| | #2181 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) daha dogrusu kaydettigim ayar neyle ilgili olursa olsun degistirilen ayarlari kabul etmiyor ![]() sistem geri yuklemeyi yaptim fayda etmedi. son cozum format sanirim. acilen format atmayi bilen birini bulmam lazimmm ![]() size de tesekkur ederim | |
|
| | #2182 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Format atarken bazı kurulum dosyaları yüklenmemiş olabilir... Yeniden format atmayı deneyiniz... Media player meselesine gelirsek video oynatmak için codec eksik... Codec dosyan yoksa ses var görüntü yok ![]() Forumda araştırırsan bulabilirsin sanırım... | |
|
| | #2183 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
merhaba ben dedıgınız gibi format attım daha sonra gene aynı hataları verdi ancak bilgisayarıma windows agent ve windows installeri 3.1 kurunca her sey düzeldi daha önce format attığımda böyle ön yüklemeler istemiyodu sizce şimdi neden istiyo?
| |
|
| | #2184 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)AngelFrantix e sormuşsun ancak ben söyleyebilirim bunu. Bilgisayarınızda otomatik güncelleştirmeler etkin durumda olmayabilir. Formattan sonra veya bikaç haftada (ayda bir de olabilir), Microsoft Update e kendiniz girip de güncelleştirme yaparsanız daha sağlıklı olacaktır. Güncelleştirmelere ihtiyacım yok diyebilirsiniz. Bazı güncellemeler hiç yoktan oluşan hataları gidermek içindir. Bazı güncellemeler ise yeni çıkan programları kurmada herhangi bir sorun göstermemek içindir. | |
|
| | #2185 (mesaj-linki) | |
arkdaşlar beım bır kasa var ısteyende var satmak ıstıyroum ama fıyatta kararımı vermedım sızce nedır fıyatu? p4vm800 asrock anakart intel celeron 2,66 işlemcı ikisine 80 ytl dıyorlar sızce fıyat uygunmudur | |
|
| | #2186 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2187 (mesaj-linki) | |
arkdaşlar uzun süredir makinamda bir problem var ve cözemiyorum problem; makina elektrik gidip gelmesinden dolayı anakart ve ram yandı malesef ve değişti ankart ve ram o günden sonra problem başladı makinaya office-yama-günçelleştirme-oyun-program ne kurursam makinayı yeniden başlatıktan sonra acılmıyor ve siyah ekranda güvenli mod vs secenkelrin oldugu ekran geliyor herhangi birini sectiğimde ise tekrar reset atıyor.. format atınca düzeliyo ve sadece driverları kurup bırakıyorum nete girmeye yarıyor sadece pc suan.. ne yapabilirim önerileriniz nedir? | |
|
| | #2188 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2189 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)MİKROFON SOKETİ ÇIKTIĞINDA SES GİTMESİ İMKANSIZ PCNİZ DE AYRI BİR MİKROFON VARDIR YADA KULAKLIK FALAN TAKILIYSA ONDA MİKROFON OLABILIR OLMADI LEPTAP KULLANIYORSANIZ ÇOĞUNDA GÖRÜNMEYEN MİKROFON VARDIR ... HA NE YAPARIM DERSEN EĞER SES AYARLARINA GİR VE MİK SESİNİ KAPAT ... Kİ SES AYARLARIDA BAZI PC DE İKİ TANE OLUR İKİSİNDEDE KAPATMA GEREKLİİ... KOLAY GELSİN VİSTA YAMASI FALAN YÜKLEDİYSENİZ BAZI .dll leri değişiyor buda programların çalışmamasına neden oluyor mesala hesap makineniz çalışmıyor ŞAYET yüklediyseniz kaldırın ... sorun düzelecektir ...yani buyuzden olabilir sadece bir öneri..başka şeylerden de kaynaklanabilir .. Son Düzenleyen wetup; 02-02-2008 @ 20:14. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2190 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorunum kablosuz internet kullanıyorum modemimi bi kaç kez açıp kapadım malum rapidden dolayı açıp kapayınca bilgisayarım ağa bağlandı fakat internete girmedi msne bile girmedi lütfen bi yardım edermisiniz?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |