Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 15

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
Alex_Taylor - avatarı
Alex_Taylor
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #141
Alex_Taylor - avatarı
Ziyaretçi
Çeşitli Virüs Tarama Programlarını Kullanabilirsiniz.Örneğin; Ad-Aware Programı Tam olarak Verim Alamamınıza Rağmen Yeterlidir.
Programı Forumumuzdan İndirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Ad-Aware Free Antivirus - Ücretsiz Antivirüs Programı

Son düzenleyen Alex_Taylor; 1 Aralık 2005 15:05
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
skaya adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar
bilgisayarım son günlerde yavaşladı performansını arttırmam için ne yapmam gerekir.yardımcı olursanız sevinirim.

Alex arkadaşımıza ek olarak tavsiyem önce internet çerezlerini tümden silin > internet geçmişlerini ve bazı çalışan ( geri plandaki ) gereksiz aygıtları kapayın > muhtemel ram'ınız doludur boşaltın veya sıkıştırma programı kullanın halleder o ( ram optimizer xp > ücretsiz yazılımdır ve son derece etkilidir) EasyCleaner 2,0 bu tipte sıkıştırmaları yapabilen ve türkçe sürümü olan bir yazılımdır mutlaka kullanın ara sıra tüm diğerlerinin yapacağını bir seferde yapar kısaca sizin ulaşamıyacağınız dosyaları bulur silmenize yardım eder tüm bu yazılımları google'dan aratıp bulun indirin > kısaca sorununuz ram belleğin ve diğer aygıtların boş yere çalışıp performans düşüklüğü göstermesi kaynaklıdır ve temizlik ister acil olarak > kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
judge_of_nights - avatarı
judge_of_nights
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #143
judge_of_nights - avatarı
Ziyaretçi
cda dosyalarını mp3'e çevirebilecek bi program arıyorum
teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2005       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı

cda dosyalarını mp3'e çevirebilecek bi program arıyorum
teşekkürler

Buradan indirebilirsiniz..
SGP_K@JMER - avatarı
SGP_K@JMER
Ziyaretçi
3 Aralık 2005       Mesaj #145
SGP_K@JMER - avatarı
Ziyaretçi
banada webcamla çektiğim bir kaç resmime efeckt vermek istiyorum yani kenarları yanmış veya kıvrılmış falan gibi yalnız photoshoptan başka bir program varsa nerde nasıl bulurum şimdiden ThanxxSmiley32

ha birde bu mesela hercahi ve adminin imzasında mesela sesler var bu sesi önceden hazırlayan bir program mı var nasıl indiririm banada böyle birşey lazımda örnek sesler [ msx team,I love You]
Son düzenleyen SGP_K@JMER; 3 Aralık 2005 16:06
TUNA35 - avatarı
TUNA35
Ziyaretçi
3 Aralık 2005       Mesaj #146
TUNA35 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili arkadaşlar orıent i-cam usb kameram var (mc-311p)drıver ı nı yuklediğim halde bu donanım tanınmadı diyor ve cam çalısmıyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2005       Mesaj #147
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
TUNA35 adlı kullanıcıdan alıntı

sevgili arkadaşlar orıent i-cam usb kameram var (mc-311p)drıver ı nı yuklediğim halde bu donanım tanınmadı diyor ve cam çalısmıyor bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden tesekkurler

Değerli arkadaşım her zamanki mesajlarıma bir göz atsa idin bunu açıklamıştım olsun tekrar edelim > bir bilgisayar bileşeni şayet dıştan takılırsa şu işlemler yapılması lazımdır > önce sürücü cd'si takılır ve kayıt verilir sonra dış ünite takılır > tabi dış ünite takılır takılmaz (şayet xp işletim sistemi ise) alt saatin orda balon çıkar ve yeni birleşen bulundu yükleniyor der bazı sürücüler bu yüklemede bir sihirbazla vasıtası ile başlar ( ki varsayılan olarak yüklemeye devam edin şayet sürücü imzalanmamış mesajı gelse devam et i tıklayın ) bazılarında ise otomatik tanır ve aletiniz çalışır :... şimdi öncelikle bu işlemi yaptınız da çalışmıyor ve mesaj veriyorsa sürücüyü silin bu yönelgede tekrarlayın :... cameranız düzgün çalışacaktır > kolay gelsin
karakan_ist - avatarı
karakan_ist
Ziyaretçi
4 Aralık 2005       Mesaj #148
karakan_ist - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar.. Benim bilgisayrla ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.. Bilgisayar arada bir donup kalıyor, bazen de üst üste donnuyor ve bunlar sonucunda reset atmak zorunda kalıyorum. bu sıklıkla donmasının sebebi ne olabilir? Ağır bir program da yüklü değil, şimdiden teşekkürler,,

