Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 85

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.432 Cevap: 2.932
rakyuz55 - avatarı
rakyuz55
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #841
rakyuz55 - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşlar bende acer aspire 5602 WLMİ var fakat buna nasıl format atılacağını bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden cooook saolun...
Sponsorlu Bağlantılar
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
6 Ekim 2006       Mesaj #842
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rakyuz55 adlı kullanıcıdan alıntı

yaa arkadaşlar bende acer aspire 5602 WLMİ var fakat buna nasıl format atılacağını bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden cooook saolun...

yanılmıyorsam o pc lınux işletim sistemki galıba yanı fabrıka cıkısı ole olsa gerek senın elınde xp cd cd sı warmı yokmu? onemlı olan elınde bulunan yazılım cd warmı eger warsa pc ye tak we pc yı yenıden baslat acılısta standart olacak cıkan logo da F12 ye tıkla (bu deişebilir) sonrası standart aynı yazılanları takıp et
Sponsorlu Bağlantılar
ceylanbala - avatarı
ceylanbala
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #843
ceylanbala - avatarı
Ziyaretçi
Java tabanlı sitelere(oyunsiteleri) giriş yapamıyorum. Pc de xp service pack 2 kuruluydu.
Service Pack 2'yi kaldırmak için
  1. Başlat'ı, sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. kutusuna cmd yazıp Tamam düğmesini tıklatın.
  3. cd %systemroot%\$NtServicePackUninstall$\spuninst\ yazıp ENTER tuşuna basın.
  4. spuninst.exe yazın ve ENTER tuşuna basın.
  5. Exit yazarak Komut İstemi penceresini kapatın
Bu işlemleri yaparak sistemden kaldırmama rağmen hala bu sitelere giriş yapamamaktayım. Yardım rica ediyorum.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #844
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ceylanbala adlı kullanıcıdan alıntı

Java tabanlı sitelere(oyunsiteleri) giriş yapamıyorum. Pc de xp service pack 2 kuruluydu.
Service Pack 2'yi kaldırmak için

1. Başlat'ı, sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. kutusuna cmd yazıp Tamam düğmesini tıklatın.
  3. cd %systemroot%\$NtServicePackUninstall$\spuninst\ yazıp ENTER tuşuna basın.
  4. spuninst.exe yazın ve ENTER tuşuna basın.
  5. Exit yazarak Komut İstemi penceresini kapatın
Bu işlemleri yaparak sistemden kaldırmama rağmen hala bu sitelere giriş yapamamaktayım. Yardım rica ediyorum.

Önce sp2 yi geri yükle nie siliosunki.

Sonrada
Download Java software from Sun Microsystems

bu adresten javayı indirip kur tekrar dene

Alıntı
sehergok adlı kullanıcıdan alıntı

Çok teşekkür ederim açıklaman için, bi iyilik daha istiycem senden ; bu alınıp takılan bir araç olduğuna göre kesin kırk çeşit markası vardır. Alabilmem için bana kaliteli olanından bir tavsiyede bulunabilir misin (çok da pahalısı olmasın ama).
Tekrar teşekkürler

ama bi dakka ; şimdi ben bilgisayarımı tıklayıp disketin yanındaci cd ikonuna baktım orda aynen şöyle yazıyo "DVD-CD RW SÜRÜCÜSÜ (EMsn Happy...Sonra bu cd ye sağ tıklayıp özellikler dedim, ordan donanım sekmesine gittim açıklama alanında üç donanım görünüyo. Bunlarıda aynen yazayım;
samsung hd080hj........disk sürücü
disket sürücü
HL-DT-ST RW/DVD GCC-4522B....DVD-CD ROM SÜRÜCÜLERİ
diyor. bu duruma göre yani orda dvd-cd rw yazdığına göre benim cd writerim var mı demek oluyo? varda ben mi kullanmayı beceremiyorum acaba? Ayyy iyice kafam karıştı valla

Aslında yazabilen bir rom sürücüye sahip olduğumuza göre nasıl yazacağımızı bilmemiz kafi. Bunun için birkaç yöntem var en basiti windowsun kendi özelliği olan ama yinede sana Nero kullanmanı önereceğim hem türkçe hem kullanımı basit hemde bir çok özelliğini keşfedince yeni bişeyler öğrenmenin tadına varacaksındır. Kurcala hiç korkma en fazla bozulur yeniden düzeltiriz .))

