ADSL Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-01-2008   #41 (mesaj-linki)
crazy_gokhan
ben de int alacam

selam arkadaşlar bende int alacam ama smileadsl ile ttnet arasında kaldım hangisini bana tercih edersiniz teşekürler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-01-2008   #42 (mesaj-linki)
uzay adamı - avatarı
Cvp: ben de int alacam

crazy_gokhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar bende int alacam ama smileadsl ile ttnet arasında kaldım hangisini bana tercih edersiniz teşekürler...
smile adls yi bilmiyorum.
fakat ttnet te 2 farklı tarife var.birincisi 30 milyon veiyor, 4 gblık indirme yapabiliyorsun bu da yaklaşık 4 film indirebilecek kadar

2.si sınırsız olanı 49 milyon ödüyorsun. adı üstünde sınırsız indirme yapabilirsin. çoğu kişi 30 milyon vererek işi ucuza getirdiğini düşünüyor ama 20 milyon fazla vererek 10 hatta 20 kat daha fazla verim alıyorsun. tercih senin.
Eski 11-01-2008   #43 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı
Cvp: ben de int alacam

crazy_gokhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aralarında hız vs gibi durumlarda hiçbir fark yok.. Tercihen telekomu öneririm sen paranı bankayamı yoksa tefeciyemi yatırırsın gibi bişey bu. Telekom bu durumda banka rolü oynuyor..
Eski 22-01-2008   #44 (mesaj-linki)
gökyüzü - avatarı
port yönlendirme

Philips Kablosuz modem kullanıyorum İşyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayar'a erişebilmek istiyorum,ayarları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 22-01-2008   #45 (mesaj-linki)
tasiyici
Cvp: ADSL Teknik Destek

arkadaşım ttnet en iyisi sınırsız alın kafanız dinç olsun yok kotam doldu yok bu ay kotam bitti onun gibi dertleriniz olmaz
Eski 22-01-2008   #46 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı
Cvp: port yönlendirme

gökyüzü adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Philips Kablosuz modem kullanıyorum İşyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayar'a erişebilmek istiyorum,ayarları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığınız modem'in modeli ve evinizle iş yerinizin mesafe/uzaklığını yazsanız daha net açıklama yapabiliriz., Evden ofise wireles bağlantı yapmak basit ama mesafe önemli...

Philips'ın birçok çesiti var modeminizin üzerindeki sticker dan modelini öğrenip yazabilirsiniz...
Eski 04-02-2008   #47 (mesaj-linki)
mustafaakca

slm arkadaşlar geçen ayın download miktarına baktığımda 4.17 gibi bir rakam var ama 2 gün sonra baktığımda bu rakam artıyor şu anda 4.7 lerde geçen ayın olmasına rağmen, bunun nedeni ne olabilir. teşekkürler.
Eski 17-04-2008   #48 (mesaj-linki)
KRALL - avatarı

mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar geçen ayın download miktarına baktığımda 4.17 gibi bir rakam var ama 2 gün sonra baktığımda bu rakam artıyor şu anda 4.7 lerde geçen ayın olmasına rağmen, bunun nedeni ne olabilir. teşekkürler.

arkadasım adsl.kote.ttnet.net.tr den bakıyosan böle hatalar olabilir
Zaten orda açıklamada sadece bilgi amaçlıdır ve resmi bir geçerliliği yoktur eğer 4GB geçmediğine eminsen adsl destek hattından bilgi almanı tavsiye ederim
444 0 375=> Adsl Destek Hattı

Dipnot: Biraz geç cevaplandı ama kusura bakmayınız
Eski 02-05-2008   #49 (mesaj-linki)
Heatcliff

Pegasus modem kullanıyorum.
Telefon çaldığı zaman(açıldığında) bağlantı kopuyor. Bunu gidermek için elimde bir kutucuk var socet galiba ismi. Ama nereye hangi kabloyu takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Ya da bunun dışında başka bir yol var mı ?
Eski 02-05-2008   #50 (mesaj-linki)
murat tecer - avatarı

Heatcliff adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Pegasus modem kullanıyorum.
Telefon çaldığı zaman(açıldığında) bağlantı kopuyor. Bunu gidermek için elimde bir kutucuk var socet galiba ismi. Ama nereye hangi kabloyu takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Ya da bunun dışında başka bir yol var mı ?
Merhaba
esasında işin çok kolay o socet üzerinde 3 adet giriş var bunlardan birisi de
LİNE =Yazar oraya telefon hattını baglıyacaksın.
MODEM yazan yere sana (küçük bir kablo vermişlerdir)onu takıp modeme telefon kablosunun cıktıgı yere baglıyacaksın.eger küçük kablo yok ise bu telefonun ara kablosu ile de olur.
TELEFON (yazan yerede telefonu bagla)
Bu kadar.

Kolay gelsin
Sevgiyle kalın.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
adsl, destek, teknik
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53