Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı SELAMÜN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR BENİM MPEG FORMATINDAKİ BİR SÜRÜ VİDEOLARIMI NERO 7.5.1.1 KULLANARAK DVD YE AKTARDIM.ANCAK PC DE AÇTIĞI HALDE HİÇBİR DVD PLAYER DE AÇMIYOR.ACABA NERDE HATA YAPTIM?DÜNYA KADAR ÇEKİM YAPTIĞIM DVD LER BOŞA MI GİTTİ?TEŞEKKÜR EDERİM.
Sanırım sorununuz video doayalarınızı yanlış çevirmenizden kaynaklanıyor. DVD Player da izlemek istiyorsanız DVD-Video seçeneğini kullanıcaksınız. Nero önce bunları DVD Playerda izlenebilir hale getiricek (Convert edicek) sonra kendisi bunları DVD ye yazar. Eğer bu şekilde yapmamışsanız DVD Playerda çalıştıramazsınız... Ama Pcde izlersiniz. Keşke önce bir deneme yapıp sonra çekseydiniz DVD lerinizi....
Alıntı
arslanmt adlı kullanıcıdan alıntı hayır etkilemez sen msnde dosya gönderirken upload yapıyorsun. kota download içindir. en azından bildiğim kdarıyla
Bu arada benim de bir sorunum var. Sistemim; Microsoft Vista Home Premium, Pentium Dual core D945PLRN 3.4 Ghz CPU. 1 Gb 533 mhz Ram. ASUS NVIDIA EN7300GS 256 MB Ekran kartı.(256 da Ram dan kullanıyor zannedersem. 512 gözüküyor directx tanı aracında.) hard disk 7200 rpm 250 gb.
Sorun şu; bazı oyunlarda ekran donukluk yapıyor. Şöyle ki oyunu açıyorum, devam ederken bir anda ekran duruyor.ama oyun devam ediyor. sesler geliyor falan. Alt+Tab konfigurasyonu ile windows a dönüp tekrar oyuna dönüyorum, düzeliyor. 1 dk geçmeden tekrar ekran donuyor. Ve bunu bir kaç oyunda yapıyor(Medal of honor Pacific assault, F1 Challenge 99-02 vs.)
Şimdiden teşekkürler
Ekran kartınız eğer paylaşımlı (Onboard) değilse ramden kullanmaz. 256Mb ekran kartı kullanıyorsanız 256 MB olarak gözükür 512 olarak gözüküyorsa 512MB'tır yada bir sorun vardır. Ekran kartınızın driverları güncel olduğunuz söylemişsiniz bu durumda yazılımsal bir sorun söz konusu olamaz ancak donanımsal bir sorun vardır. Ama ne varki Monitörünüzün markası modeli nedir. Birde bu konu var bana bir uyumsuzluk varmışi gibi geldi tabi bu vistadanda kaynaklanabilir Hz ayarları uyuşmuyabilir Windows Vistada da bu yüzden belki sorun yaşayabilirsiniz. Eğer deneme için bir ekran kartı bulabiliyorsanız bir test edin. Monitörünüzün Hz ayarlarınıda uygun Frekansa ayarlayın....