PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-04-2007   #1441 (mesaj-linki)
nakz - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim 6 gblık yerim var ve sanal bellek yetersiz diyor.
sanal bellekle ; sabit diski , ramin devamıymış gibi kullanarak fiziksel belleğin rahat çalışması sağlanır. 6 değil 60 gb boş yerin dahi olsa eğer ramin yetersizse bu uyarıları sık sık alman doğal. bu soruna en mantıklı çözüm (ram ekleyecek paran yoksa) başlangıçta olabildiğince az program çalıştırmak ve aynı anda mümkün olduğunca az iş yapmak.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-04-2007   #1442 (mesaj-linki)
vain

teşekkür ederim texniks
bir porblemim daha var v6 hatası verdi pc ama visualbasic yuklu deil
Eski 13-04-2007   #1443 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
Öncelikle ben teşekkür ederim. Sorununuza gelirsek;
VB6 uyarıları windows'un kendi içerisinde bulunan VB6 dosyalarının (kendi Scriptlerinin) verdiği verdiği uyarılardır. Ama hata kodunu verirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Örneğin "Microsoft VBScript çalışma hatası (0x800A01B6) " türünde bir uyarı gelir bu kodu yazarsanız kesin bir çözüm bulabiliriz.

nakz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ?
Bu kullanıcı ile oturum kapatıp yada bilgisayarınıza restart atıp tekrar login olmayı denediğinizde düzeliyormu? DAha önce bu tarz birşeyle karşılaşmamıştım bu olayla karşılaşmadan önce yaptığınız Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini yeniden başlatıp denemenizi tavsiye edicem sorun bundan kaynaklanıyorsa ve bilgisayarınızı bu şekilde kullanmak istiyorsanız seçim size kalmış bir sorun çıkarıcağını sanmam bunu zamanla görebiliriz ancak
Eski 14-04-2007   #1444 (mesaj-linki)
mgb

arkadaşlar bnm pcmde bazı şeyler açlmıyo meselea hotmail maillerime bakamıyorum ltfen yardım edin bde internette oyun oynayamıyorum neden?:'(
Eski 14-04-2007   #1445 (mesaj-linki)
GreenEye

selamlar benim alt komşumla internet sorunum var Ben 4. kat da oturuyorum komşumuz 3. katda oturuyor telefon bizim evde olduğu için modemde bizim evde duruyor biz bnm interneti komşumuzla ortak kullanıyoruz bnm modemin markası usrouter komşumuzda bizim evdeki modemden 3. kata kablo çekerek kullanıo interneti Ama sorun şuki mesela komşum RapidShare Webhosting + Webspace sitesinden birden fazla dosya indirmesi gerekiyor ama bir dosya indirdiğinde sizinde bildiğiniz gibi rapid birden fazla dosya indirmeye izin vermiyo ancak modeme reset attıktan sonra tekrar dosya indirebiliyoruz ama modem bende olduğu için komşum modeme reset atamıyo sadece rapid için değil başka nedenlerden de modeme reset atmak gerekio Komşum NasıL ip Dns nı falan sıfırlayabilir bunun bi çözümü varmı acaba
Eski 14-04-2007   #1446 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

mgb adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bnm pcmde bazı şeyler açlmıyo meselea hotmail maillerime bakamıyorum ltfen yardım edin bde internette oyun oynayamıyorum neden?:'(
Servispack 2 makinanızda yüklü değilse yükleyin. Exporer güncellemelerini yapın. Java ve Flash player yükleyip tekrar deneyin.

GreenEye adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar benim alt komşumla internet sorunum var Ben 4. kat da oturuyorum komşumuz 3. katda oturuyor telefon bizim evde olduğu için modemde bizim evde duruyor biz bnm interneti komşumuzla ortak kullanıyoruz bnm modemin markası usrouter komşumuzda bizim evdeki modemden 3. kata kablo çekerek kullanıo interneti Ama sorun şuki mesela komşum RapidShare Webhosting + Webspace sitesinden birden fazla dosya indirmesi gerekiyor ama bir dosya indirdiğinde sizinde bildiğiniz gibi rapid birden fazla dosya indirmeye izin vermiyo ancak modeme reset attıktan sonra tekrar dosya indirebiliyoruz ama modem bende olduğu için komşum modeme reset atamıyo sadece rapid için değil başka nedenlerden de modeme reset atmak gerekio Komşum NasıL ip Dns nı falan sıfırlayabilir bunun bi çözümü varmı acaba
System tryde gözüken ağ simgesine sağ tıklayıp onar deyin. Bu işlemde temizleme işlevi gerçekleşir. Bu şekilde denemenizi tavsiye edebilirim.

Alternatif bir çözüm ise consol şifrenizi arkadaşınıza vermek ve gerektiğinde explorer üzerinden kullanıcı adı ve poralo girerek yeniden bağlantıyı tazelemk.
Eski 14-04-2007   #1447 (mesaj-linki)
vain

0x800A01B6 veya 0x800A01B4 gibiydi tam hatırlamıyorum ...aslına bakarsan ben bunları soruyorum yardımcı olursanız sevinirim yöntemler neler?
Eski 15-04-2007   #1448 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

0x800A01B6 veya 0x800A01B4 gibiydi tam hatırlamıyorum ...aslına bakarsan ben bunları soruyorum yardımcı olursanız sevinirim yöntemler neler?
Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip bilgisayarınıza kurun. Tüm VB6 dosyalarınızı günceller ve eksik veya bozuk dosyalar onarılmış olur.
Download the Visual Basic 6 Runtime library (vb6 dll)
Eski 15-04-2007   #1449 (mesaj-linki)
vain

yardımların için çok saol inşallah hatalardan kurtulurum birde disk birleştirmede ses ayarlarını birleştirmiyor neden ?
Eski 15-04-2007   #1450 (mesaj-linki)
carlos77 - avatarı

slm arkadaşlar benim pc slaytları açmıyo daha doğrusu önceleri açıyodu ne olduysa formattan sonra oldu bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 1 Gün Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 2 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53