Alıntı
ebruyigit85 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar masaüstü dersinden bilgisayarla ilgili bir ödev konum var ancak yeterli bilgi bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bana yardımcı olursanız çok sevinrim. Şimdiden teşekkürler. Aradığım ödev konum "CSS konusundan Filtreler/Yazı Filtreleri"
Cascading Style Sheets (Türkçede Stil şablonları) yani bilinen kısa adıyla
CSS, HTML'e ek olarak metin ve format biçimlendirme alanında fazladan olanaklar sunan bir web teknolojisidir.
İnternet sayfaları için genelgeçer şablonlar hazırlama olanağı verdiği gibi, bağımsız olarak harflerin stilini; yani renk, yazı tipi, büyüklük gibi özelliklerini değiştirmek için de kullanılabilir. Bu tekniğin en önemli özelliği kullanımındaki esnekliktir.
Bir web sayfası içerisinde birbiriyle uyumlu birkaç renk ve birkaç yazı tip kullanılır ve bunları her sayfada ayrı ayrı tekrar belirtmek yerine CSS yardımıyla bir sefer tanımlayıp bütün web sayfalarında ortak olarak kullanılabilir. Bu şekilde, sayfaların hafızadaki boyutu epey küçüldüğü gibi, güncelleme yapmak da kolaylaşır.
CSS kodları HTML kodlarının içine yazılırlar. Türüne göre <BODY> veya <HEAD> bölümlerinde yer alabilirler. Bunların dışında harici CSS dosyaları oluşturulup bunlar gerektiğinde HTML belgesi içerisinde çağırılabilirler.
Bir CSS örneği
/* beyaz zemin üzerinde italik ve kırmızı paragraf metin. */
p {
font-style: italic;
color: red;
background-color: white;
}
Verebileceğim Kaynak Bu Kadar İle Sınırlı.! Alıntı
asikurt5 adlı kullanıcıdan alıntı ya beyler benim başım mouse le belada bana yardımcı olur musunuz??
benim mouse herhalde görev yapmak istemiyor artık ya da virüs var.. mouse la bir klasöre çift tıkladığımda normalde o klasörü açmasıl lazımken o klasörde ara yapıyor. ama bi önemli nokta da kısayolları olan programlar normal işlem yapıyor yani aç diyor ama diğer klasörlerde ara diyor çıldırmak üzereyim yaw 
Mouse USB veya Kablosuzmu ? Bunlardan Kaynaklanabilir.! Sizin Fareniz Sorunlu Sanırım Anormal Tepkiler Veriyor, En Yakından Yeni Fare İle Değiştirip Deneyin Sorun Devam Ediyormu, Devam Etmezse Eski Farenizi Kediye Yem Yapabilirsiniz..