Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 48

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.982 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2006       Mesaj #471
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba.ben "strongdc" programını kurdum, fakat bir türlü kullanamadım.acaba bu programın ayarlarını nasıl yaparım???

Evet arkadaşlar yeni keşfettiğim bağlantı hızının 25 (256 adsl var Msn Tongue) den aşşa düşmediği bir programın = Strondc++ kullanımı anlatmak isterim.
Program ilk kullananlar için çok zor geliyor anlatması biraz uzun olacak okuması öyle tabiki ama programın 25 le indirdiği düşünülürse (yani 256 dsl ile 8 saate 1 film (700mb)) okumaya ve yazmaya değer....
Sponsorlu Bağlantılar
programı şu adresten indirebilirsiniz---> http://snail.pc.cz/StrongDC/sdc-100rc8.rar
1.indirdikten sonra programı kuruyorus ve açıyorus karşımıza bişeyler çıkarsa kapatıyorus ve sonra File---> options a giriyoruz. nickimizi emaili connection type(bağlantı şeklini) seçiyoruz. Connection settingsi pasive getiriyoruz.
2. ayar olarak sol tarafta görünen sharing kısmına geliyoruz ve bizden hangi dosya alabileceklerini gösteriyoruz( en az 5-6 gb paylaşıma açınki her hubun bağlanabilmeniz için istekleri olacak özellikle bir çok hub sharingi fazla olmasını istiyor)
3.sharingin hemen altına downloadsa gelip tamamen indirilmemiş ve ,indirilmiş dosyaların nereye atılacağını seçiyoruz bunu yapmasakta olabilir ozman kendi tanıtıgı klasöre atacaktır ama indirdiğimiz şeyin nereye gittiğini bilmek isteyenler ayarlasın Msn Tongue
4.settings bölümünde işimiz bitti sıra hub lara bağlanmaya geldi settings penceresini kapatın wiev--->public hubs a girin ve programın altında public hubs sekmesini göreceksiniz biraz bekleyin ve hubları gördüğünüz zaman kişiye ve min share göre sıralattırın bunu için users ve min share yazan yerlere basın . Bir kaç tane huba bağlanın kişi sayısı ne kadar çok olursa aradığınızı bulmak o kadar kolay olur
5.her hub ı bağlanmak için tıkladıgınızda altta sekmesi çıkacaktır. sekme kırmızı ise bağlanamadınız demektir bunun bir çok nedeni olabilir
5.a. hub ın isteklerini karşılayamıyorsunuz bu durumda fazla kasmanıza gerek yok o kub dan vazgeçin Msn Tongue
5.b hub dolu ise bağlanamazsınız (Hub is currently full gibi yazılar gelir) bu durumda biraz daha deneyim ctrl+r veya file---->reconnecti kullanın
6.ARAMA istediğinizi bulma için ramalısınız aramak için ctrl+s veya wiev--->search i kullanın ismi girin ve bulun Msn Tongue burada indirirken dosyanın çok kişide olmasına dikkat edin ne kadar çok kişide varsa o kadar indirme şansınız o kadar yüksek olur
7.divx indiriyosanız ve görüntü kalitesi sizin için önemliyse yaşadınız.Programla inen divx preview ile dosya inerken seyredebiliyorsunuz bunun için inen dosyaya (sekmelerin hemen üstünde) sağ tıklayıp prewiev deyin
8.isterseniz hub ın içindeki kişilerede bağlanabiklirsiniz.bunun için hub sekmesinde iken sağdaki nickelere çift tıklayın ve adamın içeriğini bir windows gezginindeymişsiniz gibi görün Msn Tongue çok güzel ya..

Tamamiyle Alıntıdır. Yardımı Olduysa Ne Mutlu Bize..
bad_kan - avatarı
bad_kan
Ziyaretçi
7 Mart 2006       Mesaj #472
bad_kan - avatarı
Ziyaretçi
selam,

Sponsorlu Bağlantılar
ben internette hotmail sayfasına giremiyorum ama firefoxu kurdum onda giriyor ve internet explorerda xml ayrıştırma hatası veriyor sizce bu nasıl düzelir.

şimdiden saollllllllunnn.....Msn Happy
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
8 Mart 2006       Mesaj #473
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
mernabalar bu gün bir temizledim pir temizledim makineyi ilkkez kullandığım cccleaner ve easeycleaner la temizllik yapayım dedim easeycleaner ile kopyaları olan dosyalar ı temizlerken program işinibitirmeden durdu bende bir hata olmasın diye registry cleaner ile tarayıp sözde düzellttim frontpage outlook gibi xp araçları çalışmaz oldu bir gün önceki ayarları geriyükledim fakat birşey değişmedi mesela outlook u açınca windows installer yüklemeye hazırlanıyor>outlook yükleniyor>program sürücüde yada çıkartıla bilir bir diskte hata 1706 dosyaları bulamıyor iptal dersem bana program files>windows ofis>1055>setup adresini veriyor ama orada o dosyayı bulamıyorum yine iptal dersem geçerli kullanucı için yüklenmemiş diyor buarada mesengerimde çalışmadı güvenlik güncelleştirmesi yapınca düeldi xp proyu kurtarma şansım varmı birde yaptıiğım hatayı söylerseniz tekrar etmem her gün bir sorunla başınızı ağrıtıyorum tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum kolaylıklar dilerim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2006       Mesaj #474
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

mernabalar bu gün bir temizledim pir temizledim makineyi ilkkez kullandığım cccleaner ve easeycleaner la temizllik yapayım dedim easeycleaner ile kopyaları olan dosyalar ı temizlerken program işinibitirmeden durdu bende bir hata olmasın diye registry cleaner ile tarayıp sözde düzellttim frontpage outlook gibi xp araçları çalışmaz oldu bir gün önceki ayarları geriyükledim fakat birşey değişmedi mesela outlook u açınca windows installer yüklemeye hazırlanıyor>outlook yükleniyor>program sürücüde yada çıkartıla bilir bir diskte hata 1706 dosyaları bulamıyor iptal dersem bana program files>windows ofis>1055>setup adresini veriyor ama orada o dosyayı bulamıyorum yine iptal dersem geçerli kullanucı için yüklenmemiş diyor buarada mesengerimde çalışmadı güvenlik güncelleştirmesi yapınca düeldi xp proyu kurtarma şansım varmı birde yaptıiğım hatayı söylerseniz tekrar etmem her gün bir sorunla başınızı ağrıtıyorum tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum kolaylıklar dilerim

Easey cleaner'i ayar yapmadan silme uygulamışsınız yada rastgele seçenekleri işaretliyerek silme işlemi uygulamışsınız :...öncelikle program ana sayfasında kırmızı artı işaretli tuşu açın size bir sihirbaz açacak burdan sol kısımda gözüken silinmiş dökümanları seçip geri yüklemesini isteyin ...bu arada şayet ana ayralarda silme işleminde "tamamen kaldır" işaretli ise yapacak bir şeyiniz yoktur:..
kullanım için bazı ip uçları
Ana ayarllara dokunmayın
Ana sayfasındaki sol üst baştaki kayıt defterini çalıştırın "tümünü sil" seçeneğini güvenle kullanın
Gene ana sayfadaki "gereksiz" tuşunu açın ::..üst ortada bulunan kutulları işaretleyin sadece "ms oficce dosyaları" hariç sonra taratıp güvenle silin tümünü
Muhtemelen siz bu seçeneği de işaretlediğiniz için hareketsiz duran oficce dosyalarına zarar verdiniz ::..oficce yazılımını kaldırın yeniden kurun başka çaresi yoktur zira olayı düzeltmenin:...şu an makinada olan tüm oficce dosyaları zarar görmez bu işlemde :..yenisi kurulunca eskisi gibi kullanılır
Bu sayfadaki silme işleminde bazı "index" uzantılı dosyallar genellikle 7-8 tanedir asla silmez haberiniz olsun
Ana ayarllardan silme işleminde yedekleme seçeneğini açın ki bir dahaki dikkatsizliğinizde geri alma şansınız olsun
Easy Clean uzun süre kullanmasanız tarama sırasında yaniii silme esnasında kısa süreli bekleme normaldir zira sağa sola atılmış dosyalalrı bir çırpıda bulur fakat silme işleminde dikkatli davranıp ping atılan önemli dosyaları ayıklayarak siler bu bekleme anı ondandır...siz paniğe kapılmışsınız şayet kendi haline bıraksa idiniz silme işlemi yapıldığına dair mesajı görecektiniz ::..mesaj görmeden asla programı sonlandırmayın tavsiyedir
En iyi ve güvenli temizleme aracını kullanıyorsunuz o yüzden programa güvenin sadece ayarlarını tam yapın
Sisteme format atmayın sadece oficce yazılımını kaldırın ve yeniden kurun
Msn Messenger ile silme işlemi yaptığınız programın hiç bir ilişkisi yoktur sadece paniğe kapılmışsınız belirteyim
Adı geçen programı haftada bir kez çalıştırın ve makinaya, sisteme nefes almasını sağlayın
kolay gelsin

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2006       Mesaj #475
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bad_kan adlı kullanıcıdan alıntı

selam,
ben internette hotmail sayfasına giremiyorum ama firefoxu kurdum onda giriyor ve internet explorerda xml ayrıştırma hatası veriyor sizce bu nasıl düzelir.şimdiden saollllllllunnn.....Msn Happy

İE tarayıcınız hasar görmüştür....geri yüklemeyi, sistem tazelemeyi sistem cd'i ile, veya yeniden İE yapılandırmayı deneyin :..soz konusu işlemler zor ve meşakatlidir madem diğer tarayıcı işe yarıyorsa mevcut durumu muhafaza edin bir dahaki formata kadar...kolay gelsin
necaty - avatarı
necaty
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #476
necaty - avatarı
Ziyaretçi
Bakına arkadaşlar ben şöyle bir uyarı alıyorum 1 dk da bir geliyor ve kırmızı balona tıklayınca SpyFalcon adlı programın websitesine giriyor.Adaware ile tarattım temizlettim ama hala oluyor...

sorun8it

Yardımlarınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #477
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necaty adlı kullanıcıdan alıntı

Bakına arkadaşlar ben şöyle bir uyarı alıyorum 1 dk da bir geliyor ve kırmızı balona tıklayınca SpyFalcon adlı programın websitesine giriyor.Adaware ile tarattım temizlettim ama hala oluyor...

Yardımlarınızı bekliyorum

Muhtemelen popup açılan bir spy temizleme aracı reklamına tıklamışsınız ve araç makinanıza yerleşmiş...şu an güncelleme yapmanızı istiyor sürekli sizden..yapılacak olan uygulama aygıt yöneticisini açın ve bağlı olduğu dosyayı bulup (genelde exe. olur bu dosya) işleme son verin altaki butonlardan ...regedit kayıttan da ilgili program ismini bulun ve silme uygulayın > kolay gelsin
necaty - avatarı
necaty
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #478
necaty - avatarı
Ziyaretçi
programın ismini nerden bilcem yani sürekli o balon çıkıyor keşke ismini bilsem..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #479
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necaty adlı kullanıcıdan alıntı

programın ismini nerden bilcem yani sürekli o balon çıkıyor keşke ismini bilsem..

Arkadaşım ben mi yanlış okuyorum yoksa sen mi beni yanıltıyorsun anlayamadım lütfen mesajını iyi oku...
Lütfen attığınız mesajı baştan okumanız dileği ile > kolay gelsin
necaty - avatarı
necaty
Ziyaretçi
9 Mart 2006       Mesaj #480
necaty - avatarı
Ziyaretçi
Bakın spyfalcon diye olsa sonlandırırım zaten ama o balon kendi kendine SPYFALCON UN WEBSİTESİNİ açıyor vede bir pop up reklam açıyor siteyi kapatıncada verdiği hata..

sorun0be