Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 137

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.284 Cevap: 2.932
faruk_can - avatarı
faruk_can
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1361
faruk_can - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar kullandigim bilgisayarda konuk oturum acan bir kullaniciyim.
Bilgisayara program yuklemek istiyorum ama bilgisayar bana izin vermiyor her defasinda sifre soruyo ve sifre nedir bilmiyorum bu sorunu nasil cozebilirim msn programini bile yukleyemiyorum lutfen yardimci olun.Msn Cry Tesekkurler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1362
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
faruk_can adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar kullandigim bilgisayarda konuk oturum acan bir kullaniciyim.
Bilgisayara program yuklemek istiyorum ama bilgisayar bana izin vermiyor her defasinda sifre soruyo ve sifre nedir bilmiyorum bu sorunu nasil cozebilirim msn programini bile yukleyemiyorum lutfen yardimci olun.Msn Cry Tesekkurler

Sponsorlu Bağlantılar

Eger Xp de kullanici sifresini unutuysaniz:
Bilgisayarı yeniden başlat.Açılıçta F8 tuşuna bas.Güvenli Moda gir.Güvenli mod özel bir Administratör diye oturum açıyor.İlk kez yapıyorsan Administratör oturumu şifre istemeyecektir(tabi sen ona da şifre koymadıysan).Ordan oturumunu aç.Sonra Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları na gir.Ordan kendi kullanıcı ismine tıkla ve şifreyi kaldır.
Adminstratör kullanıcısı bilgisayar yöneticisi olduğunda şifre kaldırırken eski şifreni
girmeni istemez.
EMRE, - avatarı
EMRE,
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1363
EMRE, - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar benim adobe fhoto shop cs 9.2 üzerine bie problemim var ,almancasini ariyorum bulamadim ingilizce olanini buradan indirdim full olarak kuramiyorum resimli anlatim yapilan yere baktim ama bende öyle bir sayfa cikmiyor cikan sayfalar bunlar ve serial numarasi istiyor nerde hata yapiyorum acaba.birinci resim winrar acildiktan sonra cikan dosyalar ikinci resim kurmak icin actigim dosya ücüncüsüde serial numarasi isteyen ????Msn Thinking burda baktigim daha baska resimler ,,lütfen yardim.

http://img260.imageshack.us/img260/1306/photo1gl7.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/3821/photo2et8.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/4489/photo3tr2.jpg
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1364
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
EMRE, adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaslar benim adobe fhoto shop cs 9.2 üzerine bie problemim var ,almancasini ariyorum bulamadim ingilizce olanini buradan indirdim full olarak kuramiyorum resimli anlatim yapilan yere baktim ama bende öyle bir sayfa cikmiyor cikan sayfalar bunlar ve serial numarasi istiyor nerde hata yapiyorum acaba.birinci resim winrar acildiktan sonra cikan dosyalar ikinci resim kurmak icin actigim dosya ücüncüsüde serial numarasi isteyen ????Msn Thinking burda baktigim daha baska resimler ,,lütfen yardim.

http://img260.imageshack.us/img260/1306/photo1gl7.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/3821/photo2et8.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/4489/photo3tr2.jpg

Photoshop 9 Cs lisans gerektiren bir yazılım kısaca ücretli. indirdiğin sürüm süre limitli olduğu için sana 2 seçenek sunmuş. Eğer satın almış olsan seriali girip full kullanman mümkündü. Fakat almadığın için trial 30 u seçip 30gün kullanabilirsin.

Çözümü gayet basit aslında Photoshop cs 9 un crack/seriali heryerde mevcut fakat site içeriğine uygun olmadığı için linklemem doğru olmaz.
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1365
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serhat15 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bugün bir yazılım indirirken kaspersky yazılımı virüs olarak algıladı ve bloke edip etmeyceğini sordu bende neolur neolmaz diyerek bloke et dedim sonrasında olanlar oldu ve masaüstünde nekadar ikon varsa başlat menüsüde dahil yok oldu bugün busorunu onlarca yere yazdım ama tam bir çözüm malesef bulamadım bilgisayardaki bütün programlara ulaşmak mümkün ve çalışmasındada sorun yok fakat dosya ve klasörlere ancak bir şekilde ulaşılabiliniyor oda görev yöneticisini kullanarak(ctr+alt Delet) onundışında başka bir metodla ulaşmak mümkün değil boş alana sağtıklama olayıda yok masaüstünü tekrar geri nasıl getirebilirim formatsız bir çözümü yokmu bunun bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum herkese saygılar..

Dostum anlattığına göre ortada bi virüs sorunu yok . İndirdiğin yazılımı kurarken explorer için gerekli bi dosyaya erişimi engellemişsin. Yapman gereken şey "Kaspersky Settings" i açıp, "Protection" yazan yere çift tıklayıp "Backup" sekmesinde yaptığın değişikliği bulmak . "Restore" edip engellemeyi kaldır. Daha sonra görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) dosya menüsündeki "çalıştır" a gelip , "explorer.exe" yaz. Masaüstü geri gelecektir.

