Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı abiler ablalar acilen yardıma ihtiyacım var ,anti virüs programı yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum basamakları takip ettikten sonra yeni bi pencere açılıyo ve orda da şöyle bi yazı çıkıyo
License/Sales Number:
böyle bişey dio ne yapmam gerekiyo
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı
Yüklediğiniz yazılım (Antivirüs) lisans istiyor yani satın almanız gerekiyor. Piyasadaki neredeyse antivirüs yazılımlar paralıdır. Yani 30 Günlük deneme süresi sonunda satın alamanız gerekir...
Alıntı
nakz adlı kullanıcıdan alıntı \WINDOWS\vsnp2std.exe
Arkadaşlar bu dosya tam olarak ne işe yarar? Startup tan kaldırmamın bi sakıncası olur mu ?
Bu Dosya hakkında bir bilgim yok. Exploit yada Spy program olabilir. Silmenizde bi sakınca görmüyorum başlangıçtan ama yinede bir yedeğini alabilirsiniz sorun çıkmaması için...
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı merhaba yine bir sorum var
lks 1 kurulumu hakkında bilgi isticektim demosunun (ama halledersem soylerim veya sorumu silerim )teşekkürler birde şu kablosuz mause nasıl bilgisayarı tanıyor onu sorcaktım
exploit nedir bunuda soruyorum teşekkürler ....
LKS1 Kurulumu hakkında bir bilgim yok ama kablosuz mouse bilgisayara tanıtmak için; Mouse u aldığınızda içinden bir disket yada cd çıkar bununla bilgisayarınıza tanıtabilirsiniz.
Exploit Nedir: Sistemin ve bazı programların açıklarını kötüye kullanmaya “exploit” deniliyor...