Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 233

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.452 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2321
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

ben gecenlerde bilğisayarıma format attırdım bana yeni virüs proğramı yüklemişler eset diye bir proğram gecen gün gizli simgeleri gösteren cubugumun üzerinde kırmızı bir göz geldi acaba bilğisayarıma virüsmü geldi anlamında bu anlayamadım eyer öyleysede ben bu eset proğramından güncelleme yapamadım bu proğram üzerinden bu virüsü nasıl silebilirim bir bilğin varmı bana yardımcı olursan sevinirim proğram ingilizce bende ingilizce hiç bilmiyorum bana anlatırsan sevinirim teşekkür ederim

Bunun nedeni upgrade etmemiş olma ihtimalin
Yada bazı güvenlik seçeneklerini pasifize hale getirmenden kaynaklanır. Onları tekrar aktif edersen yeşile döner ve koruma devam eder.
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

keyloggerın pcde yüklü olup olmadığını anlamak için ctrl alt delete ile işlemlerde services exe in karşısında kullanıcı adı yazıyosa yüklü olduğunu duymuştum.ancak benim işlemlerde 2 adet services.exe var birinde kullanıcı adı diğerinde system yazıyo bu durumda da keylogger yüklü müdür pcde lütfen yardımMsn Sad

Seni kandırmışlar yok öyle bişey.

Bu tarz şeylerden korkuyosan her bilgisayara oturma herkeside bilgisayarına oturtmamanı tavsiye ederim.

İyi bir antivirüs edin ve keyfine bak..
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 17 Mart 2008 18:44 Sebep: !
OnLT - avatarı
OnLT
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2322
OnLT - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar herkese benim sorunum temiz bir format attıktan sonra bilgisayarm Video ve Ses Driverlarını görmemesi
Ses driverını
yüklüyorum reset atıyor ama hala ses yok
Sponsorlu Bağlantılar
Ekran driverini hiç yok görüyor oyun falan oynuyamıyorum Klasörleri taşırken ekran kasıyor ne yapmalıyım ???Msn Cry
(ASUS 512 MB Ekran kartım var - Anakartım yeni )
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
17 Mart 2008       Mesaj #2323
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
OnLT adlı kullanıcıdan alıntı

Selamlar herkese benim sorunum temiz bir format attıktan sonra bilgisayarm Video ve Ses Driverlarını görmemesi
Ses driverını
yüklüyorum reset atıyor ama hala ses yok
Ekran driverini hiç yok görüyor oyun falan oynuyamıyorum Klasörleri taşırken ekran kasıyor ne yapmalıyım ???Msn Cry
(ASUS 512 MB Ekran kartım var - Anakartım yeni )

Orjinal sürücülerinin olduğuna emin iseniz, yukleme yada kurulumda bir hata yapma ihtimaliniz var.. Sanırım onboard ses kartınız var yukleme cd sinda bazen ilgili ses kartı dahil üreticinin yaptığı modellerinde kullandığı ses kartlarıda bulunur sizinkisinin yuklemiş olduğunuz driverları olup olmadığını kontrol edin belliki bir çakışma söz konusu...

Yada minimum donanımla işe başlayıp kurulumu tekrardan yapın..
OnLT - avatarı
OnLT
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #2324
OnLT - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler belliki çakışma var çünkü anakartım değişmeden önce yoktu böyle bir problem...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
18 Mart 2008       Mesaj #2325
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Malesef Olmadı Msn Confused

errrooorrrrrnl5

Ben Windows XP Media Center Edition Kullanıyorum Ondan Kaynaklanabilirmi Msn Confused Hemde Türkçe.

Media Center Edition'ın orijinal Türkçe sürümü bulunmuyor sanırım, daha sonra yamayla Türkçeleştiriliyor (Program Ekle veya Kaldır penceresinde bahsettiğim yamayı görebilirsiniz). Bu yüzden Türkçe güncelleme yüklemek mümkün olmuyor (mesela ben Internet Explorer 7, Media Player 11 yükleyememiştim sırf bu yüzden). Bunları yüklemek için önce İngilizce'sini yüklüyorum sonra yamasını bulup bir de onu yüklüyorum. Bence siz Service Pack 2'nin de İngilizce sürümünü bulup yükleyin, sonra -gerekirse- Türkçe yamasını bulup üzerine yükleyin, sanırım hepsini Microsoft'un Download Center'ın da bulabilirsiniz.
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
18 Mart 2008       Mesaj #2326
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Media Center Edition'ın orijinal Türkçe sürümü bulunmuyor sanırım, daha sonra yamayla Türkçeleştiriliyor (Program Ekle veya Kaldır penceresinde bahsettiğim yamayı görebilirsiniz). Bu yüzden Türkçe güncelleme yüklemek mümkün olmuyor (mesela ben Internet Explorer 7, Media Player 11 yükleyememiştim sırf bu yüzden). Bunları yüklemek için önce İngilizce'sini yüklüyorum sonra yamasını bulup bir de onu yüklüyorum. Bence siz Service Pack 2'nin de İngilizce sürümünü bulup yükleyin, sonra -gerekirse- Türkçe yamasını bulup üzerine yükleyin, sanırım hepsini Microsoft'un Download Center'ın da bulabilirsiniz.

