Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 73

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #721
atif - avatarı
Ziyaretçi
mozilla firefox u indirdim ama türkçe değil bunu nasıl türkçeye çevircem...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #722
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

mozilla firefox u indirdim ama türkçe değil bunu nasıl türkçeye çevircem...

Mozilla Firefox Türkce (1.5.0.4)
Burdan Indirebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.5.0.4&os=win〈=tr
deadforlove - avatarı
deadforlove
Ziyaretçi
19 Temmuz 2006       Mesaj #723
deadforlove - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

Netware için işlemci hizmetleri bu nedir bilen warmı? ben 1 2 gün önce ağ bağlantılarımdan bişeyler yaptım we denetim masasında CSNW die bişey oluştu. ve ben kullanıcı hesaplarından oturum açma şeklini değiştirmek istediğimde karşıma

''Netware için işlemci hizmetleri Karşılama ekranını ve Hızlı kullanıcı değiştirme'yi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için Netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''

die bi yazı çıkıyor.Bnu nasıl kaldıracam çünkü bilgde bunu bulamıyorum bi bilgisi olan warsa yardım ederse çok sewinirim lütfen yardım

dostum Netware istemcisi manuel kullanıcı girişi gerektirir ve selamlama ekranı devredışı kalır.. Ağkomşularını sağ tıkla özellikler de orada en yerel ağ bağlantısı var onuda sağ tıkla özellikler de orada en üstte netware ağları için istemci var onu 1 kere tıkla ve kaldır düğmesini tıkla o nu kaldırdıktan sonra denetim masası kullanıcı hesaplarına gir kullanıcıların oturum açma şeklini tıkla oradaki 2 seçeneğide işaretle.. kolay gelsin...
deadforlove - avatarı
deadforlove
Ziyaretçi
19 Temmuz 2006       Mesaj #724
deadforlove - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
apnormalwinner adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben silinen bir dosyanın hiç bir şekilde geri getirilmesini istemiyorum recovery vb... programlarla geri gelmemesi sağlayacak bir program var mı Teşekkurler

Selam dostum.. Eğer sildiğin dosyaların geri gelmesini istemiyorsan sana iyi bir tavsiyem var herhangi bir program indirmene gerek yok eğer sürücünün %50 si dolu ise defrag yap sürücü birleştirme... Birleştirme yapılırken dosyalar bir yerden bir yere taşınır durur ve senin dosyalar tarih olur.. eğer sürücü dolu değil ise biraz yükleme yap (mp3 gibi) yada dier sürücülerden dosya aktar defrag yap ve aktardığın dosyaları tekrar sil. en güvenli ve temiz yol budur herhangi bir programa ihtiyacın yok. defrag yapmayı bilmiyorsan başlat>çalıştır' a defrag yaz ve enter la gelen ekranda hedef sürücüyü seç ve birleştir de.. Hadi kolay gelsin...
ultraslan1989 - avatarı
ultraslan1989
Ziyaretçi
20 Temmuz 2006       Mesaj #725
ultraslan1989 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben win xp pro kullanıyorum son 1 gündür bilgisayarı açtığım zmn otomatik olarak kendiliğinden pheroline.com diye bi site açılıyo bunu nasıl düzeltebilirim acaba şimdiden yardımlarınız için tşk ler
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
20 Temmuz 2006       Mesaj #726
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Başlat Menüsü + Çalıştır açılan pencereye msconfig yaz açılan pencereden başlangıç sekmesinden gereksiz olanalrı kaldır ve..

CWShredder - Defeat CoolWebSearch - Download CWShredder Free

Bununlada bi tarat.
tolcan34 - avatarı
tolcan34
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #727
tolcan34 - avatarı
Ziyaretçi
tekrar slm ben firefox programını kurdum pc emde java,da yüklü ama her zaman girdiğim okey salonuna giremiyorum gemegarden.net olan sayfaya bilginiz varsa sevinirim arkadaş,lar her şey gönlünüzce olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın sevgiyle kalın bye.
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #728
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tolcan34 adlı kullanıcıdan alıntı

tekrar slm ben firefox programını kurdum pc emde java,da yüklü ama her zaman girdiğim okey salonuna giremiyorum gemegarden.net olan sayfaya bilginiz varsa sevinirim arkadaş,lar her şey gönlünüzce olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın sevgiyle kalın bye.

Gamegarden sitesinde ActiveX denen bir nesne yüklenmeli.

Bu da sadece internet explorer ile olabilecek bir şey.

Yani site, internet explorer a özel bir site.

Opera ya da firefox gibi diğer taryıcılarla girme ihtimaliniz yok şu an için.
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #729
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
sorunum bilgisayarda kaç defa kaldırmama rağmen uninstal 2006 vede normal olaraka kaldırmama rağmen
sonra bu program kendini setup kurmak için bana soruyor kuryorum tekrar kaldırıyorum tekrar soruyor deli etti beni ad aware spybot bunlarla tarrtırdım trojan diye alakası yok galib a ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

tşk şimdiden
DARC - avatarı
DARC
Ziyaretçi
23 Temmuz 2006       Mesaj #730
DARC - avatarı
Ziyaretçi
benim bi sorunum var.pc ayarlarını kurcaladım baya bi karıştı herşey biraz düzeltdim ama şimdi en büyük sorunum pc kapanmıyor..