Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 69

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.409 Cevap: 2.932
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #681
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
VoLkaN_886 adlı kullanıcıdan alıntı

AverMedia Tv kartı kullanıyorum yeni bir Pıranha Webcam aldım driverini kurdum kurulumu tamamladım Webcam sorunsuz çalışıyor fakat bu webcami kullanmaya başladığımdan (driverini kurduktan) itibaren Tv. açılmamaya başladı Msn Confused verdiği hata "The TV Video Sinyal Alma Cihazı çalışmıyor. Sürücünüzün doğru takılı olduğundan emin olun!" hatasını alıyorum. Webcamin driverini Pcden kaldırdığımda bu hatada kalkıyor ve TV sorunsuz açılıyor, Webcam kuruluyken Tv nin bu hatayı vermemesi için ne yapabilirim biiliyorsanız yardımınızı bekliyorum.. icon sad

Sponsorlu Bağlantılar
Sorunu halen çözemedim arkadaşlar yardımınızı bekliyorum..

Sanırım, Tv kartınızın driver ı ya da bir dosyası webcam ın driver ı ya da bir dosyası ile çakışıyor.

Görev yöneticisinden çalışan programları inceleyin, webcam ın program dosyalarını teket teker kapatıp, tv kartı programını çalıştırmayı deneyin.

Ctrl+Alt+Delete tuşlarına aynı anda basarak Görev Yöneticisine girin.

İşlemler menüsü altında çalışan programları göreceksiniz.

O çalışan programlar içinde Piranha Webcam ın VM303_STI.EXE isimli dosyası olucak.

O dosyayı seçin ve "işlemi sonlandır" ı tıklatın.

Tv kartını çalıştırmayı deneyin.

Eğer çakışmadan kaynaklanıyorsa, sorun çözülmüş olucak ve tv kartı çalışacaktır.

Ancak bu durumda bu işlemi windows her açıldığında yinelemeniz gerekiyor : )

Webcam inize uyan başka bir yazılım varsa o belki çakışma yapmayabilir.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #682
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ramsey28 adlı kullanıcıdan alıntı

o programı denedim bir çok siteyi engelliyor ama kelime filtresi yok. Çalışan böyle bi program söyleyebilirseniz makbule geçer. CYBERsitter çok güzel çalışıyo ama kurulumu sorun bazı makinalarda internet bağlatısını kesiyo. child protector iyi kurduktan sonra veri dosyası istiyo o sorunu halledemedim. Child Control denedim işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim.

Yasak die bir adul engelleyen bir program var host dosyayını değişiyor ve eklenmiş siteleri yasaklıyor. Yassak değil yalnız. Şuan vaktim biraz kıstılı googlede flan ararsan bulman mümkün en çok indirilenler arasındaydı bir ara bulamazsan yazan kişi arkd. senin için ücretsizse son sürümünü bulabilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
acan45 - avatarı
acan45
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #683
acan45 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar aşağıdaki koruma penceresinin kendi bilgisayarım için çıkması için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

balantpenceresi8db
acan45 - avatarı
acan45
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #684
acan45 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
acan45 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar aşağıdaki koruma penceresinin kendi bilgisayarım için çıkması için hangi ayarları yapmam gerekiyor? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

balantpenceresi8db

Arkadaşlar sorumun cevabını öğrendim. Teşekkürler.
ultraslan1989 - avatarı
ultraslan1989
Ziyaretçi
11 Temmuz 2006       Mesaj #685
ultraslan1989 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar lütfen bana bi yardımda bulunun ben yanlışlıkla masaüstündeki simgelerin arka rengini siyah yapmıştım önceden renksizdi hani win. ilk kurduğumuz zaman nasılsa öyle, şimdi ben bunu renksiz yani eski haline getiremiyorum bilmem anlatabildm mi bunu nasıl renksiz hale getireceğimi bilen biri varsa lütfen anlatsın şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2006       Mesaj #686
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar lütfen bana bi yardımda bulunun ben yanlışlıkla masaüstündeki simgelerin arka rengini siyah yapmıştım önceden renksizdi hani win. ilk kurduğumuz zaman nasılsa öyle, şimdi ben bunu renksiz yani eski haline getiremiyorum bilmem anlatabildm mi bunu nasıl renksiz hale getireceğimi bilen biri varsa lütfen anlatsın şimdiden teşekkürler

yardım destekten bir önceki tarih'e geri yüklesen belki olur Msn Confused
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
11 Temmuz 2006       Mesaj #687
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

Sorununu çözdünmü bilmiyorum ama;

Bilisayarıma sağ tıkla özellikler sekmesine tıkla açılan pencereden gelişmişi seç buradan Performans başlığının sağındaki Ayarları tıkla açılan pencereden istediğin ayarlara ulaşman mümkün.

yakalama18ix
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
13 Temmuz 2006       Mesaj #688
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ya bi arkadaşın bilgisayarına ne girdi bilmiyorum ama giriş sayfası değiştirilemiyor yani internet seçeneklerine tıkladığımızda bi adres yazıyor fakat değiştirmek için biz bi şey yazamıyoruz.
Geçerli olanı kullan, varsayılanı kullan ve boş kullan butonları da aktif değil.
Nasıl düzeltebilirim? Kaspersky yüklesem taratsam düzelir mi?
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
13 Temmuz 2006       Mesaj #689
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ya bi arkadaşın bilgisayarına ne girdi bilmiyorum ama giriş sayfası değiştirilemiyor yani internet seçeneklerine tıkladığımızda bi adres yazıyor fakat değiştirmek için biz bi şey yazamıyoruz.
Geçerli olanı kullan, varsayılanı kullan ve boş kullan butonları da aktif değil.
Nasıl düzeltebilirim? Kaspersky yüklesem taratsam düzelir mi?

İyi bir antivirüs her bilgisayara şart. Kaspersky ve Norton bunların içinde en öne çıkanlar. Explorer kitlenmelerini çözen küçük ve basit bir yazılım önereceğim umarım işine yarayacaktır.

CWShredder - Defeat CoolWebSearch - Download CWShredder Free

sağda download now yazan yerden indirebilirsin direkt.
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
13 Temmuz 2006       Mesaj #690
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarıma açtığım zaman ekran açılıyor ama ekranda ne başlat çubuğu nede simgeler gözüküyor sabah tan beri uğraşım olmadı f8 bişiler yapmayı denedim gene olmadı lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim en son olarak repair pro 2006 yükledim sorun bu olabilir mi yada

vax347b.sys

d347bus.sys bu hatalar nedir bide bunları cvp yazarsanız bunlardan kaynaklanabilirmi

ctrl alt del yapınca kafayı buluyor bilgisayar açalayım kapanayım diye karasız klaıyor açılışta f8 eski ayarlara dönemeyi denedim gene olmadı altta bişiler çalışıyor ama ben göremiyorum galiba format atmadan kurtarmak istiyorum bi sürü prog var

onarmaya çalışsam window cd takıp r basıyorum onarma ekranı çıkıyor ama
çıkmak isterseniz enter basın diyor oraya ne girmem gerekiyorki onar maya başlasın