Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 45

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.974 Cevap: 2.932
BEYAZ_HAYAL - avatarı
BEYAZ_HAYAL
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #441
BEYAZ_HAYAL - avatarı
Ziyaretçi
Slm..
Bir sorum olacaktı.. Flash programı diğer yazılımlara bakılarak neden daha hızlı çalışır. Bilgilerinize...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #442
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYAZ_HAYAL adlı kullanıcıdan alıntı

Slm..
Bir sorum olacaktı.. Flash programı diğer yazılımlara bakılarak neden daha hızlı çalışır. Bilgilerinize...

Zira daha akıcıdır tek bir sıkıştırma ile ve kare sayısı tıpkı filim gibidir ondan :..halbuki gif. uzantılar öyle değildir kare karedir:...sadece sorunuzdan anladığım budur ama program hakkında başka bir görüşünüz varsa belirtin kısaca izah etmeye çalışayım > bilginize
Sponsorlu Bağlantılar
BEYAZ_HAYAL - avatarı
BEYAZ_HAYAL
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #443
BEYAZ_HAYAL - avatarı
Ziyaretçi
slm... benim bir sorum olacaktı.. flash programı neden diğer programlardan daha hızlı çalışır. sebebi nedir.. yardımcı olursanız sevinirim.. bilgilerinze...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Şubat 2006       Mesaj #444
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

slm... benim bir sorum olacaktı.. flash programı neden diğer programlardan daha hızlı çalışır. sebebi nedir.. yardımcı olursanız sevinirim.. bilgilerinze...

Msn Happy Sorunuz yanıtlanmış...

Yalnız yanıtlamadan önce tam olarak ne sorulduğunu anlamamız gerek.

Flash programından kastınız nedir? Flash animasyonlar mı? Yoksa flash tasarım programlarının çalışma düzeni mi? Swf dosyaların akıcılığı mı?

Diğer programlar nelerdir? Yani kıyaslama yaptığınız programları da belirtirseniz tam olarak neyi sorduğunuzu anlayabilir ve cevap vermeye çalışırız...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
BEYAZ_HAYAL - avatarı
BEYAZ_HAYAL
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #445
BEYAZ_HAYAL - avatarı
Ziyaretçi
benim grafik ve animasyon diye bir dersim var ve yeni başladık.. ilk olarak flash programını göreceğiz. bana sorulan soru sadece flash programı neden hızlı çalışır. sebebi nedir? ama sanırım flash tasarım programlarının çalışması...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Şubat 2006       Mesaj #446
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

benim grafik ve animasyon diye bir dersim var ve yeni başladık.. ilk olarak flash programını göreceğiz. bana sorulan soru sadece flash programı neden hızlı çalışır. sebebi nedir? ama sanırım flash tasarım programlarının çalışması...

Teorik bir ders sorusu olduğunu anlamıştım ve maalesef cevaplayabileceğim bir soru değil. Gökyüzü neden mavidir ya da kar neden beyazdır gibi bir soru çağrışımı yaptı bana... Belki soruyu soran kişilerin yazmış oldukları bir kitapta cevabı vardır ve o cevabı bilen başka birisi sizi yanıtlayabilir...
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #447
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
üstad kızma ama yapamıyorum yaptıklarımı sıralayım
1 yönetici konumunda yeni bir kullanacı oluşturdum başlat-oturumukapet-kullanıcı değiştir yeni kullanıcı ile oturum açtım
2 başlat-çalıştır del CMsn GrinOCUME~1\necati\desktop\sia7int.exe yaptım del bulunamadı deyince
3 başlat-çalıstır cmd enter yaptım orada açılan sayfada c:documents and settings\yeni isim\desktop> çıkıyor ve bunlar sillinmiyor bunların arkasına del C: DOCUME falan filanı yazıyorum yine olmuyor çok uğraştırdım özür dilerim ama nerede yanlış yapıyorum kendimce her olasılığı deneyip size öyle yazıyorum ama olmuyor sabrınız için teşekküeler
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Şubat 2006       Mesaj #448
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

üstad kızma ama yapamıyorum yaptıklarımı sıralayım
1 yönetici konumunda yeni bir kullanacı oluşturdum başlat-oturumukapet-kullanıcı değiştir yeni kullanıcı ile oturum açtım
2 başlat-çalıştır del CMsn GrinOCUME~1\necati\desktop\sia7int.exe yaptım del bulunamadı deyince
3 başlat-çalıstır cmd enter yaptım orada açılan sayfada c:documents and settings\yeni isim\desktop> çıkıyor ve bunlar sillinmiyor bunların arkasına del C: DOCUME falan filanı yazıyorum yine olmuyor çok uğraştırdım özür dilerim ama nerede yanlış yapıyorum kendimce her olasılığı deneyip size öyle yazıyorum ama olmuyor sabrınız için teşekküeler

3. adımda:
del C:\DOCUME~1\necati\Desktop\sia7int.exe
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #449
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
ÜSTAD nasıl teşekkür ederim bilmem sen beni bu dertten kurtardınya sende umarım bundan sonra dert yüzu görmessin bilgilerini paylaştığın zaman ayırıp sabır gösterdiğin ve nazik üslubun için çok çok teşekkür ediyorum sağol varol..
dostheykır - avatarı
dostheykır
Ziyaretçi
27 Şubat 2006       Mesaj #450
dostheykır - avatarı
Ziyaretçi
Arkdaşlar selamlar.

Bilgisayarda durduk yere kendi kendine açılan sayfaları nasıl engelleyebilirim? Ancak bu sayfalar açılır pencere değil. Daha çok oyun sitesi ve gazino-poker reklamı olarak karşıma çıkıyor. Ayrıca flash olarak bazen monitörün ortasında bir animasyon beliriyor ve bu açılan sitelerle ilgili olarak reklam yapıyor.

Sürekli açılan sayfalar şu şekilde (Aman tıklamayın): Msn Wink

Moderatör notu : başkasının başının yanmasını istemeyiz değil mi ? malüm meraklısı çoktur..muhtemelen tıklar...Smiley9
Firefox da yüklü; ancak aynı pencereler explorer da yeni bir pencere olarak açılırken, firefox'da tab olarak açılıyor. Bunu engellemem için explorer'ı kaldırıp yeniden yüklemem mi gerekiyor. Default olarak firefox'u ayarladım yine olmadı. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Şu programlarla PC'yi full tarattım ama hala o gazino reklamı ve diğer saçma sapan bütün sayfalar açılmaya devam ediyor:

Norton Anti-Spam ve Anti Virüs;
a-squared;
CCleaner;
XoftSpy;
Spyware Doctor;
HijackThis;
Spybot

Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Format at tavsiyesini katiyen kabul etmiyorum, şimdiden söyleyeyim. gear wink2 Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.
Son düzenleyen Blue Blood; 28 Şubat 2006 11:04