| | #2431 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #2432 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2433 (mesaj-linki) | |||||
Sende büyük ihtimal virüs var bunun keylogger olma ihtimalide yüksek MSNvoll2 trojanı olarak geçiyor bilgisayara girdiği zaman böyle hatalar oluşabiliryor iyi bir antivirüs programı yükleyip taratmalısın taramayı güvenli kipte yaparsan daha iyi sonuç alırsın eğer virüsü buluyor ve silemiyorsa format çekmek zorunda kalacaksın | |||||
|
| | #2434 (mesaj-linki) | |
| WISTA'DAN XP'YE GEÇİŞ DOĞRU MU?
Merhabalar, Acer laptop aldık. Wista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım? | |
|
| | #2435 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: WISTA'DAN XP'YE GEÇİŞ DOĞRU MU?
Windows Vista Nasıl Kaldırılır? | |||||
|
| | #2436 (mesaj-linki) | |
Acer laptop aldık. Vista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım? Acer Model: Aspire 5315 series İşlemci: Intel® Celeron® CPU 540 @ 1.86 GHz Bellek(RAM): 1014 MB Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi Windows sürümü: Windows VistaTM Starter | |
|
| | #2437 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)XP daha güvenli ve yenilenmiş olacak. | |
|
| | #2438 (mesaj-linki) | |
| İnternet explulorer sorunu
Arkadaşlar geçen hafta perşembe gününe kadar bir sorun yoktu ama o günden sonra Reklam olmasın diye X sitesi diye söylüyorum. bu siteye giremiyorum site adresi yazıyorum internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor ama diger tüm sitelerde bi sıkıntım yok pc ve modemi resetledim x sitesine başka bir pc den giriş yapıyorum ama iş yerimden yapamıyorum. Ve ben bu sitede adminim siteden ban gibi bir şey söz konusu degil sorun nerde acaba. | |
|
| | #2439 (mesaj-linki) | |
| YARDIMCI OLCAK BİRİSİİ VARMI???
ARKADASLAR BENİM C VE D YEREL DİSKLER GOZUKMUYOR HAFIZASINA BAKIYORUM DOLU AMA 2 SİNİNDE İÇİNİİ GOREMIYORUM D DE MUZIKLERIM VAR AMA HİÇ BİRİNİ GOREMIYOM D Yİ DİREK WİNAPA ATINCA MUZIKLERIM CIKIYOR BU PROBLEMII NASIL COZERİM YARDIM EDERMİSİNİİZZZZ
| |
|
| | #2440 (mesaj-linki) | |
| Re: YARDIMCI OLCAK BİRİSİİ VARMI??? Buraya Tıklayarak karşına gelen yazılımı indir. Bilgisayarını GÜVENLİ KİPTE aç, sonra bu indirdiğin şeyi çalıştır... Daha sonra bilgisayarını yeniden başlat. Sorunun eğer benim tahmin ettiğim sebepleyse çözülecektir...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |