Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 181

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.253 Cevap: 2.932
kaan0607 - avatarı
kaan0607
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #1801
kaan0607 - avatarı
Ziyaretçi
ya ben aslında bilgisiyarıma format atcam ve oyunu nasıl saklıcam
Sponsorlu Bağlantılar
onurk_87 - avatarı
onurk_87
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #1802
onurk_87 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bende biostar p4tdp anakart var. ram değiştirecem ama alacağım ram in özellikleri nasıl olmalı ? . everestte anakart bellek yolu özelliklerinde
yol turuMsn GrinDR SDRAM
Sponsorlu Bağlantılar
yol genişliği: 64 Bit
dram fsp oranı:4:3
gercek saat:133 MHz (DDR)
Etkin Saat 267 MHz
band genişliği 2133 MB/s gösteriyor.
arda381 - avatarı
arda381
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #1803
arda381 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlarr benim pc açılırken eski masaüstü stilinde açılıyo bunu yeniye çevirecem ama degiştirecegim zaman bana şöle bi hata veriyoo ''netware için istemci hizmetleri karşılama ekranı ve hızlı kulllanıcı degiştirmeyi devre dışı bıraktı bu özellikleri geri yüklemek için netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekiyor '' diyor arkadaşlar bana acil lazımm yazarsanız sevinirimm
arda381 - avatarı
arda381
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #1804
arda381 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlarr benim pc açılırken eski masaüstü stilinde açılıyo bunu yeniye çevirecem ama degiştirecegim zaman bana şöle bi hata veriyoo ''netware için istemci hizmetleri karşılama ekranı ve hızlı kulllanıcı degiştirmeyi devre dışı bıraktı bu özellikleri geri yüklemek için netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekiyor '' diyor arkadaşlar bana acil lazımm yazarsanız sevinirimm...
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #1805
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
arda381 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlarr benim pc açılırken eski masaüstü stilinde açılıyo bunu yeniye çevirecem ama degiştirecegim zaman bana şöle bi hata veriyoo ''netware için istemci hizmetleri karşılama ekranı ve hızlı kulllanıcı degiştirmeyi devre dışı bıraktı bu özellikleri geri yüklemek için netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekiyor '' diyor arkadaşlar bana acil lazımm yazarsanız sevinirimm

NetWare için İstemci Hizmeti’ni yüklemek için

1.Ağ Bağlantıları’nı açın.
2.Bir yerel ağ bağlantısını sağ tıklatın, ardından Özellikler'i tıklatın.
3.Genel sekmesinden Yükle'yi tıklatın.
4.Ağ Bileşeni Türünü Seç iletişim kutusundan İstemci’yi ve sonra Ekle’yi tıklatın.
5.Ağ İstemcisi Seç iletişim kutusundan Client Service for NetWare’i ve sonra Tamam’ı tıklatın. ~

Alıntı
kerem2121 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar ben live spaces sayfamı düzenlemek istiyorum; orda pleyar ziyaretçi defteri v.b. gibi şeyleri yapyaçalışıyorm. acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda.
teşekkürler. herkese iyi hafta sonları.

Şurayı incelemelisiniz: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
27 Ağustos 2007       Mesaj #1806
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Biostarın sitesine girip boardın özelliklerine bak kaç MHZ ram desteklediğini flan gör ona göre bi ram al. En mantıklısı bu
MELIHAYAS - avatarı
MELIHAYAS
Ziyaretçi
27 Ağustos 2007       Mesaj #1807
MELIHAYAS - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisayarım 2.66 1 gb ram 120 gb harddısk 256 mb gf fx 5500 ekran kartı sis 661fx anakart benim sorunum bilgisayarı açtıktan 15 dk sonra işlemciyi çok fazla kullanması 1-2 kere ram lere dokunduğumda gerçekten çok ısınmıştı bunu nasıl çözerim anakarttamı bişi var yoksa ramlerde mi ramlerin markası twinmos lütfen yardımlarınızı bekliorum
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007       Mesaj #1808
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
merblar cd rom ile ilgili bi sorunum var dahası dvdrom ya bu bendeki bela dvd okuyo fakat cd okumuyor sinir oldum.dedik bozuktur gittik sıfır dvdrw aldık oda ne dvd nede cd okuyor ikiside takılı ikisininde tepsiler calışıyo.ikisinede güç girişi taktım ayrıca geniş olan girişide taktım yani ne bilim bosta olan kabloların hepsi takılı ama olmuyo bi türlü
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1809
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

merblar cd rom ile ilgili bi sorunum var dahası dvdrom ya bu bendeki bela dvd okuyo fakat cd okumuyor sinir oldum.dedik bozuktur gittik sıfır dvdrw aldık oda ne dvd nede cd okuyor ikiside takılı ikisininde tepsiler calışıyo.ikisinede güç girişi taktım ayrıca geniş olan girişide taktım yani ne bilim bosta olan kabloların hepsi takılı ama olmuyo bi türlü

geniş girişten kastın IDE kabloları sanırım. eğer harddiskinde IDE girişinden faydalanmıyorsa (yani SATA ise) DVD okuyucularını iki ayrı IDE kablosuna takabilirsen daha iyi olur. kimi zaman aynı IDE kablosu (harddisk - DVD-Rom, DVD-Rom - DVD-Rom kombinasyonu çalışmayabilir) üzerinde görünmeyebiliyorlar veya birisi bilgisayarım içinde görünse bile bilgisayara okuduğu veriyi aktarmakta sorun yaşatabiliyor.
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1810
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayarda gizli dosyaları görünür veya gizli kılmak için denetim masasında klasör seçenekleri oluyordu nasıl olduysa pc den silinmiş ve tekrardan bulamıyorum ayarlayamıyorum nasıl yapabileceğim konusunda bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...