Arama

Aşık oldum, ne yapmalıyım? - Sayfa 6

Güncelleme: 5 Aralık 2016 Gösterim: 53.865 Cevap: 139
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kankama aşık oldum bir süredir takılıyoduk sonra farklı şeyler hissetmeye başladım sanırım o da bana karşı böyle şeyler hissediyor önceden hep birbirimize kanka kanka derdik şimdi bana kanka demeyi bıraktı ne yapıcam ne olacak bundan sonrası
Sponsorlu Bağlantılar
Lebron James - avatarı
Lebron James
Ziyaretçi
24 Temmuz 2012       Mesaj #52
Lebron James - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben birini sevdim oda beni .. ama onlar taşındılar ama görüyorum bazen onu ama evlerimiz uzak ne yapmalıyım.......

Gördüğün zaman e-posta veya telefonunu al. Özlemini gider. Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bence son iki arkadaşın söyledklri çok doğru sizin çoqunuzunki sadece hoşlanma ben napim o zamn ben 2 yıl sevdm bana bakmadı aynı yerde oturuyorz ama bana bakmıyordu beni sevdiğini sölüyordu ama çıkmıyordu 3. senede bi kızla çıktı bendn habersiz v bu 4. sene biz hala çıkamadık ben napim o zamn sölermisiniz bende hoşlanıyorm çıkmak istiyorum ama olmuyor işte Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2012       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende Bi Kıza Aşık Oldum deli gibi hemde ama ne yapacagımı bilmiyorum müzık dinledigim zaman kalbimden aglıyorum yardım pls ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben Bizim Köyden Birine Acayip deli gibi aşık oldum ama ne yapacagımı bilmiyorum teklif mi versem bazıları derlerki sevmek tipten degildi sevmek kalbtendir ne yapsam yardımm müzk dinliyorum ağlıyorum kız icin ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kızları etkilemek istiyorsanız kız olduğum için diyorum sakın saçma saçma konuşmayın sizden sıkılır onu güldürmeye çalışın bncee
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2012       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
her zaman için şöyle düşünün; aşk sadece güzellikten ibarettir ama önemli olan kişiliktir. aşık olduğunuz kızın kişiliğini iyi öğrenin onla çıksanız bile onu tanımadığınızdan dolayı ayrılırsınız ve kızlar genelde parayı sever bunu dert etmeyın arkadaslar cok çalışın eğer okuyorsanız ve hedefınız olsun unutmayın ılerde cok ıyı bır yerde olursanız cok ıyı bır yasam sureceksınız ve cok mutlu olacaksınız ve ask o zaman gelcek Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende seviyorum facede çevrimdışıydı şakadanak söyledim Msn Grin Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi erkeğe aşık oldum ve kendi sınıfımdan acaba o da bni seviyomu bilmiyorum..bazen bana baktığını görüyorum ve bikaç kere konuşmuşluğumuz var..o bana bazen çok komik şakalar yapar Msn Grin acaba o da benden biraz hoşlanıyomu bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aslında kanka dediğiniz insanla daha iyi olur çünkü herşeyini bildiğiniz için bi güven sorunu yaşamazsınız ama tabi duygularınıza yenilip pat diye açılmayın derim ben. sonra dönüşü çok zor hatta nerdeyse imkansız. bir de ne yaşarsanız yaşayın hiçbir şeyin eskisi gibi olmasını istemeyin bu mümkün olmaz haytımızda hiçbir anımız bir diğerine tamamen uymaz canlar.bende kankama aşığım ama bunu nasıl söyleyeceğim biliyor musunuz? şöyleki ; doğum gününde sabah erkenden bi pasta yapıcam evine gidicem ona güzel bi sürpriz olacak.sonra zaten yalnız kalacağımız için ona sana bir süprizim daha var ama önce gözlerini kapat diyeceğim.sonra onu dudağından bir kez öpeceğim ve kulağına fısıldayacağım.sana aşığım diyeceğim.ne tepki verir diye korkmuyorum çünkü bülbül gibi yanmayacaksanız aşk meydanına çıkmayacaksınız ! ve henüz yalnızca 17 yaşındayım.onu seveli tam 1 sene oldu onu çok iyi tanıdığım için bekledim hep ve bu sebepten onunla kanka oldum.tanımadan çıkılan ilişkiler çok uzun sürmez genelde.onu çok seviyorum o benim herşeyim.