| | #2441 (mesaj-linki) | |
| Cvp: YARDIMCI OLCAK BİRİSİİ VARMI???
merhaba ASTERİKS Masaüstünden BİLGİSAYARIM sağ clik ile ac YöNET secenegini tıkla.bilgisayar yönetimin den Disk yönetimi Bölümüne gel. Sağ da acılan pencereden disk lerin üstünde harf göremiyeceksin .Birim yazan yerde sağ clik ile acılan pencereden sürücü harfi degiştiryazan yeri clik le Açılan pencerden ekle komutu ile sürücünü ekle. kolay gelsin. Sevgi ile kalın | |
|
| | #2442 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Arkadaşlar ben jwin spw 211 6Mpixels veb cam aldım.Ürün üzerinde vistada çalıştığı yazıyo ancak driverı yükledikten sonra cam simgesi X lı görünüyo yani disconnected yazıyo.Ben vista business 64bit kullanıyorum.Bu cam hakkında bilgisi olan varmı yada benim yanlış yaptığım bişey. Teşekkürler | |
|
| | #2443 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Aşağıda verdiğim linkteyle sizin kameranız aynıysa orada bulunan driver ı indirin. Kamera driver ını kaldırın, USB yle bağlantısını kesin ve sistemi yeniden başlatın. Sistem yeniden açıldığında kamerayı USB ye takın ve gelecek olan aygıt yöneticisinin yükleme penceresinde driver ı gösterin (indirdiğiniz rar içindekileri bi klasöre çıkartın ve bunu da masaüstüne yapıştırdığınız zaman sizin için daha kolay olur) ve böyle yükleyin. Yüklemiyorsa indirdiğiniz dosyanın için kurulum yapın tekrar. Yine de olmazsa gayri-resmi olarak bu kameranın Vista driver ını aramanız gerekecek. JWin spw 211 | |
|
| | #2444 (mesaj-linki) | |||||
Ben Bilgisayarımdan C'ye de D'ye de giremiyorum. Ancak Win Commander ile girebiliyorum. Bu uygulamayı kontrol ettim. C ve D birim yazıyor. Değiştir Ekle'yi tıkladım, ama herhangi bir harf atamasını kabul etmiyor. | |||||
|
| | #2445 (mesaj-linki) | |
Merhaba insanca , Benim anlatımım sürücü harfi degiştirme ile ilgili idi senin sorunun farklı.sende sürücü harfleri var onun için bu yöntem senin işine yaramaz. Sana yardım edebilmemiz için bence hangi işletim sistemini kullanıyorsun.( win xp-vista).? bunları da belirtinsen daha iyi olur.Birde kullandıgın Win commander yazılımın özeliklerinden dolayı giremiyor olabilirsin. Sevgiyle kalın. | |
|
| | #2446 (mesaj-linki) | |
Tşekkürler win xp win commander 4.51 | |
|
| | #2447 (mesaj-linki) | |
ya bır sey sorcam vısta oyunları xp de calısma yada calısmama durumu nedır. bırde transformers the game oyunu acaba bıtı yuksek oldugu ıcınmı acılamıyor yoksa vısta srumluı bır oyunu xp ye yuklemeye calıstıgım ıcınmı bu konu hakkında bana hemen bır cevap gelırse cok sevınırım | |
|
| | #2448 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Sistem gereksinimlerinde XP ye uyumluluk olarak belirtilmiş oyunların çoğu, hatta Vista sadece tasarı halindeyken çıkmış olan oyunlar Vista da rahatça ve sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. Ancak bazı oyunlar oynanamıyor tabiki. Bu oyunların sorun çıkarması kurulum sırasında anahtar kod girileceği zaman belli oluyor. Call of Duty 2 oyununda kod giriliyor ancak kurulum sonrasında oyunun başlat menüsü klasör ismine bakıldığında anlamsız bir isim olarak geçiyor. Mesela NFS Underground ve Underground 2 yi şahsen Vista Home Premium da sorunsuz ve problemsiz bir şekilde oynayabiliyorum. Oynanabilen (XP için olanlar) ve denediğim diğer oyunlardan bazıları Prey Battlefield 1942, Vietnam, 2142 serileri Championship 03/04 Call of Juarez Halo... Şimdilik hatırlayabildiğim bunlar. Xpand Rally Extreme de Vista da kuruluma izin vermeyen oyun. Transformers ı denemedim hiç ama kuruluma izin verip de daha önce dediğim gibi kod sorunu çıkarmıyorsa .exe nin üstünde sağ tıklayıp özellikler diyin ve uyumluluk sekmesinden Windows XP Service Pack 2 yi ayarlayın en alttan da bu programı yönetici olarak çalıştıra tıklayın ve tamam diyin. | |
|
| | #2449 (mesaj-linki) | |
slm benim pc de 2+1 kolonlar var kamerada a4 tech müzik dinliyeyim diyorum tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyeses geliyor sesini kısınca bişey olmuyor kamerada mikrofon var ikisini ayırıyorum yine çıkıyor kamerayı çıkarıp öyle dinliyorum ne yapmam gerekiyor Son Düzenleyen motorcu79; 04-05-2008 @ 09:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2450 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Ses Denetimi'ni açmak için (XP'de) saatin yanında hoparlör simgesi varsa, ona sağ tıklayın ve Ses Denetimi'ni Aç'a tıklayın. Saatin yanında o yoksa, Başlat>Denetim Masası>Ses ve Konuşma Aygıtları>Ses Efekti ve Ses Aygıtları. Açılan pencerede Ses Ayarı sekmesinde, "Aygıt ses ayarı" bölümündeki Gelişmiş düğmesine tıklayın.Mikrofon kolonundaki "Sessiz" onay kutucuğunu işaretleyin. Mikrofon kolonunu göremiyorsanız, menüden Seçenekler>Özellikler'den önce "Mikrofon" aygıtı yönetiminin gösterilmesini seçmelisiniz. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |