Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 37

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.707 Cevap: 2.932
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #361
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
converse adlı kullanıcıdan alıntı

Denemedik mi sankiSmiley9
Ama naaptıysak olmadı olmadı...Smiley9

Sponsorlu Bağlantılar
Eğer başka bi yöntemi varsa lütfen söyleyin..Msn Sad

yeni klavye al
bilgisayarı deiştirMsn Party
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #362
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
converse adlı kullanıcıdan alıntı

Denemedik mi sankiSmiley9
Ama naaptıysak olmadı olmadı...Smiley9

Sponsorlu Bağlantılar
Eğer başka bi yöntemi varsa lütfen söyleyin..Msn Sad

İfadenle anca bu kadar üzgünüm yardımcı olamadım Smiley9
anemon - avatarı
anemon
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #363
anemon - avatarı
Ziyaretçi
Yardımlarınız için çok teşekkürler ama frontpage'i bulamıyorum. Forumda var ama link ölmüş sanırım, "This file has expired due to inactivity." diye mesaj veriyor. Programın olduğu konu kapatılmış, o yüzden oraya yazamadım. İlgilenirseniz çok sevinirim..
frht007 - avatarı
frht007
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #364
frht007 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisayar kapanmıyor. yani kendini kapatmıyor. xp kuruyorum bi kaç program yükledikten sonra başlat menusunden kapat diyorum kapanıyor ama mause ekranda donuyor mecburen bende elle kapatıyorum. bir kaç kişiye söyledim çare bulmadım. probramlar çakısıyor diyolar sildiğim zamnada aynı kalıyor değişen bir sey olmuyor. güç seçenekleriylede oynadım ama olmadı...
ismail467 - avatarı
ismail467
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #365
ismail467 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben msn messengerı acamıyorum program ekle kalldırdan da sılemıyorum karşıdan yukleyın diyor yuklemeye çalışıyorum yüklenmiyor hep bu hatayı veriyor hata kodu: '1635' yardimci olurmusunuz arkadaslar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #366
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
anemon adlı kullanıcıdan alıntı

Yardımlarınız için çok teşekkürler ama frontpage'i bulamıyorum. Forumda var ama link ölmüş sanırım, "This file has expired due to inactivity." diye mesaj veriyor. Programın olduğu konu kapatılmış, o yüzden oraya yazamadım. İlgilenirseniz çok sevinirim..

Lisanslı olduğu içindir > özür dileriz kapatıldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #367
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ismail467 adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben msn messengerı acamıyorum program ekle kalldırdan da sılemıyorum karşıdan yukleyın diyor yuklemeye çalışıyorum yüklenmiyor hep bu hatayı veriyor hata kodu: '1635' yardimci olurmusunuz arkadaslar

Aşağıdaki linki tıklayın Admine ait ilk mesaj ilk paragrafları uygulayın > kolay gelsin

MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular
melih88 - avatarı
melih88
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #368
melih88 - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım kendi kendine reset atıyor bu mesajı bile baska bi bilg yazıyorum bunu nasıl düzeltebilirim adresim

benim bilgisayarın durup duruken reset atmaya basladı bilgisayar acıldıktan 20 sn sonra reset atıyor bu mesajı bile baska bi bilgisayardan yazıyorum yardım ederseniz sevinirim
Son düzenleyen Blue Blood; 31 Ocak 2006 18:42 Sebep: flood
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #369
doing - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar.dün ilk kez FIREFOX 1.5 Türkçe yüklemiştim,bugün silip bi daha yükledim, firefox'a internet exploredaki sık kullanılanılanlar sayfalarını dahil etmiştim .kayıtlı sayfalardan hangisinin baş harfini yazdıysam kayıtlı sayfanın adını gösteriyordu.firefox'u silip tekrar yükleyince bu özellik kayboldu.acaba ne yapabilirim?????.yardımcı olanlara teşekkürler...............
bi de firefox'da hotmailden mail adresi aldığım halde türkçe olmadı.ne yapılabilir?????????????
Son düzenleyen doing; 31 Ocak 2006 17:22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2006       Mesaj #370
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
melih88 adlı kullanıcıdan alıntı

benim bilgisayarın durup duruken reset atmaya basladı bilgisayar acıldıktan 20 sn sonra reset atıyor bu mesajı bile baska bi bilgisayardan yazıyorum yardım ederseniz sevinirim

Muhtemel anakart arızasıdır zira bios ile ilgilidir ::... makinayı kapalı iken bios pillini sökün ve 15 dakkika dışarda tutuktan sonra yerine takın :... makina çalışır çalışmaz "delate"" tuşu ile bios ayarlarına girin ve saat tarih ayarlarını düzeltin save edin çalışmaya devam etsin sistem şayet düzelir ise ne ala :...bazen düzelir ve kısa süreli (3-5 gün veya hafta) o şekil gider ama kesin olan bir şey varsa bios arızası vardır ve anakarta yekpare olduğundan anakart değişmesi lazımdır ::... günceleme (bios için) bu durumda faydasızdır denemeniz gereksizdir :... kolay gelsin