Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 234

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 962.094 Cevap: 2.932
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2331
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
yardım eden yok muuuuuuuuuu Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2332
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anakart girişlerinden kolonun girişini kontrol et 3 tane girişide dene yani
Sponsorlu Bağlantılar
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2333
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

anakart girişlerinden kolonun girişini kontrol et 3 tane girişide dene yani

arkadasım anlamadım..yolu tarıf edersen sevınırımmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2334
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kolonların giriş ucu varya anakarta yani kasaya diyim ben sana orda o girişe benzer iki tane daha var onları dene
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
20 Mart 2008       Mesaj #2335
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
Şimdilik haloldu gibi biggrin Teşekkür ederimsmile
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
20 Mart 2008       Mesaj #2336
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
aLykEmAL adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benım klavye bı garıp oldu xp ultımateyi yukledm sonra klavye degstı m ye basıorm 0 cıkıo k ye basıorm 2 cıkıo flan yanı klavyede tusların 2. gorevlerı cıkıo sanırım bolge dıl seceneklerınden flan ugrastım ama olmadı yanı oralar duzgn klavye ıng oldu desem ş ye basıorm : cıkmıo yada ç ye basınca . cıkmıo ıng de deıl noldugunu anlamadm Msn Confused
şimdiden tşekrrler

Bilgisayarınız dizüstü bir bilgisayar ve yanlışlıkla klavyesindeki tuş takımını etkinleştirmişsiniz. Üzerinde Fn yazan tuşa basılı tutarak F (fonksiyon) tuşlarından birine (hangi tuş olduğunu üzerindeki sembollerden anlarsınız) ya da -varsa- NumLock adlı tuşa basarak tuş takımını devre dışı bırakın. Eski haline gelecektir. Tuş takımını tekrar etkinleştirmek isterseniz, (bilgisayarınızda uzun bir hesap-kitap işi yapacaksanız) aynı yöntemi kullanın çünkü hesap-kitap işlerinde harflerin üzerindeki tuşlardan sayıları girmek daha zahmetli olur.
beoriginal - avatarı
beoriginal
Ziyaretçi
20 Mart 2008       Mesaj #2337
beoriginal - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar explorer.exe başlangıçta açılmıyor.görev yöneticisinden açıyorum her seferinde.formattan sonra bu sorunla karşılaştım.Bir zararlı oldugunu sanmıyorum çünkü çoğu virüs programı ile tarama yaptım.
Formattan sonra kullanacagım programları kurdum.daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlattıgımda bu sorunu aldım.Acaba sorun ne olabilir?
işletim sistemim Vista 32 bit.
kaabus - avatarı
kaabus
Ziyaretçi
21 Mart 2008       Mesaj #2338
kaabus - avatarı
Ziyaretçi
yeni sistem pc topladım
pt 890 a7a anakart
intel celeron d processer 3.33 hz işlemci
ddr 2 1 gb ram
sapphire ati rederon x 1650 512 mb 128 bit ekran kartı
sistem xp yüklü
pc açılıyor fakat masa üstü gelmiyor kullanıcı degiştirdigim zaman masa üstü geliyor nedeni ne olabilir lütfen yardım
aslıoglu - avatarı
aslıoglu
Ziyaretçi
21 Mart 2008       Mesaj #2339
aslıoglu - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar game garden.nette oyun oynayamıyorum vista ve xp kullanıyorum ikisindede explorer 7 var önceden site açılırken active x denetimi falan yükle diyordu kabul ettikten sonra bu eklenti yüklemesi kısıtlandı bir uyarı çıkıyordu artık oda çıkmıyor sadece game garden güvenlik uygulaması kuruluyor diye bi yazı çıkıp kalıyor?
adakoz - avatarı
adakoz
Ziyaretçi
21 Mart 2008       Mesaj #2340
adakoz - avatarı
Ziyaretçi
Creative live ultra markalı webcamın var bir türlü kuramıyorum. aygıtı usb deb takınca tanınmadı diyor. aygıt sağlam diğer bilgisayarlarda çalışıyor benim bilgisayarda sağlam diğer bütün usb aygıtlarını çalıştırıyor ama ikisi bir araya gelince çalışmıyor lütfen yardımcı olun
service pack 2 yüklü bilgisayarımda 9 ayrı usb giriş var hepsindede denedim gene olmadı bilgisayarım yeni ve özellikleride güzel