Alıntı
ARES66 adlı kullanıcıdan alıntı

formatla ok

Monitöre sinek pislese formatla diyeceksiniz galiba. İnsaf !
Son düzenleyen nakz; 30 Mart 2007 00:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
zlayer_ - avatarı
zlayer_
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #1366
zlayer_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serhat15 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bugün bir yazılım indirirken kaspersky yazılımı virüs olarak algıladı ve bloke edip etmeyceğini sordu bende neolur neolmaz diyerek bloke et dedim sonrasında olanlar oldu ve masaüstünde nekadar ikon varsa başlat menüsüde dahil yok oldu bugün busorunu onlarca yere yazdım ama tam bir çözüm malesef bulamadım bilgisayardaki bütün programlara ulaşmak mümkün ve çalışmasındada sorun yok fakat dosya ve klasörlere ancak bir şekilde ulaşılabiliniyor oda görev yöneticisini kullanarak(ctr+alt Delet) onundışında başka bir metodla ulaşmak mümkün değil boş alana sağtıklama olayıda yok masaüstünü tekrar geri nasıl getirebilirim formatsız bir çözümü yokmu bunun bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum herkese saygılar..

başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/sitem geri yükle seçeneklerini uygula daha sonra bir geri yükleme zamanı seç (yazılımı yüklemeye çalıştığın günden önceki bir zaman) daha sonra uygula bilgisayarın kapanıp açıldığında eski haline gelecektir.
ardaanil - avatarı
ardaanil
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1367
ardaanil - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim sorunum net sayfamı acıyorum gezerken birden ortadan kayboluyo sayfam avast la aol virüs programlarıyla tarattım trojenler buldu sildi ama sorunum düzelmedi tarama yapıyorum ama bi sey bulamıyo yardım cı olursanız sevinirim kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1368
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim sorunum net sayfamı acıyorum gezerken birden ortadan kayboluyo sayfam avast la aol virüs programlarıyla tarattım trojenler buldu sildi ama sorunum düzelmedi tarama yapıyorum ama bi sey bulamıyo yardım cı olursanız sevinirim kolay gelsin

EXE veya Hardisc ınıze bulaşmış ola bılır trojen ler veya virusler bıldıgımız gıbı hackerler cogaldı ve pc nızde trojen varsa bu durumda yapılması en uyumlu iş format atmaktır hersıyı kokunden silme k için yoksa zamanla her yere yayılır bu vırsu ler. BU benım düşüncem di kendı pcm de denedım yınede bıraz daha bekleyın başka arkadaşlarımız bu sorununuzu daha detaylı anlatıcak bırılrı var saygılarımla ..
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #1369
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı

Avast veya AOL pek iyi bir antivirüs yazılımı değildir. Sizi ver virüs yada trojandan koruyamıyabilir. Ben Kaspersky 6.0 veya Norton kurmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde format atmadan bu sorundan kurtulabilirsiniz. Şuda varki bilgisayarınızda bulunan trojan ın adı nedir? Tehlikeli boyutu nekadardır. Bazı trojanlar silinemiyor çünkü!
zlayer_ - avatarı
zlayer_
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #1370
zlayer_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Avast veya AOL pek iyi bir antivirüs yazılımı değildir. Sizi ver virüs yada trojandan koruyamıyabilir. Ben Kaspersky 6.0 veya Norton kurmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde format atmadan bu sorundan kurtulabilirsiniz. Şuda varki bilgisayarınızda bulunan trojan ın adı nedir? Tehlikeli boyutu nekadardır. Bazı trojanlar silinemiyor çünkü!

öncelikle şunu söylemek isterim ki avas kaspersky den daha iyi bir antivirüs programı dır. Norton ise pcnizi yavaşlatmaktan başka hiç bir işe yaramaz teknixs arkadaşıma bu konuda hiç katılmadığımı söylemek istiyorum. Sorununa gelince avast iyi bir anti virüs programı dır ancak iyi bir trojan ve truva atı temizleyici sayılmaz zaten onun da böyle bir iddası yok. Peki trojan ve bunun gibi zararlı yazılımları pcmizden uzaktutmak veya silmek için ne yapmamız gerekiyor. Tabiki bu iş için yapılmış yazılımları kullanmamız gerekiyor benim tavsiyem Ad-Aware SE kullanmandır. Bunun yanında spy sweeper, spybot- bul yoket gibi oldukça işe yarar programlar da işini görecektir. Eğer dahada profesyonel bir çözüm istiyorsan ve elinde de bir hirens boot gibi açılışta bilgisayarında çalışabilen bir program varsa bu cd de bulunan temizleyiciler hem trojanları hemde pcndeki fazlalıkları temizliyecek ve pcni rahatlatacaktır. Yok sen ben öyle fazla pc mi kurcalamadan halletmek istiyorum dersen işte sana Ad-Aware SE nin full sürümünü gönderiyorum türkçe dil desteğide de vardır. Şunu da belirtmekte yarar görüyorum ki bazı çokgüçlü trojan ve truva atları pc ye bulaştıktan sonra gerçekten silinmesi çok uzun ve zaman alıcı olabilir. Ama herşeyin bir çözümü vardır. Eğer sen pc ne bulaşan zararlı yazılımları tanıya bilirsen bu yazılımları dos ortamından ve regeditten değişik işlemlerle silmek kesin sonuca ulaştır ama bunu yapmak için bu konularda deneyimli olmak şart, yoksa yanlış dosyaların silinmesi durumunda pc ye kalıcı hasarlar verilebilir. Onun için eğer çok iyi değilseniz sadece bu hazır programları kullanmanızı tavsiye ederim. kolay gelsin...

işte Ad- Aware SE pro : RapidShare: 1-Click Webhosting