Alıntı
hamdider adlı kullanıcıdan alıntı slm. benim pc de programlar çok yavaş açılıyor. bazı oyunlar çok yavaş çalışıyor. acaba ekran kartından dolayı olabilirmi..
intel pentium 4, 3.0 GHZ BOX CPU
RAM 512 MB DDR400
128 MB FX 5200 PALİT 8X TV out
kesin ekran kartı yaw buraya yazarken bida baktım da baya adi bi ekran kartı galiba ..
oyleyse değişecem hemen
Arkadaşım bu özellikte bi pc nin kasılmasının nedeni eğer donanımında bi problem yoksa kullanıcıdan kaynaklıdır. Çöp böceği makinanıza yükleyip gereksiz sistemi kasan şeyler çalışıyorsa dolayısıyla kasılacaktır. Birde üstüne grafiksel olarak yüksek oyunlar eklenince işkence haline gelir. Bende Geforce 4 Mx 64 ekran kartları var senin gibi olcak kırarım makinayı.
Alıntı
yesimcalik82 adlı kullanıcıdan alıntı ben windows xp kullanıyorum ama son zamanlarda pc açılırken
F8 to Enable system conf quration
F9 to select Booting Device After Post
Press Del to Enter Setup
yazıyor nasıl düzeltebilirim.
sadece pc açılırken setup yazısını yakalayıp del ile içiri gircem ama daha sonra nereye ne uygulayacağımı bilmiyorum..
Onlar standart değiştiremezsinz. Biosa ve sistemde problem yaşadığınızda kullanılacak menülere yönlendirilirsiniz o seçeneklerle. Unutmadan Bios hakkında bilginiz yoksa herhangi bir yeri kurcalamanızı önermem. Geridönüşü mevcut fakat sorun yaşamaya değmez.