| | #1931 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
slm benim bir sorunm var arkadaslr vista yükledim fakat intel prodsl 2200 modeminin driverini bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırım tşk. ederim
| |
|
| | #1932 (mesaj-linki) | |||||
Google da intel prodsl 2200+driver veya ürün numarası+driver diye aratırsan kesinlikle bi sonuç çıkar ancak desteklediği işletim sistemine bakmalısın. istersen de +vista olarak sona ekleyebilirsin bunu Bir de driverguide sitesine bak. Database i bayağı geniş | |||||
|
| | #1933 (mesaj-linki) | |
ya bıformunu okudum PC nizi temiz mi? 1 sn de ögrenin Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim. bı kısı oyle yazdı __________________ ama ben bir an bişiler yazdı ve kayboldu yardım edersenenız sevınırım ![]() almancasını bilmiyorum ama; başlat menüsüne bastığında büyüteç simgeli ara(search) simgesinin altında yamuk dikdörtgen simgeli run(çalıştır) var almancasını bilmiyorum ama şekillerden belki yararlanırsın yamuk dikdörtgeni seçeceksin. soru işaretli help, büyüteçli search ve yamuk dikdörtgenli run en altta alt alta. ayrıca bende netstat -an | find ":25" bunu nasıl yazacağımı bilemedim open kısmana copy paste yaptım | |
|
| | #1934 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1935 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #1936 (mesaj-linki) | |
program görev yöneticisinde işlemlerde çalışıyor görünüyor ama uygulama yani program açılmıyor. hatta şurda konuya da yazdım http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...-gelmiyor.html Son Düzenleyen NeutralizeR; 05-10-2007 @ 12:02. | |
|
| | #1937 (mesaj-linki) | |
|
| | #1938 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar benım sorunum driverlar ile ilgili. PC yi her açtıgımda camera ve skystar2 tv kartının driverlarının yüklü olmadıgı uyarısını alıyorum. Driverları kurunca pc kapatılana kadar ikisinide sorunsuz kullanabiliyorum. Ama pc yi kapatıp açınca aynı şeyleri bir daha yaşaıyorum. Bunun bir yolu yokmu? Yanı driverları nasıl sabitleyebilirim?
| |
|
| | #1939 (mesaj-linki) | |
|
| | #1940 (mesaj-linki) | |
| ACEMİYE YARDIM
Slm, Ben çok yeni bilgisayar kullanıcısıyım ve acemiyim ama azimliyim bağzı arkadaşlarım internetten bir şey indirirken hop diye indiyorlar ben çok yavaş indirebiliyorum bunun programını bilen varmı? yardımcı olurmusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Hasan KÖKSAL
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |