| | #2581 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2582 (mesaj-linki) | |
|
| | #2583 (mesaj-linki) | |
|
| | #2584 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Second Life Oyunun minimum sistem gereksinimleri; - 2000, XP, veya Vista işletim sistemlerinde - 800 MHz Pentium III veya AMD Athlon ya da daha iyisi - 512 MB veya daha yüksek RAM - Ekran kartı desteği; - NVIDIA GeForce 2, GeForce 4 MX veya daha yükseği - ATI Radeon 8500, 9250 veya daha yükseği - Intel 945 chipset (anakart üstündeki ekran kartı yüksek değerde olduğu için) - Ekran kartı desteği (Vista için); - NVIDIA GeForce 6600 or better - ATI Radeon 9500 or better - Intel 945 chipset | |||||
|
| | #2585 (mesaj-linki) | |
Merhaba, Aygıt yöneticisinden baktım ekran kartı : ATI Technologies Inc., 3D RAGE PRO AGP 2X Ne yapmam gerekiyor?? | |
|
| | #2586 (mesaj-linki) | |||||
Maalesef ki bu kartla bahsi geçen oyunu çalıştırabileceğinizi sanmıyorum. Bu kart oldukça eski olduğu için en son driver'ı 2001 yılında verilmiş. Yine de driver'ı vereyim. ATI 3D Rage PRO | |||||
|
| | #2587 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayardan Ses çıkmıyor (driverleri yükledim ama sorun hala devam ediyor)
arkadaşlar bnm sorunum şu bilgisayarımda birden bire ses gitti ve bidahada gelmedi. 2 kere format attım driveri kurdum. başka driverler indirdim ama düzelmedi. MSI anakartım var ve ses kartı Realtek AC'97 audio yardım edin neolur çıldırcam ![]() ![]() | |
|
| | #2588 (mesaj-linki) | |
| yardım edinnnn
arkadaşlar ben müzik üzerine sesimi kaydetmek istiyorum ama ne kadar pro denediysem yapamadım bu konuda bana yardım edebilirseniz çok makbule geçer kullandıgım prolar adobe audition 1.5 audio editör gold buprolarda denedim ama yapamadım | |
|
| | #2589 (mesaj-linki) | |
| Cvp: yardım edinnnn | |
|
| | #2590 (mesaj-linki) | |
| Cvp: yardım edinnnn1-Adobe Audition 3.0 2-Adobe Soundbooth 3-Sony Sound Forge 9 kullanımlarını öğrenmen için Lynda.com un eğitim setlerini öneriyorum tabi ingilizcen varsa veya ingilizceyede pek gerek yok görsel eğitimler zaten fakat Lynda.com dünyada Adobe ve çeşitli yazılım şirketlerinin bir numaraları eğitim setlerini verir onlardan daha iyilerini görmedim hadi kolay gelsin... Nerden bulacağım dersen bilgisayarla az çok ilişkili biriysen çoğu şey torrentlerde ve emule da var daha fazlada bişey söylemeyim milleti warez e yönlendirmek gibi olmasın :] | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |