driverıyla ilgili. Tam olarak yüklenmemesinden kaynaklanıyor. Aygıt yöneticisinden tanıtmalısınız driver ını eğer yapamazsanız driver kuruluysa kaldırıp yeniden yükleyin. Sorununuz hallolacaktır. Cmicnfg.cpl hatası, denetim masasında bulunan ses kartınızın ekolayzır ve diğer ses ayarlarını yaptığınız menüdür. Driver ın yüklenmesindeki sorun nedeniyle bunu başta yükleyemediği için bu hata mesajını alırsınız.

Son Düzenleyen torchbearer; 25-09-2007 @ 00:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 25-09-2007   #1904 (mesaj-linki)
dj_oznur_0106 - avatarı

Audacity
Audacity ses kayıt ve düzenleme için kullanılan ücretsiz,açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Audacity ile canlı sesleri kaydedebilir, ses dosyalarını işleyebilir ve farklı sesleri birleştirebilirsiniz.
http://audacity.sourceforge.net/download/

ses kayit ve duzenleme
indirmek istedim ama tam olarak nasil indirecegimi bilemedim bi cok sik var nasil indirecegimi ve nasil kullanildigini kisaca özetlersen sevinirim
Eski 25-09-2007   #1905 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Audacity
Audacity ses kayıt ve düzenleme için kullanılan ücretsiz,açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Audacity ile canlı sesleri kaydedebilir, ses dosyalarını işleyebilir ve farklı sesleri birleştirebilirsiniz.
http://audacity.sourceforge.net/download/

ses kayit ve duzenleme
indirmek istedim ama tam olarak nasil indirecegimi bilemedim bi cok sik var nasil indirecegimi ve nasil kullanildigini kisaca özetlersen sevinirim

Kullandığınız işletim sistemini varsayarak ona tıklayınız. Mesela Windows XP için birinci şık. Beta sürümden kastı, programla ilgili yapılan herşeyin tam olarak sona ulaşmadığını ve ilerletileceğini anlatıyor. Beta sürümlerde açık olabileceğinden dolayı bilgisayarınıza zararlı içerik veya bu program üzerinden kişi / kişiler ulaşabilirler. Her zaman Kararlı sürümü tercih etmenizde yarar var.

Birinci şık yani Windows u tıkladıktan sonra karşınıza Audacity 1.2.6 installer
[Bu seçeneği de tıklayabilirsiniz ancak Windows kullanıyorsanız tıklayın] yazısı çıkar buna tıklayın. Aşağıdaki mavi yazılar da isteğinize bağlı olarak seçebilirsiniz.

Ayrıca en alt bölümde program için sistem gereksinimleri yazıyor. Şu anlama geliyor: Bu programı kullanmak için Windows unuzda olması gereken en düşük sistem, bu rakamların üstü tabiki yeterli olur.

Not: İşletim sisteminiz şunlardan farklı ise indirmeyiniz ve kurmayınız. Windows 98/ME/2000/XP/Vista
Eski 25-09-2007   #1906 (mesaj-linki)
yanlız_kurt - avatarı

yanlız_kurt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim bi sorunum var internetten ösym kayıt başvurusu doldurdum ama bilgisayarıma kaydedip çıktısını alacağım kaydetmek için bana lin vermiş giriyorum bir sayfa açıyor ama hata veriyor
hata (Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir.) diyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun

arkadaşlar saolun problemi çözdüm
Eski 25-09-2007   #1907 (mesaj-linki)
hiphopmania

Amerikadayim ve laptop alicam da

butcem 600 dolar civarinda

599 dolara 2 laptop var..ikisi de 1 gb ram..160 gb..2.0 ghz..
fakat biri

AMD Turion 64x2 ve ekran karti NVIDIA GeForce Go 6150 (UMA)

digeri ise

Intel® Centrino® Duo Mobile Technology ve ekran karti Intel® Graphics Media Accelerator 950

Hangisini Tercih etmeliyim sizce Arkadaslar ?? Yardimci olursaniz sevinirim..
Eski 25-09-2007   #1908 (mesaj-linki)
thedarkprince91

Bence AMD olanı almalısın.Çünkü intel ne kadar nam yapmış olsada amd sistemler daha iyi oluyor.Ekran kartlarını ise karşılaştırmaya bile gerek yok.
Eski 25-09-2007   #1909 (mesaj-linki)
bahatki

Mrb. geçenlerde splicam diye bir program yükledim. ama program açılmıyor yüklemede herhangi bir sorun yok ama açılmıyor. kaldırdım tekrar yükledim aynı. üst üste basarsam ''already is a running'' uyarısı veriyor ama açılmıyor. ne yapmalıyım teşekkürler.
Eski 25-09-2007   #1910 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

bahatki adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mrb. geçenlerde splicam diye bir program yükledim. ama program açılmıyor yüklemede herhangi bir sorun yok ama açılmıyor. kaldırdım tekrar yükledim aynı. üst üste basarsam ''already is a running'' uyarısı veriyor ama açılmıyor. ne yapmalıyım teşekkürler.

Programa tıkladığınız zaman beklemelisin. Uzun bir süre açılmıyorsa Görev Yöneticisini açıp programı sonlandır ve Program Files içindeki kurulum dosyasında yine bu programla ilgili exe yi çalıştır. Yine de çalışmazsa setup dosyasını çalıştır ve modify ya da repair seçeneklerinden birini seçerek onarmayı dene. İsmini daha önce duymadım ama anlaşılacağı üzere kamerayla alakadar bi program. Eğer yanlış değilse program kamerayı kullanmak isteyecektir açılacağı zaman. Kameranın başka bişey tarafından kullanıldığı anda bilgisayarına ayrıca işlem yükü getireceği için program yanıt vermeyebilir
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53