Bir de , belgelerim klasörüne indirdiğim programları yükledikten sonra, silmek istediğimde mause'yi sağ tıkadığım zaman menu çıkmadan explorer.exe hatasını veriyor daha sonra hata raporunu gönderme dediğimde, drwtsn32.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. iletisini alıyorum..
Son düzenleyen NeutralizeR; 4 Aralık 2005 21:39
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2005       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karakan_ist adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar.. Benim bilgisayrla ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.. Bilgisayar arada bir donup kalıyor, bazen de üst üste donnuyor ve bunlar sonucunda reset atmak zorunda kalıyorum. bu sıklıkla donmasının sebebi ne olabilir? Ağır bir program da yüklü değil, şimdiden teşekkürler,,

Bir de , belgelerim klasörüne indirdiğim programları yükledikten sonra, silmek istediğimde mause'yi sağ tıkadığım zaman menu çıkmadan explorer.exe hatasını veriyor daha sonra hata raporunu gönderme dediğimde, drwtsn32.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. iletisini alıyorum..

Değerli arkadaşım ilk sorun ikincisi ile ilişkilidir > aslında bu satırlardan hatta tanımlanması güçtür zira kıstılı anlatım kısıtlı cevaplar veriyoruz sizlerin anlatımına karşılık o yüzden mümkün olduğunca etraflıca izah edeyim izahatım kuvvetli bir varsayımdır baştan belirteyim > muhtemelen işletim sisteminize ait bir veya birkaç dosyanız zarar görmüştür > gene muhtemelen hard diskinizde bir sorun var zira siz tıklama yaptığınız sırada her hangi bir işlem için işletim sistemi aramaya geçer ve eğer bu aramada gerekli çalışma dosyası zarar görmüşse veya hard diskinizde sektör arızası varsa takılır ve pc donar bunu yakın görmeniz için bir ufak test yapın donma anında ctrl+alt+delete tuş kombinasyonu ile aygıt yöneticsini ekrana çağırın ilk sekmedeki çalışan programların çalışıp çalışmadığını görün genelde sizdeki sorunda olduğu gibi "yanıt vermiyor" yazacak çalışmayan dosyanın karşısında bu durumda aygıt yöneticisinin alt barında "görevi durdur" tuşu ile göreve son verin donma geçerse tamamen işletim sistemi dosya hatasıdır olay > bu testen olumlu sonuç çıkmasa hard disk hatasıdır > bu varsayıma dayanmamın kanıtı 2'ci sorunuzdaki "drwtsn32.exe " hata raporudur bu dosyanın gerçek adı Dr.Watson programıdır bu program win işletimlerinde bulunur ve sizin verdiğiniz fare komutlarını düzenler gerekli komutları gerekli aygıtları çalıştırmasına yardımcı olur aynı anda sistemin doğru karar vermesi ve uygulamasını sağlar ve düzenli şekilde raporlar > ikinci bir varsayım da İE hata raporlarıdır bu tip kapatma veya program durdurma hata iletileri genelde İE güncellemellerini yapmadığınız zaman alırsınız kısaca İE güvenliğiniz zayfıdır veya sistemde SP1 ile SP2 yüklü değil > değerli dostum gördüğün üzere sorunun çok yönlüdür o yüzden tavsiyem makinana FORMAT atmandır > format sırasında format raporlarını iyi izle şayet sorunsuz format gerçekleşirse hard diskin şimdilik kayıdı ile doğru çalışıyor sorunun sistem kayıdındadır ve başarılı bir kayıt her şeyi eskisi gibi düzeltecektir > bu arda her gördüğün programı indirip kurma veya "aman bu da güzel değilmiş" diyip silme muhtemelen bu silme olayları sırasında görev dosyaların zarar görmüştür internet üstünden işlem yapmadan dikkatli davranmanı salık veririm > kolay gelsin
yasar68 - avatarı
yasar68
Ziyaretçi
5 Aralık 2005       Mesaj #150
yasar68 - avatarı
Ziyaretçi
slm benim msn ile bir sorunum var benim msn adresimi bir hack tarafından sebebsizce alındı bu konuda ne yapabilirim msn adresimi tekrar alabilir miyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekür ederim