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/122-nero-burning-rom-son-surum.html?highlight=nero

Bunu tam sürüm yapman gerek.
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 7 Ekim 2006 10:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NiL - avatarı
NiL
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #845
NiL - avatarı
Ziyaretçi
herhangi bi programı ,explorer veya dosyayı acmak istediğimde "0x7c8e7f9c adresindeki yönerge,0x7c8e7f9c bellek adresine başvurdu.Bellek,written olmadı." exe.uygulama hatası iletisini alıorumMsn Thinking ne yapmam lazım..yardımcı olurmusunuz?uygulmahataswi6
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #846
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NiL adlı kullanıcıdan alıntı

herhangi bi programı ,explorer veya dosyayı acmak istediğimde "0x7c8e7f9c adresindeki yönerge,0x7c8e7f9c bellek adresine başvurdu.Bellek,written olmadı." exe.uygulama hatası iletisini alıorumMsn Thinking ne yapmam lazım..yardımcı olurmusunuz?uygulmahataswi6

Süreklimi alıyosun bu hatayı ? Hangi durumlarda ne yaparken vs vs açarmısın ? Sisteminde bi sorun olmuş olabilir, Explorer bozulmuş olabilir. Birazdaha bilgi verirsen sevinirim.
NiL - avatarı
NiL
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #847
NiL - avatarı
Ziyaretçi
3 günden beri aynı hatayı alıorum..winamp,limewire,flashget,nero,media player vs vs.. her programı acarken alıorum..altındaki tamam butonuna basarsam acmakta oldugum program kapanıor..ama basmadıgım zamnlardada yaptıgım ısleme devam edebılıorum..yanlızca o ıletıyı kapatmamam lazım..herhangi yanlış bı kurulumdan olabılecegını dusundum,kayıt defterınde sılınme yada degıslık olmus olabılır yada fazla sısmıstır dıye regıstry duzenleyıcıyle tarattım hata buldu ,onları duzelttım ama yınede hata vermeye devam edıor..ne olabılecegını bılmıorum..daha once rastlamadım..
ceylanbala - avatarı
ceylanbala
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #848
ceylanbala - avatarı
Ziyaretçi
Service pack 2 nin popup pencerelerini engellediğini biliyorum. İlk çıktığında yüklemiştim aynı şey olmuştu. Ancak o zaman kaldırdığımda düzelme olmuştu. Şu anda java da yüklü olmasına rağmen oyun sitelerinin penceresi açılmıyor. Sistemle ilgili bir şey olabilirmi?
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #849
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NiL adlı kullanıcıdan alıntı

3 günden beri aynı hatayı alıorum..winamp,limewire,flashget,nero,media player vs vs.. her programı acarken alıorum..altındaki tamam butonuna basarsam acmakta oldugum program kapanıor..ama basmadıgım zamnlardada yaptıgım ısleme devam edebılıorum..yanlızca o ıletıyı kapatmamam lazım..herhangi yanlış bı kurulumdan olabılecegını dusundum,kayıt defterınde sılınme yada degıslık olmus olabılır yada fazla sısmıstır dıye regıstry duzenleyıcıyle tarattım hata buldu ,onları duzelttım ama yınede hata vermeye devam edıor..ne olabılecegını bılmıorum..daha once rastlamadım..

Sorununu sistem geri yükleme ile çözdük.

Alıntı
ceylanbala adlı kullanıcıdan alıntı

Service pack 2 nin popup pencerelerini engellediğini biliyorum. İlk çıktığında yüklemiştim aynı şey olmuştu. Ancak o zaman kaldırdığımda düzelme olmuştu. Şu anda java da yüklü olmasına rağmen oyun sitelerinin penceresi açılmıyor. Sistemle ilgili bir şey olabilirmi?

Servispack2 ilk çıktığında çok sinir verici geliyodu bana sonra farkına vardımki sinir olan benmişim .P Demekki SP2 faydalı bizim için.

Açılır pencerelere gelince sırf o yüzden SP2 yi silmene gerek yok sorunu çözmek çok basit. Aşağıdaki resim işini görür. İster açılır pencereleri engelle istersende çeşitli pencerelere izin ver tüm ayarlar sana kalmış.

dfzc2
bekmez - avatarı
bekmez
Ziyaretçi
8 Ekim 2006       Mesaj #850
bekmez - avatarı
Ziyaretçi
ads305zab7

arkadaşlar herhangi bi internet sayfasına tıkladıgım zaman bu uyarı cıkıyo karsıma ve o sayfa acılmıyoMsn Sad