Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 135

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1341
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
hatta şu yazılımı yükledim daha doğrusu yüklemeye çalıştım==>AVG Anti-Virüs Professional Edition 7.5
lütfeeen yardım edinMsn Sad Msn Sad Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1342
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

abiler ablalar acilen yardıma ihtiyacım var ,anti virüs programı yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum basamakları takip ettikten sonra yeni bi pencere açılıyo ve orda da şöyle bi yazı çıkıyo

Sponsorlu Bağlantılar

License/Sales Number:
böyle bişey dio ne yapmam gerekiyo

Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

hatta şu yazılımı yükledim daha doğrusu yüklemeye çalıştım==>AVG Anti-Virüs Professional Edition 7.5
lütfeeen yardım edinMsn Sad Msn Sad Msn Sad

Yüklediğiniz yazılım (Antivirüs) lisans istiyor yani satın almanız gerekiyor. Piyasadaki neredeyse antivirüs yazılımlar paralıdır. Yani 30 Günlük deneme süresi sonunda satın alamanız gerekir...

Alıntı
nakz adlı kullanıcıdan alıntı

\WINDOWS\vsnp2std.exe

Arkadaşlar bu dosya tam olarak ne işe yarar? Startup tan kaldırmamın bi sakıncası olur mu ?

Bu Dosya hakkında bir bilgim yok. Exploit yada Spy program olabilir. Silmenizde bi sakınca görmüyorum başlangıçtan ama yinede bir yedeğini alabilirsiniz sorun çıkmaması için...

Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba yine bir sorum var Msn Happy lks 1 kurulumu hakkında bilgi isticektim demosunun (ama halledersem soylerim veya sorumu silerim )teşekkürler birde şu kablosuz mause nasıl bilgisayarı tanıyor onu sorcaktım
exploit nedir bunuda soruyorum teşekkürler ....

LKS1 Kurulumu hakkında bir bilgim yok ama kablosuz mouse bilgisayara tanıtmak için; Mouse u aldığınızda içinden bir disket yada cd çıkar bununla bilgisayarınıza tanıtabilirsiniz.

Exploit Nedir: Sistemin ve bazı programların açıklarını kötüye kullanmaya “exploit” deniliyor...
Son düzenleyen Teknixs; 26 Mart 2007 17:17 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1343
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba yine bir sorum var Msn Happy lks 1 kurulumu hakkında bilgi isticektim demosunun (ama halledersem soylerim veya sorumu silerim )teşekkürler birde şu kablosuz mause nasıl bilgisayarı tanıyor onu sorcaktım
exploit nedir bunuda soruyorum teşekkürler ....

Exploit Nedir, Nasıl Kullanılır ?
İşletim sistemlerin çok kullanıcılı sistemlerde kullanılmaya başlamasıyla birlikte sistemlerde kullanıcıların yetkisi de sözkonusu olmuştur. Kişisel işletim Sistemlerinde (örneğin DOS) sistemi aynı anda tek kullanıcı kullandığı için bütün dosyalara erişebilir, okuyabilir vs. Ancak aynı anda pek çok kişi tarafından kullanılan İşletim sistemlerinde sistemin bir yöneticisi olmak zorundadır ki bu Novell'de supervisor, Unix ve clone'larında root, NT'de administrator olarak adlandırılır. İşte bu çok kullanıcılı sistemlerde yetkisini artırmak isteyen normal kullanıcılar sistemde daha yetkili hale gelebilmek için "exploit" dediğimiz programlar yazmışlardır. Exploitler işletim sistemi üzerindeki herhangi bir programın eksikliğinden yararlanarak kullanıcıyı daha yetkili hale getirmeye yararlar. Exploitler local ve remote olarak ikiye ayrılır. Local exploitler işletim sisteminin bir kullanıcısıyken uygulanabilir, remote exploitlerde ise sistemin bir kullanıcısı olmanıza gerek yoktur. Sistem açıkları ve bu açıkları kullanmak için yazılmış exploitler günden güne artmakta ve her sistem açığı için patch'ler yazılmakta.

her kablosuz farenin bir usb baglantisi vardir.pc bu baglantiyla fareyi tanir
baska sitelerin linki vermek yasak, bu yüzden ayrintili bilgi icin google´e USB yazman yeterli olacaktir
AriThmetiCs - avatarı
AriThmetiCs
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1344
AriThmetiCs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nakz adlı kullanıcıdan alıntı

\WINDOWS\vsnp2std.exe

Arkadaşlar bu dosya tam olarak ne işe yarar? Startup tan kaldırmamın bi sakıncası olur mu ?

C:\WINDOWS\vsnp2std.exe BiLgisayarınıza YükLediğiniz Basit ProgramLarın KısayoLLadır, GüvenLi Kip de Fixleye BiLirsin! Herhangi Bir Sakıncası Yoktur!

SaygıLar!..
pc aqua - avatarı
pc aqua
Ziyaretçi
26 Mart 2007       Mesaj #1345
pc aqua - avatarı
Ziyaretçi
acilll yardımm

pc me sabah bu siteden scriptlr den 4 5 tane trojan girmiş gösterge cıkıo ama silemıyorum kullandıgım virüs prog: virusscan yardımcı olursanız sevinirim...ilgilenirseniz sewinirim... Msn Sad Msn Cry
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1346
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pc aqua adlı kullanıcıdan alıntı

acilll yardımm

pc me sabah bu siteden scriptlr den 4 5 tane trojan girmiş gösterge cıkıo ama silemıyorum kullandıgım virüs prog: virusscan yardımcı olursanız sevinirim...ilgilenirseniz sewinirim... Msn Sad Msn Cry

Yüksek ihtimalle antivirüsünüz bahsettiğiniz zararlı içeriği tespit etmiş gerekli işlemi yapmış ve size bilgi vermiştir diğer bir olasılıksa tespit ettiği içerik hakkında size ne yapmanız gerektiğini sormuştur korkulacak bir durum yok. Seçenekler elinizde silin yada güvenilir olduğuna inanıyorsanız çalışmasına izin verin.
onurcanonur - avatarı
onurcanonur
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1347
onurcanonur - avatarı
Ziyaretçi
windows xp 2002 servis pack 2 kullanıyorum.. tam 2 kez pc ye format attım ve yeniden kurdum.. ama sorun hep aynı ve peşimi bırakmıyo.. sorunu anlatıyorum simdi.. msn messeger live hatta 7.5 hatta 7.0 kurdum ve hepsinde aynı hata veriyor.. pc açıyorum ve msn ye giriyorum biraz bekledikden sonra msn hata raporu geliyo gönder gönderme diyor gönder diyorum hata raporu gelmiyo ve msn kapanıyo gönderme desemde aynısı oluyo sonra msn tekrar açıyorum ve aynı sorun yine oluşuyo bi kaç kez oldukdan sonra yine hata raporu gönder gönderme birini seçince pc resetliyo bu resetleme yüzünden güç kaynagı yaktım bi tane şimdi yardım istiyorum lütfen bana yardım edin bi çözüm yolu üretin ne yapmılıyım...

benim yaptığım çözüm yollarını anlatım...

--3 farklı modem denedim ikisi eternet girişli birisi usp girişli faydası olmadı..
--iki kez format attım windows kurdum faydası olmadı
--msn live 7,0 7,5 kurdum faydası olmadı
--wirüs taraması desen hiç durmadan yapıyorum her fırsatta

256 ekran kartım war 1024 mb rem war p4 2,66 işlemcim war yardımlarınız bekliyorum

ilgilenen herkese teşekkür ederim...
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1348
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
pc aqua adlı kullanıcıdan alıntı

acilll yardımm

Şuan piyasadaki kullanılan tüm Anti-Virüs yazılımları yakaladıkları trojanı yada virüsü otomatik olarak engellerler. Buzkalpli 'nin de dediğin gibi sizin ayrıyetten birşey yapmanıza gerek yok! ... ama Anti-Virüs yazılımınızın bulduğu Trojan yazılımını silemiyorum diyorsanız kullandığınız Anti-Virüs programı yetersiz kalıyor demektir. VirusScan Anti-Virüs çok kaliteli bir yazılım değildir. Bazı virüsleri yakalayamıya bilir ve etkisiz halede getiremeyebilir. Ben Kaspersky yada Norton Anti-Virüs kullanmanızı öneririm Norton Anti-Virüs bilgisayarınızı biraz ksabilir ama Kaspersky gayet kullanışlı ve rahat bir Anti-Virüstür. Ayrı bir seçenek olarakta NOD32 kullanmanızı tavsiye ederim. Bu yazılımlarım download linklerini aşağıya veriyorum. Ama unutmayın hepsi 30 Günlük kullanım sonucunda lisans (satın almanız gerekir) isterler. Bu konudada isterseniz yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.

Download

Kaspersky Anti-Virus 6.0 free trial download

Norton AntiVirus 2007 - 15 Day Trialware - Symantec Home & Home Office Store - Product Information

ESET - NOD32 Antivirüs

Alıntı
onurcanonur adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp 2002 servis pack 2 kullanıyorum.. tam 2 kez pc ye format attım ve yeniden kurdum.. ama sorun hep aynı ve peşimi bırakmıyo.. sorunu anlatıyorum simdi.. msn messeger live hatta 7.5 hatta 7.0 kurdum ve hepsinde aynı hata veriyor.. pc açıyorum ve msn ye giriyorum biraz bekledikden sonra msn hata raporu geliyo gönder gönderme diyor gönder diyorum hata raporu gelmiyo ve msn kapanıyo gönderme desemde aynısı oluyo sonra msn tekrar açıyorum ve aynı sorun yine oluşuyo bi kaç kez oldukdan sonra yine hata raporu gönder gönderme birini seçince pc resetliyo bu resetleme yüzünden güç kaynagı yaktım bi tane şimdi yardım istiyorum lütfen bana yardım edin bi çözüm yolu üretin ne yapmılıyım...

benim yaptığım çözüm yollarını anlatım...

--3 farklı modem denedim ikisi eternet girişli birisi usp girişli faydası olmadı..
--iki kez format attım windows kurdum faydası olmadı
--msn live 7,0 7,5 kurdum faydası olmadı
--wirüs taraması desen hiç durmadan yapıyorum her fırsatta

256 ekran kartım war 1024 mb rem war p4 2,66 işlemcim war yardımlarınız bekliyorum

ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Öncelikle Windows Xp kullanıyorum demişsiniz SP2 yamalı fakat Home Edition' mı kullanıyorsunuz yoksa Professional Edition'mı... Başıma gelen bir olayı anlatayım sizin sorununuzlada alakalı. MSN Messenger Live (8.0 - 8.1) bu yazılımı Windows Xp Home Edition kurulu bir işletim sistemine kurduğumda sizin başınıza gelen olay benimde başıma geldi. Bu olaya özellikle bir Türkiyedeki bir Bilgisayar firmasının kendi etiketini üzerine vurduğu ve lisanslı olarak sattığı Home Edititon versiyonlarında rastladım. Kullanığınız İşletim sisteminin kurulum CD'sini değiştirin. Elinizde varsa bir Windows Xp Professional CD'si ile yeniden sisteminizi kurun. Sorununuz büyük ihtimalle düzelecektir... Kolay Gelsin
Son düzenleyen Teknixs; 27 Mart 2007 00:44 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
akdeniz919 - avatarı
akdeniz919
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1349
akdeniz919 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar size bir şey soracam ben windows xp kullanıyorum.Başlat Ara seçeneği açılmıyor.Ne yapabilirim acaba .Şimdiden tşk ler.
hamdider - avatarı
hamdider
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #1350
hamdider - avatarı
Ziyaretçi
slm. benim pc de programlar çok yavaş açılıyor. bazı oyunlar çok yavaş çalışıyor. acaba ekran kartından dolayı olabilirmi..

intel pentium 4, 3.0 GHZ BOX CPU
RAM 512 MB DDR400
128 MB FX 5200 PALİT 8X TV out

kesin ekran kartı yaw buraya yazarken bida baktım da baya adi bi ekran kartı galiba ..

oyleyse değişecem hemen