Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşım ben sorununu gayet güzel anladım fakat gene tam izah etmemişsin önemli değil final olayı özrün kabül gördü boş ver sen o işlere kafa yor :... "digital tv kartı" demişsin ismi yok kartın > 100 sefer sürücü değiştirsen sana faydası yok artık oynama sürücüsü ile > sendeki problem şu tv kartını kullanamıyorsun nedir bu kart 2'el mi ne ki kullanım kitabın yok elinde :... sonra digital diyorsun sakın uydu kanallarını alan kartlardan olmasın o zaman boşa kürek çekiyorsun demektir zira (air) yani antenle kanal bulamasın > yok normal kart ise setting (ayarlara) gir ve ayarlarını otomatik yaptır > en önemli sorunun da anten girişin yüzde yüz uymasa boşa beklersin diğer kanalların çıkmasını en ufak temasızlık buna neden olur dikkat et > geçelim diğer mesaja > burda da eksik bilgi vermişsin hard diskin gerçek tam boyutu nedir ? ne yapmak istiyorsun ? yazından anladığım iki hard diskin var her ikisini tam boyutlarını ver > xp işletim sistemi tam randımanlı olması için şu konfigrasyona sahip olması lazımdır >
P4 işlemci > p3 800 mhz. işlemci de olur ama son derece ağır çalışır
2,5 gb. hard disk boyutu
256 mb 333 mhz. ram
Sen 800 mb boş alan kalıyor demişsin geriye demek c: hard diskin toplam 3 gb büyüklüğü var bunla performansın asla olmaz sadece idare edersin >kısaca sorunun aslı ekonomik olaydır > gene de sen izah etmeğe çalış tam olarak ne yapmak istediğini bir formül düşünelim > kolay gelsin

hercai kardes yardimci olmaya calistigin icin saol.simdi sorularina cevap veriyim..
1) benim tv karti sky star 2 ve dijital kart arti uydu anteniyle direk baglantisi var..
neyse bu olayi artik gectim bi sekilde bi sure sonra ugrasicam artik.
2) hardisklerime gelince c=3,99gb bos alan max 682 mb oluyor. d=6,83gb bos alan 1,70 gb e=8,16gb bos alan 7,38gb g=74,5 gb bos alan 33,1gb simdi benim en buyk sorunum burda c deki windows xp (turkce) isletim sistemimi e yada g harddiskine tasimak ama su anda kurulu sekilde oraya tasimak istiyorum bunu nasil yapacagim, format atmadan isletim sistemi tasinabiliyormu onu merak ediyorum...(islemcim 1,00ghz ve ram=640mb)