| | #41 (mesaj-linki) | |||||
|
Sıra ile sorularına cevap vereceğim "sfc-ddl" dosyası bulunamadı yazısı muhtemelen ya siyah (dos) ekranda veya kurulum tamamlanınca ekran ortasında mesaj kutusu şeklinde çıkar :...bu demektir ki bir dosyayı sildiğinizde muhtemelen çengel atığı için onu da beraber silmişsiniz bu olay için şu yolu izleyin >>> Başlat'a, çalıştır'a tıklayın. sfc /scannow yazıp enter'layın. Windows XP kurulum cd'nizi sürücüye yerleştirin. Bozulan sistem dosyaları yeniden yüklenir.. > muhtemelen kayıp dosya yerine gelecektir ikinci sorun olan olay ise > muhtemelen mırç programı ile ilgilidir programı tamamen kaldırın ve kurmağı deneyin >>> ve muhtemelen programla beraber spy (ajan) bir yazılım makinanızda arz endam gösterdiğinden ilgili spy temizleme aracı kullanmanız tavsiye olunur > kolay gelsin | |||||
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
|
ben pc nin printscreen özelliini kullanamiyorum printscreen tusuna basiyorum sonra painte paste liyemiyorum sorun ne olabillir? | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
|
kullandigim klavye optik degil usb, usb hub üzerine takili bundan kaynaklanabilir mi ? ( bide F Lock tusunun ne oldugunu bilmiyorum optik klavyeler de olan bir özellik mi ? ) Simdiden cevabin için tesekkür ederim | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
|
playy, yardimin için çok tesekkür ederim, sorun çözüldü ama Flock tusunu bulamadim ![]() ben önce Pause/Break tusuna daha sonra PrintScreen tusuna basiyorum Painte yapistirdigimda oluyor ![]() Kolay gelsin... | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
|
selam 1 gb (400mhz) ddr rem almak istiyorum ana kart asus p4v800 destekler mi acele yardım
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Web Sitesine Bakın, İşlemci Hızı 800MHZ İle Destekler, Veri Yolu Hızına Bakın. | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
|
dostum once programlardan gırıp google bolumunden (opengl ve dırectx ıkısıde vardır/ olması lazım) dırectx sec sana bı hata mesajı gıbı bı msj verecek sonra tekrar programlardan google gır normal ıkona tıkla acılacaktır slm........... ceykay | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 17 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |