| | #41 (mesaj-linki) | |
| ben de int alacam
selam arkadaşlar bende int alacam ama smileadsl ile ttnet arasında kaldım hangisini bana tercih edersiniz teşekürler...
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ben de int alacam
fakat ttnet te 2 farklı tarife var.birincisi 30 milyon veiyor, 4 gblık indirme yapabiliyorsun bu da yaklaşık 4 film indirebilecek kadar 2.si sınırsız olanı 49 milyon ödüyorsun. adı üstünde sınırsız indirme yapabilirsin. çoğu kişi 30 milyon vererek işi ucuza getirdiğini düşünüyor ama 20 milyon fazla vererek 10 hatta 20 kat daha fazla verim alıyorsun. tercih senin. | |||||
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ben de int alacam
| |||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| port yönlendirme
Philips Kablosuz modem kullanıyorum İşyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayar'a erişebilmek istiyorum,ayarları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ADSL Teknik Destek
arkadaşım ttnet en iyisi sınırsız alın kafanız dinç olsun yok kotam doldu yok bu ay kotam bitti onun gibi dertleriniz olmaz
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: port yönlendirme
Kullandığınız modem'in modeli ve evinizle iş yerinizin mesafe/uzaklığını yazsanız daha net açıklama yapabiliriz., Evden ofise wireles bağlantı yapmak basit ama mesafe önemli... Philips'ın birçok çesiti var modeminizin üzerindeki sticker dan modelini öğrenip yazabilirsiniz... | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ADSL Teknik Destek
slm arkadaşlar geçen ayın download miktarına baktığımda 4.17 gibi bir rakam var ama 2 gün sonra baktığımda bu rakam artıyor şu anda 4.7 lerde geçen ayın olmasına rağmen, bunun nedeni ne olabilir. teşekkürler.
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ADSL Teknik Destekarkadasım adsl.kote.ttnet.net.tr den bakıyosan böle hatalar olabilir Zaten orda açıklamada sadece bilgi amaçlıdır ve resmi bir geçerliliği yoktur eğer 4GB geçmediğine eminsen adsl destek hattından bilgi almanı tavsiye ederim ![]() 444 0 375=> Adsl Destek Hattı Dipnot: Biraz geç cevaplandı ama kusura bakmayınız | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ADSL Teknik Destek Pegasus modem kullanıyorum. Telefon çaldığı zaman(açıldığında) bağlantı kopuyor. Bunu gidermek için elimde bir kutucuk var socet galiba ismi. Ama nereye hangi kabloyu takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Ya da bunun dışında başka bir yol var mı ? | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ADSL Teknik Destekesasında işin çok kolay o socet üzerinde 3 adet giriş var bunlardan birisi de LİNE =Yazar oraya telefon hattını baglıyacaksın. MODEM yazan yere sana (küçük bir kablo vermişlerdir)onu takıp modeme telefon kablosunun cıktıgı yere baglıyacaksın.eger küçük kablo yok ise bu telefonun ara kablosu ile de olur. TELEFON (yazan yerede telefonu bagla) Bu kadar. Kolay gelsin Sevgiyle kalın. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adsl, destek, teknik |
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2075 | 09-09-2008 21:45 |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |