Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı ben gecenlerde bilğisayarıma format attırdım bana yeni virüs proğramı yüklemişler eset diye bir proğram gecen gün gizli simgeleri gösteren cubugumun üzerinde kırmızı bir göz geldi acaba bilğisayarıma virüsmü geldi anlamında bu anlayamadım eyer öyleysede ben bu eset proğramından güncelleme yapamadım bu proğram üzerinden bu virüsü nasıl silebilirim bir bilğin varmı bana yardımcı olursan sevinirim proğram ingilizce bende ingilizce hiç bilmiyorum bana anlatırsan sevinirim teşekkür ederim
Bunun nedeni upgrade etmemiş olma ihtimalin
Yada bazı güvenlik seçeneklerini pasifize hale getirmenden kaynaklanır. Onları tekrar aktif edersen yeşile döner ve koruma devam eder.
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı keyloggerın pcde yüklü olup olmadığını anlamak için ctrl alt delete ile işlemlerde services exe in karşısında kullanıcı adı yazıyosa yüklü olduğunu duymuştum.ancak benim işlemlerde 2 adet services.exe var birinde kullanıcı adı diğerinde system yazıyo bu durumda da keylogger yüklü müdür pcde lütfen yardım
Seni kandırmışlar yok öyle bişey.
Bu tarz şeylerden korkuyosan her bilgisayara oturma herkeside bilgisayarına oturtmamanı tavsiye ederim.
İyi bir antivirüs edin ve keyfine bak..