Yine Olmadı, SP2 İngilizce Kurdum Aynısı Hata Verdi.

İE7, Media Player 11 Sorunsuz Yükleniyor.

Şuan SP3 İngilizce Versiyon İndiriyorum.

Sp2 Çok Hasar Görmüş Galiba.

Advanced WindowsCare V2 Pro Kurdum Bi Kaç Hata'ları Virüs'leri Temizledi. Neyse SP3 Bi İnsin Hele Msn Happy

Yine Açılmadı PC Güvenli Mod'dan Sistemi Geri Aldım,
Neyse Bu Sorun Düzelmez Artık İlginizden Dolayı Teşekkür Ederim Msn Happy

Alıntı

BEROK Nick'li Üye'den Alıntı...

Başlat / Çalıştır / Regedit Yazın.

1) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Win dows FireWall
Anahtarını sağ tık yaparak sil deyiniz.

2) Başlat > Çalıştır'a " gpupdate /force " yazıp, Tamam deyiniz.

3) Pc'nizi yeniden başlatınız.

Diğer Üye'ler Aynı Sorun Yaşayabilir Diye Yöntem'i Koydum Msn Happy

Kusura Bakmayın Flood Oldu Msn Happy Eğer Kızmazsanız Böyle Kalsın xD
Son düzenleyen NeutralizeR; 19 Mart 2008 08:03 Sebep: Mesajlar birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
19 Mart 2008       Mesaj #2327
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Arkadaşlar, mevcut XP'nin üzerine XP'yi tekrar kurdum ama eski Windows hesapları silindi, ama Allah'tan belgeleri Documents and Settings'te tutuluyor. Ancak iki Windows hesabının belgeleri "Bu klasör özel klasör olsun" seçeneği işaretlenerek özel yapılmıştı ve başka Windows hesaplarından giriş yapılamıyordu, şimdi Windows hesapları da silindiği için iki hesabın Belgeler klasörüne giriş yapamıyorum. "Erişim engellendi" uyarısı çıkıyor. Administrator hesabı filan girmeye yetkili mi diye Administrator hesabından oturum açtım ama durum yine aynı. İçinde önemli belgeler vardı. Bu engellemeyi nasıl kaldırabiliriz? Acil yardım...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Mart 2008       Mesaj #2328
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar, mevcut XP'nin üzerine XP'yi tekrar kurdum ama eski Windows hesapları silindi, ama Allah'tan belgeleri Documents and Settings'te tutuluyor. Ancak iki Windows hesabının belgeleri "Bu klasör özel klasör olsun" seçeneği işaretlenerek özel yapılmıştı ve başka Windows hesaplarından giriş yapılamıyordu, şimdi Windows hesapları da silindiği için iki hesabın Belgeler klasörüne giriş yapamıyorum. "Erişim engellendi" uyarısı çıkıyor. Administrator hesabı filan girmeye yetkili mi diye Administrator hesabından oturum açtım ama durum yine aynı. İçinde önemli belgeler vardı. Bu engellemeyi nasıl kaldırabiliriz? Acil yardım...

How to take ownership of a file or folder in Windows XP?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2329
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
şu anda kolonlar açık ama müzik vs. hiç bir şey çalmıyo ama kolonlardan ses geliyo biggrin gelen sesler ise derinden geldiği için pek anlaşılmıyo ama TRT Haber spikerinn konuşması gibi bişey biggrin Nedir bu anlamadım başına böle bişey gelen warsa bana yardımcı olabilirmi lütfen
aLykEmAL - avatarı
aLykEmAL
Ziyaretçi
19 Mart 2008       Mesaj #2330
aLykEmAL - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benım klavye bı garıp oldu xp ultımateyi yukledm sonra klavye degstı m ye basıorm 0 cıkıo k ye basıorm 2 cıkıo flan yanı klavyede tusların 2. gorevlerı cıkıo sanırım bolge dıl seceneklerınden flan ugrastım ama olmadı yanı oralar duzgn klavye ıng oldu desem ş ye basıorm : cıkmıo yada ç ye basınca . cıkmıo ıng de deıl noldugunu anlamadm Msn Confused
şimdiden tşekrrler