Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 128

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.983 Cevap: 2.932
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1271
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firari33 adlı kullanıcıdan alıntı

mrb benim pc den java programı silinmiş, bana tekrar yükleme hakkında bilgi verirmisiniz. tşk iyi çalışmalar...

Sorun sanırım Java Script ile ilgili değil. Java programıyla alakalı Download linki aşağıdadır. Manual Download seçeneğiyle yüklerseniz sorun çıkmayacaktır. ben link atıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar
Download JAVA
http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=11027
jonysmith - avatarı
jonysmith
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1272
jonysmith - avatarı
Ziyaretçi
meraba msn de ifade yazdıgımda karşı tarafa yazı şekinde gönderiyor,bu bir türlü düzelmedi,sinr oldum, acaba msn ayarlarındamı bir problem var bilmiyorum, en basitinden mesela Msn Happy ifadeyi normal reim şekinde yollayacagına aynen bu şekilde yazı olarak yolluyor, yardımcı olursnaız cok sevincem saygılar...
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
12 Mart 2007       Mesaj #1273
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
jonysmith adlı kullanıcıdan alıntı

meraba msn de ifade yazdıgımda karşı tarafa yazı şekinde gönderiyor,bu bir türlü düzelmedi,sinr oldum, acaba msn ayarlarındamı bir problem var bilmiyorum, en basitinden mesela Msn Happy ifadeyi normal reim şekinde yollayacagına aynen bu şekilde yazı olarak yolluyor, yardımcı olursnaız cok sevincem saygılar...

Messenger ana penceresinde sırasıyla Araçlar > Seçenekler'i seçin. Seçeneklerde sol taraftan "iletiler"e tıklayın...

adszbu5
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
zorziyak - avatarı
zorziyak
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1274
zorziyak - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler.. benim şöyle bir sorunum var, bilgisayarım çok geç açılıyor ve çok geç kendine geliyor. ilk başlama programları arasında MSTINIT.EXE ve msmsgs.exe var. acaba bunlar mı neden oluyro geç açılmasına? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1275
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zorziyak adlı kullanıcıdan alıntı

iyi günler.. benim şöyle bir sorunum var, bilgisayarım çok geç açılıyor ve çok geç kendine geliyor. ilk başlama programları arasında MSTINIT.EXE ve msmsgs.exe var. acaba bunlar mı neden oluyro geç açılmasına? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Başlangıçta olan programlar bilgisayarınızın yavaşlamasına etki eder. Gereksizleri kaldırmanızda fayda var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1276
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Başlangıçta olan programlar bilgisayarınızın yavaşlamasına etki eder. Gereksizleri kaldırmanızda fayda var.

Bu konuya ben cvp vercektım ma NoRanynn açmış oldugu konuda detaylı bılgı var ama ben onu bulamdım resımlı anlatım var (msconfıg) ten ayarlamalar yapılıyor siz bula bilir seniz LÜTFEN : ))
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #1277
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Hayır o konudan haberdar değilim yada anımsamıyorum.
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
13 Mart 2007       Mesaj #1278
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sürücüye cd yi yerleştirdiğimde cd açılmıyo ve aynı zamanda pc yi yavaşlatıyo bütün cd leri denedim yardım eder misiniz?
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Mart 2007       Mesaj #1279
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var sürücüye cd yi yerleştirdiğimde cd açılmıyo ve aynı zamanda pc yi yavaşlatıyo bütün cd leri denedim yardım eder misiniz?

Kullandığınız Rom Drive'da (CD-Rom, CD-RW, DVD-Rom, DVD-RW v.b)sorun var gibi duruyor. Optik okuyucusu toz kapmış yada kirlenmiş olabilir. Söküp temizleme imkanınız varsa temizlerseniz büyük ihtimalle düzelir fakat; eğer garanti kapsamındaysa sökmeden önce aldığınız yer ile görüşüşün garanti kapsamı dışında kalabilir....

Alıntı
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı

Bu konuya ben cvp vercektım ma NoRanynn açmış oldugu konuda detaylı bılgı var ama ben onu bulamdım resımlı anlatım var (msconfıg) ten ayarlamalar yapılıyor siz bula bilir seniz LÜTFEN : ))

Bilgisayarım Neden Yavaş?

Sorunuzun yanıtı...
Son düzenleyen Teknixs; 13 Mart 2007 16:54 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
13 Mart 2007       Mesaj #1280
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler teknixs