Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 187

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.387 Cevap: 2.932
Engin_1499 - avatarı
Engin_1499
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #1861
Engin_1499 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim pc de şöle bi durum var.Pc normal çalışıyor bi sorun yok ama oyuna girdikten sonra 10 dk sonra pc de tıkanma oluyor.Acaba bu sorunun sebebi ne olabilir?
Sponsorlu Bağlantılar
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
12 Eylül 2007       Mesaj #1862
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Engin_1499 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar benim pc de şöle bi durum var.Pc normal çalışıyor bi sorun yok ama oyuna girdikten sonra 10 dk sonra pc de tıkanma oluyor.Acaba bu sorunun sebebi ne olabilir?

bndede aynı problem vardı ekran kartıyla bi alakası yoq formatlada düzelmiyorsa bios güncelle

Sponsorlu Bağlantılar
arkadaşlar bnim pc de oyundan çıktıkdan sonra internet explorer yada firefox açılıyor sayfa görüntülenemiyor dio ama msn açık ve online oyun oynayabiliyorum sorun acaba pc demi modemdemi sorun ne ? bi yardım pls.
Son düzenleyen mustafaakca; 12 Eylül 2007 02:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Engin_1499 - avatarı
Engin_1499
Ziyaretçi
12 Eylül 2007       Mesaj #1863
Engin_1499 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

bndede aynı problem vardı ekran kartıyla bi alakası yoq formatlada düzelmiyorsa bios güncelle

arkadaşlar bnim pc de oyundan çıktıkdan sonra internet explorer yada firefox açılıyor sayfa görüntülenemiyor dio ama msn açık ve online oyun oynayabiliyorum sorun acaba pc demi modemdemi sorun ne ? bi yardım pls.

Ben ekran kartındadır problem diye ekran kartını değiştirmeyi düşünmüştüm.O zaman değiştirmiyim ekran kartını.
Cinnamon - avatarı
Cinnamon
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #1864
Cinnamon - avatarı
Ziyaretçi
ben explorer den google cıkıyor ama sag ust kösede oturum ac yazısına tıkladıgım
zaman sayfa göruntulernmiyor

aynı sekilde live.com dada oturum acamıyorum.

mozilla firefox da googlede ve livede oturum acabiliyorum.

bunun nedeni nedir acaba?
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
13 Eylül 2007       Mesaj #1865
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cinna_mon adlı kullanıcıdan alıntı

ben explorer den google cıkıyor ama sag ust kösede oturum ac yazısına tıkladıgım
zaman sayfa göruntulernmiyor

aynı sekilde live.com dada oturum acamıyorum.

mozilla firefox da googlede ve livede oturum acabiliyorum.

bunun nedeni nedir acaba?

İnternet Explorer Güncellemelerini tamamen yapın. Sorun düzelecektir.
jackal86sss - avatarı
jackal86sss
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #1866
jackal86sss - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben msn hack programı istiom yardımcı olursanız
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Eylül 2007       Mesaj #1867
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

9-) Hack-Hacking konusunda sadece güvenlik önlemleriyle ilgili bilgiler yer alabilir. Bunun dışında hack-hacking içerikli hiçbir materyal forumda barındırılamaz.

ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER (Lütfen siz de '1' kez okuyunuz.)

Site ve Forum Kuralları
taşer - avatarı
taşer
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #1868
taşer - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşalar bilgisayarda kapama konsolu stilini nasıl değistire biliriz bilen varsa lütfen ama lütfen söylesin
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #1869
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
taşer adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşalar bilgisayarda kapama konsolu stilini nasıl değistire biliriz bilen varsa lütfen ama lütfen söylesin

İşletim sistemin windows XP veya Vista ise bunlara uygun olarak temalar indirip kurabilirsin. Temalarla çok rahat değiştirilebilir ancak kendin müdahale edip değiştirmek gibi birşey yapamıyorsun maalesef. En azından Windows Xp de yapılamadığını biliyorum. Vista kullanmadığım için o tarafta bi iddiam olamaz. İndireceğin temayı C:\Windows\Resource\Themes\ klasörü içine atmalısın ve .theme uzantılı veya klasörün içinde bulunan .mssstyles uzantılı dosyayı da çalıştırdıktan sonra karşına pencere gelecek oradan tamam butonuna bastıktan sonra bütün görünümler değişmiş olur. tabi bazı temalarda kapama konsolunu değişmeye destek vermiyor

Bunun için sana önerebileceğim çok güzel bi program var: WindowBlinds XP. Programı kurduktan sonra kendi sitesine gidip istediğin tarzda tema indirip kurabilirsin.
HÜLIA - avatarı
HÜLIA
Ziyaretçi
16 Eylül 2007       Mesaj #1870
HÜLIA - avatarı
Ziyaretçi
mrblar öncelikle ,xp işletim sistemi kullanıorum
ara ara bilgisayarımı hiç bi şekilde başlatamıorum Msn Confused sonrasnda windowsta herhangi bi sorun olmadıgınıı görüorum neden kaynaklandıgı hakkında bilgi werirseniz çok sewinirim (biras konu dşıyım) tşlklerrr Msn Happy