| | #1781 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Buradan bulabilirsiniz aradığınız yeri başlat > tüm programlar > donatılar > Sistem Araçları > sistem geri yükleme eğer bu da açılmıyorsa sistem geri yükleme hizmeti kapalı demektir. bunu da açmak için; denetim masası > yönetimsel araçlar > hizmetler, açılan pencerede sistem geri yüklemeyi bulup iki kez tıklayın ve devre dışı veya elle olan bölümü otomatik yapın ve hemen alt tarafında yer alan başlat, durdur, duraklat bölümünden başlat butonuna basınız ve başlat bölümünden tekrar sistem geri yüklemeye basarak açabilirsiniz | |
|
| | #1782 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1783 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) eminim yani.ama yine de sorun çözülmedi.sakın format gerekli demeyin bi çözümü var değil mi??
| |
|
| | #1784 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Sistem Geri Yükleme'yi yeniden kurmak için: - Başlat > Çalıştır > %Windir%\INF yazıp enter'layın. - SR.INF dosyasını bulun. Bu dosya üstünde sağ tıklayın ve Yükle'yi seçin. - Windows, Sistem Geri Yükleme özelliğini tekrar kurmaya çalışacak. Sizden Windows kurulum kaynak klasörünün konumunu belirtmeniz istenebilir. %Windir%\ServicePackFiles yolunu belirtin. - Windows'u yeniden başlatmanız sorulduğunda onaylayın. | |
|
| | #1785 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #1786 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar bende de ayni soru var call of duty oyunu nu yükledim ve drectx hatası veriyor son sürüm yüklü olduğu halde zaten pc yi yeni aldım dell marka masa üstü windos da orjinel lütfaen yardım cı olurssan sevinirim tesekkürler
| |
|
| | #1787 (mesaj-linki) | |
SLM ARKADAŞLAR SORUNLARA CEVAP BULDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİM BİLGİSAYARIN Bİ SORUNU VAR BİLGİSAYARIMI 3 AY OLDI ALALI O ZAMAN DVD OYUNLARI AÇABİLİYORDUM ŞİMDİ OYUN TAKTIĞIMDA ŞU UYARIYI ALIYORUM "WİNDOS BU DİSKETTEN OKUYAMIYOR.DİSK BOZULMUŞ,VEYA YANLIŞ BİÇİMLENDİRİLMİŞ OLABİLİR" İLETİSİ ALIYORUM OYUNLARI AÇAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
| |
|
| | #1788 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)-- Öncelikle bunu aynı dvd'demi yapıyor? yoksa her oyundamı? Dvd rom'unuz Dvd+R ve Dvd-R Destekliyormu? yada Dvd+R ve Dvd-R 'den hangisini destekliyor? Takmış olduğunuz oyun Cd si bunlardan hangisi?
Bilgisayarınıza vistayı kurarken neden xp yi kaldırmadınız? install sırasında gerekli dosyalar arabelleğe alındıktan sonra, Karşınıza gelecek menüden eski işletim sisteminizin tutulup, tutulmayacağı yazıyor. Eğer buna eski işletim sistemime dokunulmasın, kalsın v.b. biR seçenek seçtiyseniz açılışta çıkması gayet normal. Windows izin veriyor ise vista altında Xp 'nin bulunduğu klasörü silmeyi deneyin. Eğer izin vermilyorsa birde bunu vistanın güvenlik kipinde deneyin. Eğer sonuç yine değişmediyse üstte yazdığım hataya düşmeden yeniden kurun. Bu arada ahmed; neden mesajı quote yapıp boş geçtiğini anlıyamadım. Üyenin mesajı gözden kaçmış olabilir. Ancak bırakalımda bunu kendisi yinelesin. Son Düzenleyen ahmetgns; 22-08-2007 @ 22:06. Sebep: Alıntı düzeltildi | |||||
|
| | #1789 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)selam. bu bahsettiğiniz hata bende de oluşmuştu. ekran kartından kaynaklanan bir hataydı. DirectX'in 9.0c sürümü kaldırın, 8.0b yani windows un standart olarak yüklediği 8.0b sürümü gelecek,. 9.0c yi tekrar yüklemeyi deneyin. yükleyemiyorsanız ekran kartından oluşan bi hata var. veya şöyle de yapabilirsiniz; ekran kartının driver larını güncelleyin yada tamamen kaldırıp en sonuncu driver ı yükleyin. sonrada DirectX 9.0c yi yüklemeyi deneyin. umarım sorununuz hallolur. ben bu yüzden iki ekran kartı yakmıştım ![]() | |
|
| | #1790 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Bence ahmed aynı soruya cevap arıyor. Yani kendisi de cevabı almak istiyor. Ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama sonradan buna yordum. Yine de belirtse iyi olurdu. Şayet dediğim gibiyse tabi. | |||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 18 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |