| | #1381 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1382 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1383 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ARİTMETİCS Aşağıda ki Resimde İstediğin Trasform EfektLere NasıL ULaşıLacağını BuLabiLirsin, CoreL' e Gelince Bilgim DahiLinde DeğiL Bu Ama MutLaka CvpLayan Bir Arkadaşımız OLacaktır.. SaygıLar.. ![]() hayır bunu biliyorum ben şunu tam olarak istiyorum ![]() yardımcı olursanız sevinirim .corel drawa benziyor araştırdım buldum iligine teşekkür ederim .tekrar yardım rica ediyorum | |
|
| | #1384 (mesaj-linki) | |
| soru: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
iki bilgisayarı ethernet yardımıyla birbirine bağlayamıyorum biri laptop ve wireless ile internete bağlı diğeri desktop ve onun da internete bağlı olmasını istiyorum ağ kurulum sihirbazından her şeyi denedim ama olmadı lütfen yardım....
| |
|
| | #1385 (mesaj-linki) | |
slm bn foruma yeni kaydoldum. bilgisayarın içinden bazı kabloları çıkarttım simdi ses gelmio, müzikler çalıyo ama ses yok daha dün format attım gine ses yok, acaba içerden ses kablolarını çıkarmış olabilirmiyim, bilen varsa hangi nereye takılıyor ya da içerde ses ile alakalı bi kablo varmı...
| |
|
| | #1386 (mesaj-linki) | |
| Cvp: soru: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Son Düzenleyen nakz; 05-04-2007 @ 12:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #1387 (mesaj-linki) | |
SELAMÜN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR BENİM MPEG FORMATINDAKİ BİR SÜRÜ VİDEOLARIMI NERO 7.5.1.1 KULLANARAK DVD YE AKTARDIM.ANCAK PC DE AÇTIĞI HALDE HİÇBİR DVD PLAYER DE AÇMIYOR.ACABA NERDE HATA YAPTIM?DÜNYA KADAR ÇEKİM YAPTIĞIM DVD LER BOŞA MI GİTTİ?TEŞEKKÜR EDERİM.
| |
|
| | #1388 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.88 FULL, K-Lite Codec Pack 2.88 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.88 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools | |
|
| | #1389 (mesaj-linki) | |
TEŞEKKÜR EDERİM AMA K-LITE KULLANDIĞIM HALDE SORUNUM DEVAM EDİYOR. DVD YE YÜKLEDİĞİM MPEG UZANTILI VİDEO LARIMI DVD PLAYER AÇMIYOR | |
|
| | #1390 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar bir sorum war limitli internet kullanıyorum msnden bir dosya göndermek kota aşmasına neden olailir mi?
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |