PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2008   #2431 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim pcimde ses sistemi çalışmıyor format atıldıktan sonra oldu böyle birşey cdsi wardı yükledim ama olmadı nasıl yapabilirim acaba bunu???
Doğru kurulum yapamamış olabilirsiniz.. Diğer bir seçenek ses kartınız bozulmuş olabilir..

bemol5 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
External HDD bilgisayarımda görünmüyor..Disk yönetiminde görünüyor..Fakat.. disk yönetimi sayfasında herhangi bir harf verilmemiş.. ayrıca srücü harf ve veri yolunu değiştir sekmeside donuk,seçemiyorum..biçimlendirmede yapamıyorum hepsi kapalı.. partition magic denedim o da olmadı lütfen yardım..!!
Bilgisayarıma sağ tıklayın. Menüden Yönet i tıklayın. Açılan pencerede soldaki seçeneklerden Depolama altındaki Disk Yönetimini tıklayın. Sağdaki içerik değişecek. Bölümü biçimlendirin ve etkinleştirip yeni bir numara atayın.

zaqxsw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba,
Benim sorunum, WLM'nin sürekli açılıp kapanması. Her türlü yola başvurmama rağmen sorunu çözemedim. Tek kullandığım eklenti Plus. Sitede gösterdiği şekilde tamamen sildim yeniden yükledim. Şu anda Plus yüklü olmamasına rağmen aynı sorunu yaşıyorum. Özellikle birisine anlık ileti atmak istediğim zaman sorun yaşıyorum. Başkaları bana yazınca her zaman sorun olmuyor. Ama ben birisinin penceresini açtığım anda açılıp kapanmalar başlıyor.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Sistem özellikleriniz nedir.. Antivirüs tarzı programlar kullanıyormusunuz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 25-04-2008   #2432 (mesaj-linki)
zaqxsw

I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Sistem özellikleriniz nedir.. Antivirüs tarzı programlar kullanıyormusunuz.
P4 3ghz, 512 mb ram, Radeon 9600 pro 256 ekran kartı, Airties router modem.
Antivirüs programı yüklü değil. Zonealarm yüklü, ancak çalıştırmıyorum.
Eski 25-04-2008   #2433 (mesaj-linki)
KRALL - avatarı

zaqxsw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
P4 3ghz, 512 mb ram, Radeon 9600 pro 256 ekran kartı, Airties router modem.
Antivirüs programı yüklü değil. Zonealarm yüklü, ancak çalıştırmıyorum.

Sende büyük ihtimal virüs var bunun keylogger olma ihtimalide yüksek MSNvoll2 trojanı olarak geçiyor bilgisayara girdiği zaman böyle hatalar oluşabiliryor iyi bir antivirüs programı yükleyip taratmalısın taramayı güvenli kipte yaparsan daha iyi sonuç alırsın eğer virüsü buluyor ve silemiyorsa format çekmek zorunda kalacaksın
Eski 25-04-2008   #2434 (mesaj-linki)
insanca
WISTA'DAN XP'YE GEÇİŞ DOĞRU MU?

Merhabalar,
Acer laptop aldık. Wista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
Eski 26-04-2008   #2435 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: WISTA'DAN XP'YE GEÇİŞ DOĞRU MU?

insanca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar,
Acer laptop aldık. Wista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
XP nin kurulumuna izin vermez. Çünkü Vista ile XP nin kullandıkları boot farklılığı vardır. Bunun için Vista nın boot dosyasını (MBR) silmelisiniz ki XP ile format atabilesiniz. Ayrıca aşağıdaki linkten daha geniş bilgiyi alabilirsin.

Windows Vista Nasıl Kaldırılır?
Eski 26-04-2008   #2436 (mesaj-linki)
insanca

Acer laptop aldık. Vista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
Acer
Model: Aspire 5315 series
İşlemci: Intel® Celeron® CPU 540 @ 1.86 GHz
Bellek(RAM): 1014 MB
Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi
Windows sürümü: Windows VistaTM Starter
Eski 26-04-2008   #2437 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

insanca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Acer laptop aldık. Vista yüklü, makine biraz ağır. Acaba XP yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım?
Acer
Model: Aspire 5315 series
İşlemci: Intel® Celeron® CPU 540 @ 1.86 GHz
Bellek(RAM): 1014 MB
Sistem türü: 32 bit İşletim Sistemi
Windows sürümü: Windows VistaTM Starter
Cihazınız XP'yi daha rahat ve hızlı çalıştıracaktır. Birkaç hafta sonra Windows XP SP3 yayımlanacak.
XP daha güvenli ve yenilenmiş olacak.
Eski 27-04-2008   #2438 (mesaj-linki)
İnternet explulorer sorunu

Arkadaşlar geçen hafta perşembe gününe kadar bir sorun yoktu ama o günden sonra Reklam olmasın diye X sitesi diye söylüyorum. bu siteye giremiyorum site adresi yazıyorum internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor
ama diger tüm sitelerde bi sıkıntım yok pc ve modemi resetledim x sitesine başka bir pc den giriş yapıyorum ama iş yerimden yapamıyorum. Ve ben bu sitede adminim siteden ban gibi bir şey söz konusu degil sorun nerde acaba.
Eski 27-04-2008   #2439 (mesaj-linki)
ASTERİKS
YARDIMCI OLCAK BİRİSİİ VARMI???

ARKADASLAR BENİM C VE D YEREL DİSKLER GOZUKMUYOR HAFIZASINA BAKIYORUM DOLU AMA 2 SİNİNDE İÇİNİİ GOREMIYORUM D DE MUZIKLERIM VAR AMA HİÇ BİRİNİ GOREMIYOM D Yİ DİREK WİNAPA ATINCA MUZIKLERIM CIKIYOR BU PROBLEMII NASIL COZERİM YARDIM EDERMİSİNİİZZZZ
Eski 28-04-2008   #2440 (mesaj-linki)
Re: YARDIMCI OLCAK BİRİSİİ VARMI???

Buraya Tıklayarak karşına gelen yazılımı indir. Bilgisayarını GÜVENLİ KİPTE aç, sonra bu indirdiğin şeyi çalıştır... Daha sonra bilgisayarını yeniden başlat. Sorunun eğer benim tahmin ettiğim sebepleyse çözülecektir...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 1 Gün Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 2 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53