Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı Netware için işlemci hizmetleri bu nedir bilen warmı? ben 1 2 gün önce ağ bağlantılarımdan bişeyler yaptım we denetim masasında CSNW die bişey oluştu. ve ben kullanıcı hesaplarından oturum açma şeklini değiştirmek istediğimde karşıma
''Netware için işlemci hizmetleri Karşılama ekranını ve Hızlı kullanıcı değiştirme'yi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için Netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''
die bi yazı çıkıyor.Bnu nasıl kaldıracam çünkü bilgde bunu bulamıyorum bi bilgisi olan warsa yardım ederse çok sewinirim lütfen yardım
dostum Netware istemcisi manuel kullanıcı girişi gerektirir ve selamlama ekranı devredışı kalır.. Ağkomşularını sağ tıkla özellikler de orada en yerel ağ bağlantısı var onuda sağ tıkla özellikler de orada en üstte netware ağları için istemci var onu 1 kere tıkla ve kaldır düğmesini tıkla o nu kaldırdıktan sonra denetim masası kullanıcı hesaplarına gir kullanıcıların oturum açma şeklini tıkla oradaki 2 seçeneğide işaretle.. kolay gelsin...