Arama

Aşık oldum, ne yapmalıyım? - Sayfa 7

Güncelleme: 5 Aralık 2016 Gösterim: 53.883 Cevap: 139
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bizim sınıftan birine aşık oldum. aslında ilkta ona aşık değildim ama o bana hep karışıyodu benlen uğraşıyodu. bende sonradan onu sevmeye başladım ama genede emin değilim oda beni seviyor mu diye Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Esra
12 yaşındayım.6.sınıfa gidiyorum.Birinci sınıftan beri sınıftan bi çocuğa aşığım.Eskiden onla didişirdik şakalaşırdık yakalamaç oynardık,derste birbirimize boş su şişesi atardık ama artık benle konuşmuyor.Geçen sene başka bir kıza seviyorum diyordu sınıftan herkez biliyordu.Hatta facede ikisinin özel faceleri vardı ama artık kendinden büyük 8 e giden kızlarla dolaşıyor.4 yıl boyunca sevdim onu halada biraz ilgi duyuyorum ama ondan aşka hoşlandığım 3-4 çocuk oldu ama uzun sürmedi sizce benden hoşlanıyormu????
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ekim 2012       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
doğru söylüyorsun ben aşık oldum 4 sene peşinde koştum ama o gitti en yakın arkadaşımla çıktı ve bende bir daha aşık olmama dedim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben çok sevdim ama ne yapıcam bilmiyorum çünkü ben bir kızım konuşmaya utanıyorum lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2012       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar gerçek aşkı karıştırmayın sizinkisi sadece ilgi ve hoşlanmak, yani eger açılamıyorsanız o kişiye belli edin, mesela:ona bakın o sizi fark edecektir sonra yanına gidip konuşun heeee onudamı yapamıyorsunuz ona hafifçe gülümseyin budur yani olay
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ne yapmalıyım söyleğin napayım aşık olsmuşum bırakamıyorum utanıyorum sımsıkı sarılıp ona sevgilim demeye yrdım eder misinizz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2012       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben erdemli birisine aşık oldum,nasıl oldu neden oldu bilmiyorum...O kadar garip bi insanki hayatım da tek etkilendiğim kişi diyebilirim yetmiyo ne kadar unuttum desemde hatırası var ama sadece 15 gün 15 günde bir asırlık yara açan bi insan tanıdınızmı siz? Ben tanıdım ne kadar garip bi duygu olsada 15 gün için bile şanslı olduğumu hissediyorum gizli yara...Hep de böyle olmak zorunda...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BN 16 YAŞNDAYM BİZM SINIFTAKİ Bİ OGLANA AŞK OLDM ONU ÇOK SEVİYORM ONUN BANA KARŞI OLAN DUYGULARNI BİLMİYORM KONŞTOGU BİRİSİDE YOK AMA O BNA BAKMZ BNCE SÜRKLİ AYNI ORTMDAYZ ONU UNTMAK İSTİYORM AMA UNUTAMIYORM İÇM ACIYO ONA ÇOK AŞĞM NE YAPMM GEREKİYOR LÜTN YARDIM EDN......
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2012       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
brn birine aşık oldum ama cesaret bulamıyom söyleyeyim......:::::::::::::::::::::::::::::lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2012       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben birine aşık oldum ama cesaret bulamıyom söylemeyi ...:::::::::::::::::::::::::: lutfen yardımcı olun