| | #1921 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Ben de yaşamıştım buna benzer bir sorun ...Ama benimkinin nedeni pc saat ve tarihinin yanlış olmasıydı....İstersen bi kontrol ediver Son Düzenleyen Hi-LaL; 30-09-2007 @ 20:20. Sebep: Az önce gönderilem hata resimlerine yakından baktım da tarihi sanki doğru gösteriyor update zamanında?? | |
|
| | #1922 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Pc nin tarihine ve saatine baktım bir sorun yok .... yani dogru .... neden kaynaklanabilir acaba bilen varmı ???? | |
|
| | #1923 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Elle güncelleme yapmak için bu sayfaya gidip, daily.zip dosyasını indirip, ayrı bir klasöre açıp flash anlatımda gösterildiği gibi güncellemelisiniz: Setting Updater | |||||
|
| | #1924 (mesaj-linki) | |
| acil yardım pls
Ya arkadaşlar benim bilgisayarda denetim masasına girilmiyo!!Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi dio !!Acil yardımcı olursanız bu ramazan ayında bolbol duamı alıcaksınız gelen misafirlerden biri kurcalamış bilg. neyaptığı belli değil yardım pls!!!
| |
|
| | #1925 (mesaj-linki) | |||||
Sürüm güncel buradakini indirdim.ama sonuç yine aynı program açılmıyor. çok tıklarsam ALREADY İS A RUNNİNG uyarısı veriyor. Msn de program tanımlanabiliyor ama açılamadığından kullanamıyorum. ne yapmalıyım virüs sebep olurmu .virüs programım avira. acil cevap lütfen teşekkürler. | |||||
|
| | #1926 (mesaj-linki) | |||||
bugün düzeldi anlamadım ![]() ![]() kendi kendine düzeldi yani birsey yapmadımm sanırım serverda sorun oldu .... ama otomatik yapmadı elle yaptım update... tesekkur ederimm ... | |||||
|
| | #1927 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1928 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar ... ben masa üstüne ad aware personal vardı kazayla sildim.ama daha sonra mavi bir pencere çıktı... şimdi silinmiyor. bu dosya wın32 dell.değil bir başkası kullanıyor veya çalışıyor.diyor. kapatıp tekrar deneyin diyor .. hiç bişi anlamadım başlat menüsünden ve kaldır dan denedim olmadı silinmiyor nasıl silebilirim... bir yardımcı olursanız sevinirim... | |
|
| | #1929 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) unlocker adlı küçük bir program var ki tam sana göre birsey, programın acıklaması diyor ki silemediginiz dosyları silmek için buradan indirip kullanabilirsin silmek istedigin dosyaya sag tıklayıp unlocker sec cıkan ekrandan tüm kilitleri aç de ve sonra tekrar sag tıklayıp unlocker de ve bu kez sil sec. | |
|
| | #1930 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Son Düzenleyen bahatki; 02-10-2007 @ 15:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |