Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 125

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.417 Cevap: 2.932
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #1241
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_hayaletci adlı kullanıcıdan alıntı

ben MSN content denen bir program yukledımm bu program sıldıkten sonra devamlıı yıne karsıma cıkıyor kafayıı yıyecegımm yaaaaaaaaa offffffffffMsn Mad

Programı kaldırdıktan sonra karşınıza nasıl çıkıyor. Windows başladığında bir hata msjımı geliyor yoksa başlat menüsünde hala kalan dosyalarmı var? Yoksa görev çubuğunda uyarımı veriyor sorunu biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha kesin ve net bi çözüm bulabiliriz!
Sponsorlu Bağlantılar
lasoledad - avatarı
lasoledad
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1242
lasoledad - avatarı
Ziyaretçi
selam
ben bs palyer dvx k lite codec ve bunun gibi her naneyi yüklememe rağmen mpeg uzantili filmlere bakamıyorum sizce neden olabilir?
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1243
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lasoledad adlı kullanıcıdan alıntı

selam
ben bs palyer dvx k lite codec ve bunun gibi her naneyi yüklememe rağmen mpeg uzantili filmlere bakamıyorum sizce neden olabilir?

Bakamıyorum derken nasıl bakamıyorsunuz. Görüntü hiçmi gelmiyor yoksa sesmi çıkmıyor yada görüntü birbirine karışmış bir şekildemi geliyor?

Divx Codec 6.5.1
http://download.divx.com/divx/DivXInstaller.exe

Codec Pack All in 1 6.0.3.0
Free-Codecs.com :: Download Codec Pack All in 1 6.0.3.0 : Codec Pack All in 1 is a collection of codecs for playing DivX movies

Birde bunları deneyin.
lasoledad - avatarı
lasoledad
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1244
lasoledad - avatarı
Ziyaretçi
dosya açılamıyor diyor mpg dosyası ve mpeg da sorun yaşıyorum bu kurulumlar sorunu tam anlamıyla çözer mi?

bs player ve dvx türevleri dosya açılamıyor hatası veriyor bu kurulumlar ve sadece sorun mpeg mpg uzantılılarda oluyor sizce bu kurulumlar sorunu halleder mi?
Son düzenleyen lasoledad; 9 Mart 2007 16:12 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1245
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar benim pc de anti virüs programı çalışmıyoMsn Sad yardım ederseniz çok sevinirimMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1246
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar benim pc de anti virüs programı çalışmıyoMsn Sad yardım ederseniz çok sevinirimMsn Happy

Başka bır anti virüs programı kullandınız mı çalışıp çalışmadıpını denemek amaçlı
yada yukledıgınız antı vırus programını guncellestırıp aktıf hale getırınız umaram sorununuz cozule cektır saygılarımla Msn Happy
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1247
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

dosya açılamıyor diyor mpg dosyası ve mpeg da sorun yaşıyorum bu kurulumlar sorunu tam anlamıyla çözer mi?

bs player ve dvx türevleri dosya açılamıyor hatası veriyor bu kurulumlar ve sadece sorun mpeg mpg uzantılılarda oluyor sizce bu kurulumlar sorunu halleder mi?

BsPlayerdan kaynaklanan bir problem olabilir. Media mpeg yada mpg uzanıtılı videolarınızı birde Media Playerla açmayı deneyin yine aynı sorunu vericekmi! İsterseniz bir kaç video player önerebilirim?

Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığınız Anti-Virüs yazılımı hangisi acaba ?
Büyük ihtimalle Trial kullanım süresi bitmiştir. Çoğu anti-virüs 30 gün kullanım sonunda ücretliye döner.
lasoledad - avatarı
lasoledad
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1248
lasoledad - avatarı
Ziyaretçi
Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya bozuk veya program çalmaya çalıştığınız biçimi desteklemiyor. hatası verdi media player da ii de cd yi gönderen arkadaşımda film sorun olmadan izlenmiş acaba driver la mı ilgili sorunum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1249
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Windows Media Player dosyayı çalamıyor. Dosya bozuk veya program çalmaya çalıştığınız biçimi desteklemiyor. hatası verdi media player da ii de cd yi gönderen arkadaşımda film sorun olmadan izlenmiş acaba driver la mı ilgili sorunum

windows Media Player'in hangi surumunu kulanıyorsunuz acaba ??
kullandığınız sürüm açmak istediğiniz dosyayı desteklemıyor olabılır yada açmaya çalıştığınız dosya bozuk ola bılır
? hangi sürümü kullanıyorsunuz ve ne tur dosya açmak istiyorsunuz ??
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1250
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Başka bir *.mpg yada *.mpeg uzantılı videoda da aynı sorunu veriyormu onu merak ettim. Ama Şunuda bir deneyin.
1. Başlat'dan Çalıştır'a Basın
2. Açılan pencereye regsvr32 jscript.dll yazarak Enter'a basın.
Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
3. Başlat'dan Çalıştır'a Basın
4. Açılan pencereye regsvr32 Vbscript.dll yazarak Enter'a basın.
Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
Sorun Windows kaynaklı gibi görünüyor bu dediğimi yaptıktan sonra sonuç alamazsanız yine buradan yardımcı olabildiğim kadar olurum.