Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 47

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.381 Cevap: 2.932
zlayer_ - avatarı
zlayer_
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #461
zlayer_ - avatarı
Ziyaretçi
windows xp pro kullanıcısıyım ağ üzerinden bağlanıyor diğer bilgisayarlada her hangi bi problem yok zaten sildiğim bir dosyadan dolayı bu şekilde olduğunu düşünüyorum regedıt ten bazı dosyaları kaldırırken yanlış bi dosya silmiş olabilirim yada bilgisayarımda hala silemediğim bir kaç trojan var bunlardan kaynaklanıyor olabilirmi birde sistemimde eksik olan dosyaları nasıl tamamlayabilirim...yardımcı olduğun için sağol...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #462
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp pro kullanıcısıyım ağ üzerinden bağlanıyor diğer bilgisayarlada her hangi bi problem yok zaten sildiğim bir dosyadan dolayı bu şekilde olduğunu düşünüyorum regedıt ten bazı dosyaları kaldırırken yanlış bi dosya silmiş olabilirim yada bilgisayarımda hala silemediğim bir kaç trojan var bunlardan kaynaklanıyor olabilirmi birde sistemimde eksik olan dosyaları nasıl tamamlayabilirim...yardımcı olduğun için sağol...

Regedit kayıttlarından yanlış bir işlem yapmışsınızdır muhtemelen ...başlat > tüm programlar > donatlar > sistem araçları > sitemi geri almayı deneyin...düzelmese sistem cd sini kullanarak onarmayı deneyin > kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
BEYAZ_HAYAL - avatarı
BEYAZ_HAYAL
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #463
BEYAZ_HAYAL - avatarı
Ziyaretçi
İyi akşamlar.. Bilgisayarım her açılışında truva atı bulundu diye uyarı veriyor.. Olan virüsü siliyorum fakat bilgisayarı tekrar başlattığımda aynı sorun devam ediyor.. Her defasında tekrarlıyor..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.... Bilgilerinize..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #464
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYAZ_HAYAL adlı kullanıcıdan alıntı

İyi akşamlar.. Bilgisayarım her açılışında truva atı bulundu diye uyarı veriyor.. Olan virüsü siliyorum fakat bilgisayarı tekrar başlattığımda aynı sorun devam ediyor.. Her defasında tekrarlıyor..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.... Bilgilerinize..

Kullandığınız virüs dedektörünü bilemem ama...kesin olan dedektörün ayarlarından "bloke" etmesini istemişsiniz...aynı ayarı "sil" olarak uygulamasını isteyin > bilginize
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #465
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar küçük ama önemli bir derdim var simka çeviri programı bir hata sonucu bozdum sonra tekrar silip yeniden kurmak istedim fakat ekle kaldırdan silmek istediğimde daha önceden silinmiş diye bir uyarı alıyordum ama o sırada program malinadaydı unlocer programını kullanarak programı sildim yeniden kurdum herşey iyi ama hızlı çeviri çalışmıyor tekrar kurunca düzelir diye düşünüp sileyim dedim yine daha önceden silinmiş ekle kaldır listesinden kaldırmak istiyormusun gibi bir mesaj verdi bukez programın kendindeki silme ikonunu kullandım tekrar kurdum herşey çalışıyor ama hızlı çeviri yine çalışmıyor menüde bununla ilgili söylediği herşeyi yaptım ama hala tıkyok tuş kombinasyonunuda değiştiriyorum olmuyor başka biı program bu özelliği engelleye bilirmi düzelmek için yapa bileceğim birşey varmı daha önceden hiç sorunsuz kullanyordum hızlı çeviri özelliği çok pratik düzeltme şansım varmı yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin
trawler - avatarı
trawler
Ziyaretçi
4 Mart 2006       Mesaj #466
trawler - avatarı
Ziyaretçi
slm ufak bir sorunum var da.pc den virüs programını sildim.etkili bir proram diye başkasını yani kaspersky virüs programını hatalı yükledim. mümkünse başka bir programda olabilir bunu kurmayı bir türlü beceremedim.Birde en etkili virüs tarayıcısı hangisi şimdiden çok tşk ederim
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
6 Mart 2006       Mesaj #467
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.ben bilgisayarı formatlamadan önce "Bsplayer" programının son sürümünü bilgisayara kurmuştum.yalnız program ekle kaldırda programla beraber (w... ile başlıyor, tam hatırlayamadım) bir şey daha yüklenmişti ve bu yüklenen program bsplayer kaldırılmadan pc'den kaldırılamıyordu.acaba eklenen programın zararı olur mu?yoksa eski sürümünü mü kurmalıyım?Msn Lipssealed

TEŞEKKÜRLER...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2006       Mesaj #468
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
trawler adlı kullanıcıdan alıntı

slm ufak bir sorunum var da.pc den virüs programını sildim.etkili bir proram diye başkasını yani kaspersky virüs programını hatalı yükledim. mümkünse başka bir programda olabilir bunu kurmayı bir türlü beceremedim.Birde en etkili virüs tarayıcısı hangisi şimdiden çok tşk ederim

Eger etkin bi koruma istiyorsan bunu 1 programla saglaman imkansızdır ayrıca şu an en iyi denilecek program dahi yetersizdir bu programlar virüslere karşı artık hemen hemen tam koruma saglasalarda trojan lara karşı hala tüm programlar zayıftır etkin bi koruma ise sana kendi kullandıgım programları öneririm Trojan nedir? başlıgında bulabilirsin programları!...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2006       Mesaj #469
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.ben bilgisayarı formatlamadan önce "Bsplayer" programının son sürümünü bilgisayara kurmuştum.yalnız program ekle kaldırda programla beraber (w... ile başlıyor, tam hatırlayamadım) bir şey daha yüklenmişti ve bu yüklenen program bsplayer kaldırılmadan pc'den kaldırılamıyordu.acaba eklenen programın zararı olur mu?yoksa eski sürümünü mü kurmalıyım?Msn LipssealedTEŞEKKÜRLER...

"O" eklenen her ne is etam adını söylemeniz lazım...şu ana kadar bir anormallik yoksa sistemde demek yan bir ürün...bir çelişki de "formatlamadan önce" diye bir terim kullanmışsınız bu da demek ki formatla birlikte her şey silindi demektir..yeniden kurulum sağlayın eskisi gibi > kolayl gelsin
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
7 Mart 2006       Mesaj #470
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.ben "strongdc" programını kurdum, fakat bir türlü kullanamadım.acaba bu programın ayarlarını nasıl yaparım???