Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-10-2007   #1981 (mesaj-linki)
AshLeyyy
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

pcde sürekli bi donma ve kasma oldu yeni format atıp getirdi arklar y
nde sorun var ses sisteminde sanırım dj programlarımı çalıştırıyorum ve yayın esnasında ses sorunu yaşıyorum sesimin gitmeigini söylüyorlar hiçbir şekilde düzeltemedim nasıl duzeltebilir beni bu konuda bilgilendirseniz sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-10-2007   #1982 (mesaj-linki)
psychopat - avatarı

Arkadaslar suan Nod32 antivirus kullanıyorum ama bı ara Avira antivirus yuklemıstım ve Nod32 devre dışı olunca pc avira güncel deil uyarısı veriyo.Yani Nod32 devre dışı deil demesi gerekırken Avira güncel deil dıyo.Avira nın registry den ve C:/ den butun dosyalarını sıldım ama hala neden Avira diyo?nasıl duzeltırım bunu?
Eski 24-10-2007   #1983 (mesaj-linki)
ryakop
Cvp: outlook kurtarma

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Application Data'ların içinde bulabilirsiniz yedeklerinizi (Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data ve Kullanıcı Adı\Application Data altındaki Microsoft klasörlerinin içinde yer alan Outlook klasörlerinden birinde. Şu anda bilgisayarımda Outlook kurulu olmadığı için sağlıklı bir cevap veremiyorum). Dosya uzantısının da .csv olması gerekiyor. Yanlış hatırlamadığım kadarıyla
dostum teşekkür ederim, bir arkadaşım halletti, nasıl yaptı bilmiyorum ama heralde sizin dediğiniz gibi olmuştur...
Eski 24-10-2007   #1984 (mesaj-linki)
whiplash

o/c denerken bios resetlendi ve zor açıldı. Bende bios u güncelledim fakat çok kasmaya başladı.her işlem yaptığımda işlemci %100 oluyor en ufak bi harekette(bilgisayarım ı açınca bile) neler yapmalıyım öneriniz nedir?

pc: asus a7v8x-x anakart
amd 2500+ işlemci
256+256 ram
gforce4 64mb ekran kartı
Eski 24-10-2007   #1985 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Alıntı:
AshLeyyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pcde sürekli bi donma ve kasma oldu yeni format atıp getirdi arklar y
nde sorun var ses sisteminde sanırım dj programlarımı çalıştırıyorum ve yayın esnasında ses sorunu yaşıyorum sesimin gitmeigini söylüyorlar hiçbir şekilde düzeltemedim nasıl duzeltebilir beni bu konuda bilgilendirseniz sevinirim

İşlemcinizde donanımsal bir arıza olmuş olabilir. Bilgisayardaki donmaların çoğunluğu işlemci ve ram den (ekran kartının yapması da sebepler arasındadır. Ancak sizde böyle bişeyin olma olasılığı yok). Bir de bilgisayarınızı açtığınızda görev yöneticisini açarsanız oradan bu donmaya sebep olan şeyin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz (program mı değil mi diye). Görev yöneticisini açtığınızda üstteki sekmelerden işlemleri tıklayın. CPU ve Bellek Kullanımı başlığının alt bölümlerinde en fazla kullanım hangisine ait diye kontrol edin (CPU başlığı altında 0-100 arasında).
Eski 26-10-2007   #1986 (mesaj-linki)
Strahd_Zarovich
Bilgisayar donma olayı hakkında..

Merhaba

Benim çok garip bir sorunum var. Windows Güncelleştirme yaparken aradan 5dk-6dk süre geçtikten sonra bilgisayar donuyor ve tekrar açıldığında hep böyle donmaya devam ediyor. Bunu nası engelleyebilirim?

AMD Athlon(tm) 64 Processor
3200+
2.01 GHz
1,50 GB RAM
Eski 27-10-2007   #1987 (mesaj-linki)

Alıntı:
asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Sorunuzu Daha Acıklayıcı Yazarsanız Size Yardım Edebiliriz.

Birde Bu Tarayıcı Deneyınız Ana Sayfa | Mozilla Europe

ben internet explorer 7 kullaniyorum ve bir gun ne olduysa internet explorer calismaz oldu. calismaz oldu derken beyaz sayfa aciyor ve 3 tane secenek var

1. internet balantisi yok
2. internet sayfasina bagli sorunlar
3. adresin yanllis yazilmasi

diyor. ama modemim calisiyor cunku msn messengere baglanabiliyorum. ve simdi firefox 2 kullaniyorum internet explorer calismadigi icin

iyi calismalar
saygilarimla
Eski 28-10-2007   #1988 (mesaj-linki)
whiplash

Autopatcher programından startup u yüklemiştim.
Elektrikler gidince bu program bozuldu ve şuan sistem geri yükleme çalışmıyor.Hiçbişey çalışmıyor.
ağ bağlantısı gözükmüyor bile fakat internete bağlanabiliyorum.
program ekle/kaldır da programlar gözükmüyor ss de göreceksiniz.
Format atmadan kurtarabilirmiyim acaba??

http://img340.imageshack.us/img340/686/adszrv9.jpg

sistem geri yükleme de açılmıyor o açılsa geri yükleyip kurtarılır ama
birde bilgisayarım a sağ tıkladığımda sistem geri yükleme seçeneği çıkmıyor.
Yardım lütfen
Eski 29-10-2007   #1989 (mesaj-linki)
hiphopmania

Selam..Laptop alicam da Intel® Graphics Media Accelerator X3100 un iyi mi kotu mu oldugunu bilmiyorum..Oyun icin almiyorum ama Mesela Knight Online oynayabilmek icin bu sistem yeterli mi ?

1GB PC2-4200 DDR2 memory for multitasking power, expandable to 2GB

Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with 251MB video memory as allocated by Windows Vista

Bir de 1 gb ram e 1 gb daha ekleyip 2 gb yapsam Performansi ne yonde etkiler ?
Eski 29-10-2007   #1990 (mesaj-linki)
Mikropçuk_11 - avatarı

ya msn kalkanı nasıl yükleniyo bana yardımcı olursanız sevinirim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
fx5500 agp8x driver download, geforce fx 5500 driver son sürüm, geforce fx 5500 son sürüm, nvidia corp geforce 7300 se, nvidia geforce 7300 se, nvidia geforce fx 5200 (microsoft corporation), nvidia geforce fx 5500 (microsoft corporation), nvidia geforce4 mx 4000 (microsoft corporation), nvidia geforce4 mx 440 with agp8x driver, nvıdıa geforce fx5200 microsoft corporation,
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap yüksel2 Müslümanlık/İslamiyet 80 1 Hafta Önce 13:49
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 80 4 Hafta Önce 17:37
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 09-11-2008 12:10
Bu soruların cevapları nelerdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 9 08-11-2008 13:22
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 07:53