PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-11-2005   #41 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

konuralp1980 adlı kullanıcıdan alıntı
pc mi açtığımda ''sfc-dll dosyası bulunamadığından uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir'' mesajı çıkıyo tamam dediğimde ise explorer exe masaüstü simge durumunda duruyo ve silemiyorum.açtığımda ise mırç programı server yazıları ekranda geçiş yapıyo .ama ne yaptımsa silemedim. siz ne dersiniz nasıl sılebilirim .teşekkür ederim.
Değerli arkadaşım

Sıra ile sorularına cevap vereceğim "sfc-ddl" dosyası bulunamadı yazısı muhtemelen ya siyah (dos) ekranda veya kurulum tamamlanınca ekran ortasında mesaj kutusu şeklinde çıkar :...bu demektir ki bir dosyayı sildiğinizde muhtemelen çengel atığı için onu da beraber silmişsiniz bu olay için şu yolu izleyin >>>

Başlat'a, çalıştır'a tıklayın.
sfc /scannow yazıp enter'layın. Windows XP kurulum cd'nizi sürücüye yerleştirin.
Bozulan sistem dosyaları yeniden yüklenir.. > muhtemelen kayıp dosya yerine gelecektir

ikinci sorun olan olay ise > muhtemelen mırç programı ile ilgilidir programı tamamen kaldırın ve kurmağı deneyin >>> ve muhtemelen programla beraber spy (ajan) bir yazılım makinanızda arz endam gösterdiğinden ilgili spy temizleme aracı kullanmanız tavsiye olunur > kolay gelsin
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-11-2005   #42 (mesaj-linki)
hasanherdem

ben pc nin printscreen özelliini kullanamiyorum
printscreen tusuna basiyorum sonra painte paste liyemiyorum sorun ne olabillir?
Eski 07-11-2005   #43 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hasanherdem adlı kullanıcıdan alıntı
ben pc nin printscreen özelliini kullanamiyorum
printscreen tusuna basiyorum sonra painte paste liyemiyorum sorun ne olabillir?
KuLLandığım KLavye Optik İse Yani KabLosuzsa F Lock Tuşunun KapaLı OLması Gerekiyor PrintScreen YapabiLmen İçin..
Eski 07-11-2005   #44 (mesaj-linki)
hasanherdem

kullandigim klavye optik degil usb, usb hub üzerine takili bundan kaynaklanabilir mi ?
( bide F Lock tusunun ne oldugunu bilmiyorum optik klavyeler de olan bir özellik mi ? )

Simdiden cevabin için tesekkür ederim
Eski 07-11-2005   #45 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hasanherdem adlı kullanıcıdan alıntı
kullandigim klavye optik degil usb, usb hub üzerine takili bundan kaynaklanabilir mi ?
( bide F Lock tusunun ne oldugunu bilmiyorum optik klavyeler de olan bir özellik mi ? )

Simdiden cevabin için tesekkür ederim
Optik Derken KabLoLu OLup OLmadığını SöyLemek İstedim.. F Lock Tuşu KLavyenin Sağ en Üst Köşesinde BuLunan Bir Tuş dur.. O Aktif İse PrintScreen Yapma OLasıLığın KaLmıyor,, MutLaka KapaLı OLması Gerekiyor..
Eski 07-11-2005   #46 (mesaj-linki)
hasanherdem

playy,
yardimin için çok tesekkür ederim, sorun çözüldü ama Flock tusunu bulamadim
ben önce Pause/Break tusuna daha sonra PrintScreen tusuna basiyorum
Painte yapistirdigimda oluyor
Kolay gelsin...
Eski 07-11-2005   #47 (mesaj-linki)
muzaffer

selam 1 gb (400mhz) ddr rem almak istiyorum ana kart asus p4v800 destekler mi acele yardım
Eski 07-11-2005   #48 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Web Sitesine Bakın, İşlemci Hızı 800MHZ İle Destekler, Veri Yolu Hızına Bakın.
Eski 08-11-2005   #49 (mesaj-linki)
ceykay

dostum once programlardan gırıp google bolumunden (opengl ve dırectx ıkısıde vardır/ olması lazım) dırectx sec sana bı hata mesajı gıbı bı msj verecek sonra tekrar programlardan google gır normal ıkona tıkla acılacaktır
slm........... ceykay
Eski 08-11-2005   #50 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

muzaffer adlı kullanıcıdan alıntı
selam 1 gb (400mhz) ddr rem almak istiyorum ana kart asus p4v800 destekler mi acele yardım
Destekler ...! tüm 400 mhz ramlar anakarta slot müsait ise destekler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 17 Saat Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53