PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-10-2005   #31 (mesaj-linki)
SeS DoNanımımda bir SoRuN vAR

Arkadaşlar xp kullanıyorum kolonların ve pc nin sesi sonuna kadar açık creative ses kartı kullanıyorum video yada müzik dinlediğimde ses çok az geliyor müziği media player da biraz ileri aldığımda ses düzeyi olması gereken yerde oluyor fakat diğer bir parçaya geçtiğimde aynı sorun yineleniyor diğer müzik video oynatıcılarında da denedim bir değişiklik olmuyor.Format attıktan sonra düzeliyor fakat bir müddet sonra tekrar yineleniyor.Sorun nerden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

Teşekkürler...

Son Düzenleyen GypsyKing; 26-10-2005 @ 21:14.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-10-2005   #32 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

GypsyKing adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar xp kullanıyorum kolonların ve pc nin sesi sonuna kadar açık creative ses kartı kullanıyorum video yada müzik dinlediğimde ses çok az geliyor müziği media player da biraz ileri aldığımda ses düzeyi olması gereken yerde oluyor fakat diğer bir parçaya geçtiğimde aynı sorun yineleniyor diğer müzik video oynatıcılarında da denedim bir değişiklik olmuyor.Format attıktan sonra düzeliyor fakat bir müddet sonra tekrar yineleniyor.Sorun nerden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

Teşekkürler...
Demek kiii format manyağı bir makina baksana bir tokat kendine geliyor.... :...
şaka bir tarafa önce bir soru anakartın sesi tümleşik mi.. yoksa slot destekli mi..
şayet ses tümleşik ise ses kartını çıkar ve dene muhtemelen düzgün çalışacaktır..:: anakarta ses olayı yok da sadece ses kartına muhtaçsan mutlak suretle kartın sürücüleri ile bir problemi vardır ( ya orijinal sürücü değildir... yada diğer benzer bir sürücü ile çakışması var ) :..
Creative ürünlerin ikinci el olarak piyasada tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olaydır kısaca uyumsuzluk sergiler :.. ya kendi orijinal sürücüsünü mutlak suretle ister... yada diğer sürücü ve parçalarla uyum sorunu yaşar ... tıpkı ilk pc'ler piyasaya çıkınca Creative marka cd sürücülerinin 2 el satmak istediğinizdeki sorunlar gibi kimse almak ve satmak istememişti...> kolay gelsin

not: yukardaki tezlerim tamamen senin verdiğin bilgilere dayanmaktadır... daha fazla bilgi daha fazla tez...
Eski 29-10-2005   #33 (mesaj-linki)

HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Demek kiii format manyağı bir makina baksana bir tokat kendine geliyor.... :...
şaka bir tarafa önce bir soru anakartın sesi tümleşik mi.. yoksa slot destekli mi..
şayet ses tümleşik ise ses kartını çıkar ve dene muhtemelen düzgün çalışacaktır..:: anakarta ses olayı yok da sadece ses kartına muhtaçsan mutlak suretle kartın sürücüleri ile bir problemi vardır ( ya orijinal sürücü değildir... yada diğer benzer bir sürücü ile çakışması var ) :..
Creative ürünlerin ikinci el olarak piyasada tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olaydır kısaca uyumsuzluk sergiler :.. ya kendi orijinal sürücüsünü mutlak suretle ister... yada diğer sürücü ve parçalarla uyum sorunu yaşar ... tıpkı ilk pc'ler piyasaya çıkınca Creative marka cd sürücülerinin 2 el satmak istediğinizdeki sorunlar gibi kimse almak ve satmak istememişti...> kolay gelsin

not: yukardaki tezlerim tamamen senin verdiğin bilgilere dayanmaktadır... daha fazla bilgi daha fazla tez...
evet aklıma birşey daha geldi ve mikrofonu denedim maşallahı var ses ii çıkıyor.Aynı şekilde uydu seyirederken sesi ileri aldığımda media playerdaki gibi bir ses artışı olmuyor birkaç ipucu daha.
Eski 30-10-2005   #34 (mesaj-linki)
ELeCtRiC
Donanım

Evet şu sıralar kendime yeni bir bilgisayar toplattırmak istiyorum ama, donanım hakkında fazla bir bilgim olduğu söylenemez. Ekonomik bir fiyata en iyi performans sağlayabilecek bir bilgisayarı nasıl toplayabilirim yardımcı olurmusunuz...
Eski 30-10-2005   #35 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

serkan008 adlı kullanıcıdan alıntı
Evet şu sıralar kendime yeni bir bilgisayar toplattırmak istiyorum ama, donanım hakkında fazla bir bilgim olduğu söylenemez. Ekonomik bir fiyata en iyi performans sağlayabilecek bir bilgisayarı nasıl toplayabilirim yardımcı olurmusunuz...
600 dolar ile 800 dolar arası senin işine yarar > kolay gelsin
Eski 02-11-2005   #36 (mesaj-linki)

windows ya da microsoft update sitesine giriyorum fakat update yapamıyorum yardım lütfen

güncellemeden önce Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti ni kurmam geekiyor ama kurulmuyor (tam adı : Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) 2.0 ve WinHTTP 5.1 için Güncelleştirme (KB842773)

verdiği hata kodu şu : Hata Kodu: 0x80246008
onlarca defa denedim olmadı çalıştırdan birşeylere tamam diyerek yapmam gerektiğini söylediler birçok seçenek denedim olmadı
şimdiden teşekkür ederim
Eski 02-11-2005   #37 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı
windows ya da microsoft update sitesine giriyorum fakat update yapamıyorum yardım lütfen

güncellemeden önce Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti ni kurmam geekiyor ama kurulmuyor (tam adı : Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) 2.0 ve WinHTTP 5.1 için Güncelleştirme (KB842773)

verdiği hata kodu şu : Hata Kodu: 0x80246008
onlarca defa denedim olmadı çalıştırdan birşeylere tamam diyerek yapmam gerektiğini söylediler birçok seçenek denedim olmadı
şimdiden teşekkür ederim
Genelde xp güncelemeleri sayfaya bağlandığınızda otomatik önce makinayı okur ve indirmeğe başlar :... sizdeki nakil edilen sorun bağlantınızın yani internet bağlantınızın sorunlu olduğu içindir veya o güncellenme daha evvel indiği içindir tekrar gerek görmüyor anlamındadır :.. bunların dışında tekrar deneyin başka bir zaman > kolay gelsin
Eski 02-11-2005   #38 (mesaj-linki)

hocam cevap için teşekkürler fakat anlatamadım sanırım
yeni format attım ve benim pc yi henüz tanımıyo windows active x uyarısı aldım onu kabl ettim daha sonra sizin söylediğiniz gibi windows kendisi makineyi okuyor ve benim kuramamaktan şikayet ettiğim dosyayı kurmam gerektiğini söylüyor
sayfadan direk kopyaladım :
Bazı Windows Bileşenleri için Yazılım Sürümünün Yükseltilmesi Gerekli

Microsoft Update'i kullanmak için öncelikle bazı Windows bileşenlerinin en son sürümlerini yüklemeniz gerekir. Bu, bu yeni özelliklerle bilgisayarınızın sitede çalışabilmesini sağlar:

• Diğer güncelleştirmeler: Windows ve Microsoft Office gibi popüler Microsoft programlarının güncelleştirmelerini bir tek yerden alın.
  • Daha hızlı güncelleştirmeler: En son Microsoft Systems Installer (MSI), güncelleştirmelerin yüklenme yöntemini geliştirerek, bunları mümkün olan en küçük paketler halinde en kısa sürede teslim eder.
  • Daha kolay gezinme: Yardımcı bağlantılar ve önemli iletiler, bilgisayarınız için tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yüklemenizi sağlarken, şimdi siz de güncelleştirmeleri önceliğe veya ürüne göre bulabilirsiniz.
bunun altında da şimi yükle ve kur var fakat olmuyor

umarım sorun sandığınızdan farklıdır ve farklı bir çözüm yoluna sahipsinizdir.
teşekkür ederim..
Eski 02-11-2005   #39 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı
hocam cevap için teşekkürler fakat anlatamadım sanırım
yeni format attım ve benim pc yi henüz tanımıyo windows active x uyarısı aldım onu kabl ettim daha sonra sizin söylediğiniz gibi windows kendisi makineyi okuyor ve benim kuramamaktan şikayet ettiğim dosyayı kurmam gerektiğini söylüyor
sayfadan direk kopyaladım :
Bazı Windows Bileşenleri için Yazılım Sürümünün Yükseltilmesi Gerekli

Microsoft Update'i kullanmak için öncelikle bazı Windows bileşenlerinin en son sürümlerini yüklemeniz gerekir. Bu, bu yeni özelliklerle bilgisayarınızın sitede çalışabilmesini sağlar:
  • Diğer güncelleştirmeler: Windows ve Microsoft Office gibi popüler Microsoft programlarının güncelleştirmelerini bir tek yerden alın.
  • Daha hızlı güncelleştirmeler: En son Microsoft Systems Installer (MSI), güncelleştirmelerin yüklenme yöntemini geliştirerek, bunları mümkün olan en küçük paketler halinde en kısa sürede teslim eder.
  • Daha kolay gezinme: Yardımcı bağlantılar ve önemli iletiler, bilgisayarınız için tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yüklemenizi sağlarken, şimdi siz de güncelleştirmeleri önceliğe veya ürüne göre bulabilirsiniz.
bunun altında da şimi yükle ve kur var fakat olmuyor

umarım sorun sandığınızdan farklıdır ve farklı bir çözüm yoluna sahipsinizdir.
teşekkür ederim..
Chat odasına gelmenizi öneririm teknik detek kısmına daha iyi anlaşabilmemiz için > saygılar
Eski 05-11-2005   #40 (mesaj-linki)
konuralp1980 - avatarı
uygulama hatası

pc mi açtığımda ''sfc-dll dosyası bulunamadığından uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir'' mesajı çıkıyo tamam dediğimde ise explorer exe masaüstü simge durumunda duruyo ve silemiyorum.açtığımda ise mırç programı server yazıları ekranda geçiş yapıyo .ama ne yaptımsa silemedim. siz ne dersiniz nasıl sılebilirim .teşekkür ederim.

Son Düzenleyen konuralp1980; 05-11-2005 @ 14:39.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 1 Gün Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 2 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53