Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 191

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.880 Cevap: 2.932
asii genç - avatarı
asii genç
Ziyaretçi
24 Eylül 2007       Mesaj #1901
asii genç - avatarı
Ziyaretçi
Slm Bilgisayar açıldığı zaman şöyle bir hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar
adszac6th

Nedeni ne olabilir acaba ?

Sistem bilgilerim :

Windows Xp Home
Intel pentıum 2,80
Video Aygıtı:NVIDIA GeForce4MX 440 with AGP8X
Fiziksel Bellek:767

Virüs Programım :Kaspersky Internet Security 6.0

Msn ThinkingMsn HappyMsn Happy
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Eylül 2007       Mesaj #1902
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar Bu anti virüsün olduğu sitede bir yerde antispy programı var.onu da indirdim ama kullanamıyorum nasıl kullanacağımı bana söyler misiniz?

Tam olarak hangi Anti-virüs ve hangi anti-spy dan bahsettiğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
asii genç adlı kullanıcıdan alıntı

Slm Bilgisayar açıldığı zaman şöyle bir hata veriyor

adszac6th

Nedeni ne olabilir acaba ?

Sistem bilgilerim :

Windows Xp Home
Intel pentıum 2,80
Video Aygıtı:NVIDIA GeForce4MX 440 with AGP8X
Fiziksel Bellek:767

Virüs Programım :Kaspersky Internet Security 6.0

Msn ThinkingMsn HappyMsn Happy

Sorun tam olarak ses kartınızın driverıyla ilgili. Tam olarak yüklenmemesinden kaynaklanıyor. Aygıt yöneticisinden tanıtmalısınız driver ını eğer yapamazsanız driver kuruluysa kaldırıp yeniden yükleyin. Sorununuz hallolacaktır. Cmicnfg.cpl hatası, denetim masasında bulunan ses kartınızın ekolayzır ve diğer ses ayarlarını yaptığınız menüdür. Driver ın yüklenmesindeki sorun nedeniyle bunu başta yükleyemediği için bu hata mesajını alırsınız.
Son düzenleyen torchbearer; 24 Eylül 2007 23:41 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1903
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
Audacity
Audacity ses kayıt ve düzenleme için kullanılan ücretsiz,açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Audacity ile canlı sesleri kaydedebilir, ses dosyalarını işleyebilir ve farklı sesleri birleştirebilirsiniz.
http://audacity.sourceforge.net/download/

ses kayit ve duzenleme
indirmek istedim ama tam olarak nasil indirecegimi bilemedim bi cok sik var nasil indirecegimi ve nasil kullanildigini kisaca özetlersen sevinirim Msn Sad
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1904
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

Audacity
Audacity ses kayıt ve düzenleme için kullanılan ücretsiz,açık kaynak kodlu bir uygulamadır. Audacity ile canlı sesleri kaydedebilir, ses dosyalarını işleyebilir ve farklı sesleri birleştirebilirsiniz.
http://audacity.sourceforge.net/download/

ses kayit ve duzenleme
indirmek istedim ama tam olarak nasil indirecegimi bilemedim bi cok sik var nasil indirecegimi ve nasil kullanildigini kisaca özetlersen sevinirim Msn Sad

Kullandığınız işletim sistemini varsayarak ona tıklayınız. Mesela Windows XP için birinci şık. Beta sürümden kastı, programla ilgili yapılan herşeyin tam olarak sona ulaşmadığını ve ilerletileceğini anlatıyor. Beta sürümlerde açık olabileceğinden dolayı bilgisayarınıza zararlı içerik veya bu program üzerinden kişi / kişiler ulaşabilirler. Her zaman Kararlı sürümü tercih etmenizde yarar var.

Birinci şık yani Windows u tıkladıktan sonra karşınıza Audacity 1.2.6 installer
[Bu seçeneği de tıklayabilirsiniz ancak Windows kullanıyorsanız tıklayın] yazısı çıkar buna tıklayın. Aşağıdaki mavi yazılar da isteğinize bağlı olarak seçebilirsiniz.

Ayrıca en alt bölümde program için sistem gereksinimleri yazıyor. Şu anlama geliyor: Bu programı kullanmak için Windows unuzda olması gereken en düşük sistem, bu rakamların üstü tabiki yeterli olur.

Not: İşletim sisteminiz şunlardan farklı ise indirmeyiniz ve kurmayınız. Windows 98/ME/2000/XP/Vista
yanlız_kurt - avatarı
yanlız_kurt
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1905
yanlız_kurt - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yanlız_kurt adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim bi sorunum var internetten ösym kayıt başvurusu doldurdum ama bilgisayarıma kaydedip çıktısını alacağım kaydetmek için bana lin vermiş giriyorum bir sayfa açıyor ama hata veriyor
hata (Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası), ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde, web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir.) diyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun

arkadaşlar saolun problemi çözdüm
hiphopmania - avatarı
hiphopmania
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1906
hiphopmania - avatarı
Ziyaretçi
Amerikadayim ve laptop alicam da

butcem 600 dolar civarinda

599 dolara 2 laptop var..ikisi de 1 gb ram..160 gb..2.0 ghz..
fakat biri

AMD Turion 64x2 ve ekran karti NVIDIA GeForce Go 6150 (UMA)

digeri ise

Intel® Centrino® Duo Mobile Technology ve ekran karti Intel® Graphics Media Accelerator 950

Hangisini Tercih etmeliyim sizce Arkadaslar ?? Yardimci olursaniz sevinirim..
thedarkprince91 - avatarı
thedarkprince91
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1907
thedarkprince91 - avatarı
Ziyaretçi
Bence AMD olanı almalısın.Çünkü intel ne kadar nam yapmış olsada amd sistemler daha iyi oluyor.Ekran kartlarını ise karşılaştırmaya bile gerek yok.
bahatki - avatarı
bahatki
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1908
bahatki - avatarı
Ziyaretçi
Mrb. geçenlerde splicam diye bir program yükledim. ama program açılmıyor yüklemede herhangi bir sorun yok ama açılmıyor. kaldırdım tekrar yükledim aynı. üst üste basarsam ''already is a running'' uyarısı veriyor ama açılmıyor. ne yapmalıyım teşekkürler.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #1909
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb. geçenlerde splicam diye bir program yükledim. ama program açılmıyor yüklemede herhangi bir sorun yok ama açılmıyor. kaldırdım tekrar yükledim aynı. üst üste basarsam ''already is a running'' uyarısı veriyor ama açılmıyor. ne yapmalıyım teşekkürler.

Programa tıkladığınız zaman beklemelisin. Uzun bir süre açılmıyorsa Görev Yöneticisini açıp programı sonlandır ve Program Files içindeki kurulum dosyasında yine bu programla ilgili exe yi çalıştır. Yine de çalışmazsa setup dosyasını çalıştır ve modify ya da repair seçeneklerinden birini seçerek onarmayı dene. İsmini daha önce duymadım ama anlaşılacağı üzere kamerayla alakadar bi program. Eğer yanlış değilse program kamerayı kullanmak isteyecektir açılacağı zaman. Kameranın başka bişey tarafından kullanıldığı anda bilgisayarına ayrıca işlem yükü getireceği için program yanıt vermeyebilir
bahatki - avatarı
bahatki
Ziyaretçi
26 Eylül 2007       Mesaj #1910
bahatki - avatarı
Ziyaretçi
Programa tıklıyorum uzun süre değil hiç açılmıyor ve görev yöneticisinde görünmüyor.eğer üst üste 3-5 sefer tıklarsam ''already is a running'' diye uyarı veriyor ama program açılmıyor. defalarca programı setup yaptım ve onardım ama sonuç alamadım.ilk kurduğumda açılmıştı ama kısa süre sonra kendiliğinden kapanmıştı. Ama artık hiç açılmıyor.acaba virüsmü var yoksa başka bir sorunmu var bilemiyorum.
Program msn de birden fazla kişiyle görüntülü konferans görüşme yapmayı sağlıyor. Ama program yanıt vermiyor . Ne yapabilirim yardımcı olacak kimse yokmu ya da başka bir program varmı bu görevi yapan. ? Teşekkürler.