Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 276

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.599 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2751
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Arkadaşlar alpyug kardeşimin sıkıntısı bende de var Allahını seven yardım etsin yav.....

Sponsorlu Bağlantılar
" slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler.. "

Bu sorunu çözebilen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.
yada,

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
Dizinini takip ederek git. Yan Tarafta Bulunan Homepage’e sağ tıklayıp Değiştir i seç “1″ olan değeri “0″ olarak değiştir.

veya

Burayı tıklayınız .reg dosyasını çalıştırıp çıkan uyarıya tamam derseniz sorun çözülecektir...
Son düzenleyen Blue Blood; 3 Ağustos 2008 11:19
war10ck_Cem - avatarı
war10ck_Cem
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2752
war10ck_Cem - avatarı
Ziyaretçi
ekran kartım nvıdıa geforce fx 5500
fakat şuanda çalıştıra dxdiag yazınca ekran kartı gözükmüyo
Sponsorlu Bağlantılar
Sistem soysal video sürücüsü kullanmaktadır diyo alt kısımda
yolldğnz altaki dosyayı indrdim fakt işe yaramadı
Son düzenleyen Blue Blood; 3 Ağustos 2008 11:17
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2753
ener - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar!
ben internet ağ şifremi nasıl değiştirebilirim?kablosuz kullandığım için çok ağıma giren oluyor bu yüzdende ben kopuyorum şifremi değiştirmek istiyorum ama bilmiyorummmMsn Sad
Apty - avatarı
Apty
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #2754
Apty - avatarı
Ziyaretçi
slmün aleyküm arkadaşlar ; şimdi bana çoook acil cvp gerekiyo

bilgisayarımın c:/documants and settings/administrator/local settings/temp klasörü içerisinde peydah olan 4 adet .gif uzantılı virüs dosyası kotayı yiyor... defalarca format attım norton dan tutun da spyware avast hepsini denedim bu virüsleri silemiyo silse de çok kısa süre sonra tekrar peydah oluyolar kotam inanılmayacak kadar hızlı artıorr bu ay 4.98 gb ile kapattım ama çok kısıttlı kullanarak bu virüsler sizce nerden neden ve nasıl bulaşıyorr lüttfen bi çö<üm bi çare.... eğer ki müsaitsenizz (msn adresi vermek yasak olduğundan adres kaldırıldı) adresnine yazmanızı önemle rica ederim şimdiden teşekkürler ... cvplarınızı bekliyorum...
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ağustos 2008 11:23 Sebep: msn adresi vermek yasak olduğundan adres kaldırıldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2755
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Apty adlı kullanıcıdan alıntı

slmün aleyküm arkadaşlar ; şimdi bana çoook acil cvp gerekiyo

bilgisayarımın c:/documants and settings/administrator/local settings/temp klasörü içerisinde peydah olan 4 adet .gif uzantılı virüs dosyası kotayı yiyor... defalarca format attım norton dan tutun da spyware avast hepsini denedim bu virüsleri silemiyo silse de çok kısa süre sonra tekrar peydah oluyolar kotam inanılmayacak kadar hızlı artıorr bu ay 4.98 gb ile kapattım ama çok kısıttlı kullanarak bu virüsler sizce nerden neden ve nasıl bulaşıyorr lüttfen bi çö<üm bi çare.... eğer ki müsaitsenizz (msn adresi vermek yasak olduğundan adres kaldırıldı) adresnine yazmanızı önemle rica ederim şimdiden teşekkürler ... cvplarınızı bekliyorum...

eğer virüsse tam emin olmadığımdan dolayı senin dediğinden yola çıkarsak virüsün sağlammış yani C ye attığın formatın sonucu diğer sürücülerden kendini tekrar C ye kopyalıyor olması gerek.Bu durumda bütün sürücülere formatı çakman lazım Msn Inlove kolay gelsin

Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

iyi akşamlar!
ben internet ağ şifremi nasıl değiştirebilirim?kablosuz kullandığım için çok ağıma giren oluyor bu yüzdende ben kopuyorum şifremi değiştirmek istiyorum ama bilmiyorummmMsn Sad

modeminin IP sini web browser ında aç ondan sonraki menuyu tam hatırlamadıım için o menu seni yönlendirecek ordan değişebilirsin.
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ağustos 2008 11:31 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Apty - avatarı
Apty
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2756
Apty - avatarı
Ziyaretçi
yha tüm sürücüleri fln birleştirdim format attım zaten hatta harddiski başka makinaya taktım full format attım ama yinede düzelmedi ben msn 8.5 kullanıyorum msn den yada msn deki bi kişiden kapıyo olabilirmiyim ....SAYGILARMsn SadMsn SadMsn SadMsn SarcasticMsn SarcasticMsn Sarcastic
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2757
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Apty adlı kullanıcıdan alıntı

yha tüm sürücüleri fln birleştirdim format attım zaten hatta harddiski başka makinaya taktım full format attım ama yinede düzelmedi ben msn 8.5 kullanıyorum msn den yada msn deki bi kişiden kapıyo olabilirmiyim ....SAYGILARMsn SadMsn SadMsn SadMsn SarcasticMsn SarcasticMsn Sarcastic

kardeşim gerçi ben .gif uzantılı virüs görmedm ama senin kotayı yiyen eğer wireless sa farklı kişiler olmasın Msn Inlove
Apty - avatarı
Apty
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2758
Apty - avatarı
Ziyaretçi
anlatmak istediğim kotam günde110 ila üstü değerlerde artıyor adsl kota 2.2 programında gelen giden trafiğe bakıyorum hiç sabit değil sürekli bişiler artıyott
Son düzenleyen Apty; 3 Ağustos 2008 00:42 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
war10ck_Cem - avatarı
war10ck_Cem
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2759
war10ck_Cem - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
war10ck_Cem adlı kullanıcıdan alıntı

mrb.ben ekran kartımı güncelledim fakat öncedn çlşan oyunarın bazıları çlşmıo bazıları çlşıo.bide internet sayfaları donarak inio sayfanın altına.yanlış bi sürücü güncellemisi yüklemiş olabilirmiyim yoksa doğru güncellemeyi yükledimde yapmam gerekn bişeyimi eksik yaptım?
bide bu güncellemeyi nasıl kaldırıcam?güncelleme yptğm klasöre girdim uninstaller yaptım fakat kaldırmadı güncellemye .
lütfen yardımcı olun şimdiden tşk ediyorum =)

bu konuda başka yardımcı olucak olan yokmu?
Apty - avatarı
Apty
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2760
Apty - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

kardeşim gerçi ben .gif uzantılı virüs görmedm ama senin kotayı yiyen eğer wireless sa farklı kişiler olmasın Msn Inlove

aYRICA farklı kişiler derken hacker - ducker - lamer - exploit lerimi kasdetiyosunuzzMsn Sarcastic

http://img165.imageshack.us/my.php?image=adsz2cu6.jpg

Alıntı
war10ck_Cem adlı kullanıcıdan alıntı

bu konuda başka yardımcı olucak olan yokmu?

kardeş bilgisayrına format atmak zor geliy0o belli o zmn sende bilgisarımmın özelliklerinden e.kart sürücüsünü ve prg ekle kaldır dan yüklemesini sil .. sonra sıfırdan yükle (orjinl cd si ile) güncellemeleri tekrar yap ama yüklediğin dosyaların yedeğini almayı unutma benim aklıma gelen bu kadar saygılar..
Son düzenleyen Apty; 3 Ağustos 2008 00:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi