Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 44

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.523 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
23 Şubat 2006       Mesaj #431
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ssmyn1 adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar. Benim ip sorunum var. adsl modem ile internete bağlanıyorum birkaç dakika sonra bağlantı kopmuyor ama ip adresi görünmüyor ve internette hiçbirşey yapılamıyor. Birkaç defa format atmama rağmen değişen birşey olmadı sizce sorun nerede olabilir.

Modeminizin marka ve modelini belirtmeniz gerek. Ayarlarıyla ilgili bilgi almak için Google'da arama yapabilirsiniz. Muhtemelen bizim vereceğimiz cevapların bir çoğunu toplu halde bulabileceksiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
inflame44 - avatarı
inflame44
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #432
inflame44 - avatarı
Ziyaretçi
bizim 3 pc lik ağ bağlantımız var ve winfile denen bi virüs bulaşmış durumda format attım hep beraber c ye ama yinede geçmedi ne yapabilitrim
Sponsorlu Bağlantılar
bat - avatarı
bat
Ziyaretçi
23 Şubat 2006       Mesaj #433
bat - avatarı
Ziyaretçi
bende bir vidyo var fakat vidyonun köşesinde arma var veya yazı diyelim onu nasıl kaldırırım yada üstüne bişey koyarım lütfen yardım edin teşekkürler Msn Cry
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Şubat 2006       Mesaj #434
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
inflame44 adlı kullanıcıdan alıntı

bizim 3 pc lik ağ bağlantımız var ve winfile denen bi virüs bulaşmış durumda format attım hep beraber c ye ama yinede geçmedi ne yapabilitrim

Ağ ve Internet bağlantılarını kesin. Harddisk'iniz birden fazla partition'dan oluşuyorsa ve anti-virus programı kurmadan sürücüler arasında gezinmek zorunda kalıyorsanız, temiz bir bilgisayara harddisk'inizi ikinci harddisk olarak takıp virüs taraması yaptırın.

Alıntı
bat adlı kullanıcıdan alıntı

bende bir vidyo var fakat vidyonun köşesinde arma var veya yazı diyelim onu nasıl kaldırırım yada üstüne bişey koyarım lütfen yardım edin teşekkürler Msn Cry

Ulead Video Studio isimli programı deneyebilirsiniz...
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
24 Şubat 2006       Mesaj #435
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar indirdiğim program setup dosyasını yanıda ayrıca inen pach idosyasını silmek istediğimde kullanan programı kapatın diyor bırakın kapatmayı pcden sildim ama yine aynışey dosya daya önce dawnload taidi nasıl yaptıysam masaüsyüne taşıdım fakat şimdi taşınmıyotda yine aynı uyarı geliyor yani şimdi desktop dosyasında cıft tıklıyorum açılmıyor farklı çalıştır diyince açılıyor yol yaz disk hazırla falan yazıyor bir hata yaptım ama nerede umarım yardımlarınızla bu dosyayı sile bilirim inanın masa üstünde onu görücem diye malineyi açmak istemiyorum umarım anlata bilmişimdir.Msn Sad
overdoze - avatarı
overdoze
Ziyaretçi
24 Şubat 2006       Mesaj #436
overdoze - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar indirdiğim program setup dosyasını yanıda ayrıca inen pach idosyasını silmek istediğimde kullanan programı kapatın diyor bırakın kapatmayı pcden sildim ama yine aynışey dosya daya önce dawnload taidi nasıl yaptıysam masaüsyüne taşıdım fakat şimdi taşınmıyotda yine aynı uyarı geliyor yani şimdi desktop dosyasında cıft tıklıyorum açılmıyor farklı çalıştır diyince açılıyor yol yaz disk hazırla falan yazıyor bir hata yaptım ama nerede umarım yardımlarınızla bu dosyayı sile bilirim inanın masa üstünde onu görücem diye malineyi açmak istemiyorum umarım anlata bilmişimdir.Msn Sad

Hangi programı yüklediğini de belirtir misin? Ayrıca CTRL + ALT + DELETE tuşlarına aynı anda basarak çıkan penceredeki uygulamalar ya da orada da göremiyorsan İşlemler menüsünden programın görevini sonlandır diyerek öyle silmeyi dene..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Şubat 2006       Mesaj #437
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Başka bir kullanıcı hesabıyla Windows oturumu açın. (Eğer başka bir kullanıcı hesabı yoksa denetim masası altından yeni bir yönetici hesabı oluşturun)

Başlat > Çalıştır > penceresini açın

cmd yazıp enter'layın.

Alıntı

del C:\DOCUME~1\WindowsOturumAçmaAdınız\Desktop\DosyaAdıveUzantısı

Yukarıdaki satırdaki bölümü ilgili yerleri değiştirerek yazın ve enter'layın.

Örnek:
del C:\DOCUME~1\NeutralizeR\Desktop\test.txt
Son düzenleyen NeutralizeR; 26 Şubat 2006 16:10
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
24 Şubat 2006       Mesaj #438
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
başlatma için gereken bir dosya oluşturulamadı yada yazımadı diyor (farklı çalıştır diyince) dediklerini yamıştım ama öyle görünmüyor dosya
programın adı sia 7 gibi birşeydi galiba ip gizlemek içindi saten odosyada sia 7 int yazıyor

hemen deniyorum
Son düzenleyen NeutralizeR; 24 Şubat 2006 23:59
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
26 Şubat 2006       Mesaj #439
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
neutralizer geciken teşlekkürümü lütfen kabulet
gecenin bir yarısında bana yardımettin sağolasın ama neyazıkki dosyayı hala silemedim başlat-çalıştır-cmd-enter yaptım çıkan ekrana
c:\documents end settings\necati>burayakadar hazır metin geliyor silemiyorum devamına desktop\sia7int.exe yazıyorum enter yapıyorum ilk satırın aynısı tekrar çıkıyor dosya yine silinmiyor dosyayı sağtıklayıp farklıçalıştır dediğimde CMsn GrinOCUME-1\necati\desktop\sia7int.exe bu satır altında
CMsn GrinOCUME-1\necati\LOCALS-1\temp\başlatma için gerken bir geçici dosya oluşturulamadı yada yazılamadı dizin yolunu var olmasını ve disk alanının hazır olma sını saglayın diye bir pencere çıkıyor
lüfen beni bu dosyadan kurtarın zarı almaya bilir ama sizede bazı şeyler için olmuştur taktım işte bu illete.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Şubat 2006       Mesaj #440
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

neutralizer geciken teşlekkürümü lütfen kabulet
gecenin bir yarısında bana yardımettin sağolasın ama neyazıkki dosyayı hala silemedim başlat-çalıştır-cmd-enter yaptım çıkan ekrana
c:\documents end settings\necati>burayakadar hazır metin geliyor silemiyorum devamına desktop\sia7int.exe yazıyorum enter yapıyorum ilk satırın aynısı tekrar çıkıyor dosya yine silinmiyor dosyayı sağtıklayıp farklıçalıştır dediğimde CMsn GrinOCUME-1\necati\desktop\sia7int.exe bu satır altında
CMsn GrinOCUME-1\necati\LOCALS-1\temp\başlatma için gerken bir geçici dosya oluşturulamadı yada yazılamadı dizin yolunu var olmasını ve disk alanının hazır olma sını saglayın diye bir pencere çıkıyor
lüfen beni bu dosyadan kurtarın zarı almaya bilir ama sizede bazı şeyler için olmuştur taktım işte bu illete.

Başka bir kullanıcı hesabıyla windows oturumu açacaksınız.

Eğer verdiğiniz dosyanın tam adı (uzantısıyla birlikte) ve o dosyanın bulunduğu kullanıcı hesabının adı doğruysa;

del C:\DOCUME~1\necati\Desktop\sia7int.exe

yazıp enter'layacaksınız, bu komut dosyayı silecektir ve başka bir kullanıcı hesabında olduğunuz için de çalışıyor olması ya da masaüstünde göründüğü için windows explorer'ın aktif olduğunu düşünmesi durumu da olmayacaktır. (bazen çalışmayan işlemlerde büyük dosyaların öznitelikleri okunurken işlemin aktif olduğu varsayılabiliyor)
Son düzenleyen NeutralizeR; 26 Şubat 2006 16:14