Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 259

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.463 Cevap: 2.932
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #2581
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
endless_dark adlı kullanıcıdan alıntı

bn second life adlı oyunu açtığımda bana şu hatayı veriyor..

Sponsorlu Bağlantılar
second life is unable to run because your video card drivers are out of date or unsupported.Please make sure you have the latest video card drivers installed if you contiune to receive this message contact customer service..

bu hatanın younla değil bnm pcmle ilgili olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım umarım bi yanlışlık olmamıştır şimdiden çok tşk ederim

Ekran kartınızın marka ve modelini söyleyebilirseniz driver linkini verebilirim size. Örn; NVIDIA GeForce FX 5500 veya ATI Radeon X550 gibi (kırmızılar marka ve modeli gösterir. Bunlar önemlidir)
endless_dark - avatarı
endless_dark
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #2582
endless_dark - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Ekran kartınızın marka ve modelini söyleyebilirseniz driver linkini verebilirim size. Örn; NVIDIA GeForce FX 5500 veya ATI Radeon X550 gibi (kırmızılar marka ve modeli gösterir. Bunlar önemlidir)

sanırım bnm ekram kartımın seviyesi yetmio bu oyuna =( sizin önerdiğinizin bi yararı olur mu bu arada ATI
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #2583
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

sanırım bnm ekram kartımın seviyesi yetmio bu oyuna =( sizin önerdiğinizin bi yararı olur mu bu arada ATI

Kesin bişey söylemek zor bu konuda. Zaten normal hallerde bilgisayar donanımlarının son driver larını kullanmak kullanıcıya her zaman fayda sağlayacaktır. ATI olarak markayı vermişsiniz ancak model konusunda belirsizlik var. Çünkü vereceğim driver linki bütün serileri kapsayan bi driver değil. ATI nin bir - iki yıl önceki serileriyle yeni serilerinin teknolojileri bir değil.

Second Life Oyunun minimum sistem gereksinimleri;

- 2000, XP, veya Vista işletim sistemlerinde
- 800 MHz Pentium III veya AMD Athlon ya da daha iyisi
- 512 MB veya daha yüksek RAM

- Ekran kartı desteği;

- NVIDIA GeForce 2, GeForce 4 MX veya daha yükseği

-
ATI Radeon 8500, 9250 veya daha yükseği
- Intel 945 chipset (anakart üstündeki ekran kartı yüksek değerde olduğu için)

- Ekran kartı desteği (Vista için);

- NVIDIA GeForce 6600 or better
- ATI Radeon 9500 or better
- Intel 945 chipset

endless_dark - avatarı
endless_dark
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #2584
endless_dark - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
Aygıt yöneticisinden baktım ekran kartı : ATI Technologies Inc., 3D RAGE PRO AGP 2X
Ne yapmam gerekiyor??
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #2585
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Merhaba,
Aygıt yöneticisinden baktım ekran kartı : ATI Technologies Inc., 3D RAGE PRO AGP 2X
Ne yapmam gerekiyor??

Maalesef ki bu kartla bahsi geçen oyunu çalıştırabileceğinizi sanmıyorum. Bu kart oldukça eski olduğu için en son driver'ı 2001 yılında verilmiş. Yine de driver'ı vereyim.

ATI 3D Rage PRO
ŞeYHTaN - avatarı
ŞeYHTaN
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #2586
ŞeYHTaN - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm sorunum şu

bilgisayarımda birden bire ses gitti ve bidahada gelmedi. 2 kere format attım driveri kurdum. başka driverler indirdim ama düzelmedi.

MSI anakartım var ve ses kartı Realtek AC'97 audio

yardım edin neolur çıldırcamMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused
blackknight85 - avatarı
blackknight85
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #2587
blackknight85 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben müzik üzerine sesimi kaydetmek istiyorum ama ne kadar pro denediysem yapamadım bu konuda bana yardım edebilirseniz çok makbule geçer kullandıgım prolar

adobe audition 1.5

audio editör gold

buprolarda denedim ama yapamadımMsn Confused
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008       Mesaj #2588
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
blackknight85 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben müzik üzerine sesimi kaydetmek istiyorum ama ne kadar pro denediysem yapamadım bu konuda bana yardım edebilirseniz çok makbule geçer kullandıgım prolar

adobe audition 1.5

audio editör gold

Konuları inceleyiniz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #2589
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
blackknight85 adlı kullanıcıdan alıntı

adobe audition 1.5

audio editör gold

Bu tamamen programları bilmemenden kaynaklanıyor çünkü Adobe Audition ses üzerine mükemmel bi programdır herşeyi yapar nitelikte ayrıca incelemen için şunlara bi bak tabi internette kullanımlarını da öğren;

1-Adobe Audition 3.0
2-Adobe Soundbooth
3-Sony Sound Forge 9

kullanımlarını öğrenmen için Lynda.com un eğitim setlerini öneriyorum tabi ingilizcen varsa veya ingilizceyede pek gerek yok görsel eğitimler zaten fakat Lynda.com dünyada Adobe ve çeşitli yazılım şirketlerinin bir numaraları eğitim setlerini verir onlardan daha iyilerini görmedim hadi kolay gelsin...
Nerden bulacağım dersen bilgisayarla az çok ilişkili biriysen çoğu şey torrentlerde ve emule da var daha fazlada bişey söylemeyim milleti warez e yönlendirmek gibi olmasın Msn Inlove
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Haziran 2008       Mesaj #2590
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ŞeYHTaN adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm sorunum şu

bilgisayarımda birden bire ses gitti ve bidahada gelmedi. 2 kere format attım driveri kurdum. başka driverler indirdim ama düzelmedi.

MSI anakartım var ve ses kartı Realtek AC'97 audio

yardım edin neolur çıldırcamMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused

Aygıt yöneticisini açıp oradan bakmalısın. Realtek üzerinde ünlem veya soru işareti var ise driver ın yüklenmesinde sorun var demektir. Bu sorunu da sürücü güncelleştirden kolayca halledebilirsin. Ancak bu işaretler yer almıyor da açıklamalarında "Bu aygıt düzgün çalışıyor" gibi bir ibare varsa Ses kartının yanma durumu olabilir. Fakat bu yanma hali öncesinde BIOS'a girip AC'97 ile ilgili bölümü kontrol etmelisin (Belki kapalı durumda olabilir).