Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 43

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.523 Cevap: 2.932
McAlper2005 - avatarı
McAlper2005
Ziyaretçi
21 Şubat 2006       Mesaj #421
McAlper2005 - avatarı
Ziyaretçi
ya ben farklı bi konu hakkında konuşucam ben siteye komik bi flash upload edecektim ama o açılan sitede yendaki tarifdeki yerler yok
Sponsorlu Bağlantılar
deryadeniz75 - avatarı
deryadeniz75
Ziyaretçi
21 Şubat 2006       Mesaj #422
deryadeniz75 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak
web sayfası tasarımı ile ilgili hiç bir şey bilmeyen birine yardımcı olabilirmisiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
nerden başlamalı ne yapmalı yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #423
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
McAlper2005 adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben farklı bi konu hakkında konuşucam ben siteye komik bi flash upload edecektim ama o açılan sitede yendaki tarifdeki yerler yok

"yendaki tarifdeki yerler yok" ne demek istediğini anlayamadım açıklayıcı olsan taaaa baştan ne yaptın .?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #424
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
deryadeniz75 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak
web sayfası tasarımı ile ilgili hiç bir şey bilmeyen birine yardımcı olabilirmisiniz?
nerden başlamalı ne yapmalı yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Web tasarım bölümümüz yakın zamanda devreye alınacaktır o bölümde yeterli açıklamalları okursunuz ::..acil tavsiyem "html." olarak başlamandır işin özü odur çünkü ::..."html" öğreten izah eden kitaplara bir göz atıp makinanda bunları dene daha sonra bu mantığa dayalı diğerlerini de kavrarsın ::..unutma 2-3 "html" kodu öğrenip web sayfası düzenlenmez pratiğini de beraber geliştirmen lazımdır > örnek hazır sayfa olarak "msn space" kayıt ol kendi sayfanı düzenle sonra kod olayına girersin > kolay gelsin
zenigmay - avatarı
zenigmay
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #425
zenigmay - avatarı
Ziyaretçi
ya şu ares nası kulanılıo yardım lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2006       Mesaj #426
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zenigmay adlı kullanıcıdan alıntı

ya şu ares nası kulanılıo yardım lütfen

Ares Programını Kurduysan Zaten Tr Desteği Mevcuttun. Server'a Bağlanacaksın Aradağın Şeyi Bulup Download Edeceksin Detaylı Bir Program Değil Kullanımı Anlatılacak Kadar Bir Kaç Tıklama İşlemi İle Yapabilirsin Herseyi.
necatim - avatarı
necatim
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #427
necatim - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma format çektim hani başlat menüsünde kapat tuşuna basınca yeniden başlat,kapat,beklemede tuşları çıkıyor ya işte beklemede tuşu çıkmıyor ne yapa bilirim yardım edin........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #428
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necatim adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarıma format çektim hani başlat menüsünde kapat tuşuna basınca yeniden başlat,kapat,beklemede tuşları çıkıyor ya işte beklemede tuşu çıkmıyor ne yapa bilirim yardım edin........

Çıkar ... anakart sürücülerini yüklesen çıkacak > kolay gelsin
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Şubat 2006       Mesaj #429
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
necatim adlı kullanıcıdan alıntı

Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Gelişmiş ve Hazırda Beklet sekmeleri altındaki ayarları kontrol edin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ssmyn1 - avatarı
ssmyn1
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #430
ssmyn1 - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar. Benim ip sorunum var. adsl modem ile internete bağlanıyorum birkaç dakika sonra bağlantı kopmuyor ama ip adresi görünmüyor ve internette hiçbirşey yapılamıyor. Birkaç defa format atmama rağmen değişen birşey olmadı sizce sorun nerede olabilir.