Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 23

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.279 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2005       Mesaj #221
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
alptekin_206 adlı kullanıcıdan alıntı

öNCELİKLE İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER..hata raporu içeriğinde şöyle diyor:
bu hata raporuna şu dosyalar eklenecek:

Sponsorlu Bağlantılar

C:\DOCUME~1\alptekin\LOCALS~1\Temp\WERe70b.dir00\Mini123105-01.dmp
C:\DOCUME~1\alptekin\LOCALS~1\Temp\WERe70b.dir00\sysdata.xml

diyor. bu dosyalarla illgili olabilirmi acaba... saolasın

Sözü geçen dosya uzantılarına bakılırsa İnternet geçici dosyalları tüm intenet geçmişini sıfırladığın ve sildiğin sırada sorunun düzelecek muhtemelen yarım kalmış dosyallardır > kolay gelsin
alptekin_206 - avatarı
alptekin_206
Ziyaretçi
31 Aralık 2005       Mesaj #222
alptekin_206 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Sözü geçen dosya uzantılarına bakılırsa İnternet geçici dosyalları tüm intenet geçmişini sıfırladığın ve sildiğin sırada sorunun düzelecek muhtemelen yarım kalmış dosyallardır > kolay gelsin

Kardeş ilgilendiğiniz için gerçekten çok saolun.dediklerinizi yapacağım eğer bi sorun çıkarsa tekrar bilgilerinize müraat ederim....teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
ogursem - avatarı
ogursem
Ziyaretçi
31 Aralık 2005       Mesaj #223
ogursem - avatarı
Ziyaretçi
SELAM ARKADAŞLAR BİRKAÇ GÜN ÖNCE showthreadphp?emailimage63d8579163d8352235b6c8ba632bbef3 ADLI BİR
MSN KULLANICISI BENİ LİSTESİNE EKLEDİ BEN DE ONAYLAMIŞ BULUNDUM BİRKAÇ
GÜN ONLİNE OLMADI VE BUGÜN MSN İMİ AÇTIĞIMDA ONLİNE OLDUĞUNU GÖRDÜM
KİM OLDUĞUNU SORDUĞUMDA KEŞKE eklemeseydin bilg.ele geçirecem şifrenin yarısını çözdüm sadece 1 haftan var dedi o zaman pek bozuntuya vermedim ama biraz tırsım doğal olarak hemen onu engelleyip listemden sildim
msn şifremi değiştirdim.
SİZCE BUNLAR ÇAREMİDİR NE YAPMAM GEREKİR BAŞKA YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
evsiz1 - avatarı
evsiz1
Ziyaretçi
31 Aralık 2005       Mesaj #224
evsiz1 - avatarı
Ziyaretçi
slm bana yardim ederseniz sevinirim ,bir kac gun once leptop pc imde bir sorun oldu kapanmiyordu bende kopya cd den tekrar windovsu kurmaya calisdim o sorun gitti ama simdi baska sorun geldi pc 60 saniyede kapanmaya basladi aciyorum Authorit isminde bir sey geliyor ve sisdem 32
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
31 Aralık 2005       Mesaj #225
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Windows XP SP2 entegre edilmiş windows kurulum cd'si kullanarak yeni bir kurulum yapın. Internet'e bağlanmadan güvenlik yazılımlarını yükleyin (anti-virus)

Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
bhthxmax - avatarı
bhthxmax
Ziyaretçi
2 Ocak 2006       Mesaj #226
bhthxmax - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar. Dün doğubanktan 1gb sony ns-11 usb flash bellek+mp3 player aldım. Bugün bilgisayarımdan mp3 yüklerken hata verdi. Bilgisayarı kapatıp açtım. Cihazı usb sürücüsüne takınca diskin okunmadığını formatlamam gerektiğini söyledi. Bende formatladım. Bu defa cihazı gördü fakat 1gb lık cihazı 497 mb olarak gördü. Şu an cihaz 497 mb olarak görünüyor. Bunun sebebi nedir? Ve düzeltmek için ne yapmam gerekir.Ürünün garantisi de yok... Şimdiden teşekkürler.
luly - avatarı
luly
Ziyaretçi
2 Ocak 2006       Mesaj #227
luly - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Aşağıdaki adresden indirip kurun Java resmi sitesidir > saygılar kolay gelsin

http://www.java.com/en/

Bu da macromedia flash resmi sitesidir :.. bu da gereklidir son versiyonu kurun

http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

Ama ben en sonda verdiğin javayı yükleyemiyorum. Asıl sorun galiba java yüklü. Ama başka bi sebepten dolayı tavla vs.vs sitelere girip kullanamıyo olabilirmiyimm. Pleaseeee yardım gerekiyo. Çok sıkıldım pc de oyun oynayamıyorum.
Son düzenleyen luly; 2 Ocak 2006 12:13
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2006       Mesaj #228
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
luly adlı kullanıcıdan alıntı

Ama ben en sonda verdiğin javayı yükleyemiyorum. Asıl sorun galiba java yüklü. Ama başka bi sebepten dolayı tavla vs.vs sitelere girip kullanamıyo olabilirmiyimm. Pleaseeee yardım gerekiyo. Çok sıkıldım pc de oyun oynayamıyorum.

En son verdiğim link java için değil ve indirme yaparsan anında kayıt verir yani eğer indirdinse olay bitmiştir başka 1 sorun yok demektir :.. gerisi girdiğin iste ile ilgilidir > kolay gelsin
luly - avatarı
luly
Ziyaretçi
2 Ocak 2006       Mesaj #229
luly - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

En son verdiğim link java için değil ve indirme yaparsan anında kayıt verir yani eğer indirdinse olay bitmiştir başka 1 sorun yok demektir :.. gerisi girdiğin iste ile ilgilidir > kolay gelsin

Ama ben yükleyemiyorum onu. Açıyorum yükleme yazısı falan çıkmıyo ;( deniyorum deniyorum olmuyo ;((
luly - avatarı
luly
Ziyaretçi
2 Ocak 2006       Mesaj #230
luly - avatarı
Ziyaretçi
Yada şöyle söyliyim galiba son verdiğin adres kurulu. Yani java ve Macromedia Flash Player kurulu sanırım. Çünkü yükle yaptığımda başka bi sayfa açılıyo ve Macromedia Flash Player Successfully installed yazıyo. Hepsi yüklüyse peki neden tavla yada okey gibi çeşitli oyunları oynayamıyorum ;(((((
Son düzenleyen luly; 2 Ocak 2006 14:33