PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-03-2006   #481 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

necaty adlı kullanıcıdan alıntı
Bakın spyfalcon diye olsa sonlandırırım zaten ama o balon kendi kendine SPYFALCON UN WEBSİTESİNİ açıyor vede bir pop up reklam açıyor siteyi kapatıncada verdiği hata..

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Webroot Spy Sweeper'ı deneyebilirsiniz. En güçlü anti-spyware programlarından biri, belki de en güçlüsü...

Bazı durumlarda trojan, virus, spyware gibi zararlı kodlar Windows'a çok derin bir şekilde işliyorlar ve Windows oturumu açıkken bunları temizlemek mümkün olmayabiliyor. Harddisk'inizi başka bir pc'ye takıp o PC'nin kendi windows'undan oturum açıp güvenlik yazılımları ile tarama yaptırmayı deneyebilirsiniz ya da ikinci bir sürücünüz varsa (harddisk birden fazla partition'dan oluşuyorsa) geçici bir windows kurulumu yapın, güvenlik yazılımı yükleyin ve tarama yaptırın.
Sizin için de aynı önerilerde bulunacağım...
Saygılar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 10-03-2006   #482 (mesaj-linki)
094812

ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun
iyi günler
Eski 10-03-2006   #483 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

094812 adlı kullanıcıdan alıntı
ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun
iyi günler
Önce kopyalayın ...yapıştırmak istediğiniz yeri tıklayın ve Explorer üst barında "düzen" seçeneği altındaki "yapıştır" seçeneğini tıklayın yapıştıracaktır....tüm tarayıcılar için geçerlidir bu yöntem....bilginize
Eski 10-03-2006   #484 (mesaj-linki)
tesubeyi - avatarı

mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 10-03-2006   #485 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı
mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Sorununuz her ne kadar Admine aitse de :...şunu belirteyim bende Firefox kullanırım bu şekil bir sorunum yoktur sadece Telekomla ilgili bazen kasılma meydana gelir...geçici olur düzelir kısa sürede.... sitemizden hep "çıkış" butonu kullanarak çıkımanız tavsiye ederim...öte yandan Easy Clean kullanmanızı tavsiye ederim sizin erişemiyeceğiniz kadar dosyayı (çerezleri) silme imkanınız olur...bu da sisteminizi rahatlatır soluk almasına neden olur... ..formumuzda mevcuttur bu program ücretsiz tam sürüm türkçe dil seçeneği mevcuttur... muhtemelen sizdeki sorun bunlardan kaynaklıdır tabii başka bir program kullanmıyorsanız makinayı ve sistemi kasacak belirtiğinizin dışında...sözü geçen sizdeki programın buna neden olacağını tahmin etmiyorum şayet bir şüpheniz varsa programı geçici olarak kaldırın ve deneyin durumu....kolay gelsin
Eski 10-03-2006   #486 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

094812 adlı kullanıcıdan alıntı
iyi günler
Bazı tarayıcılarda forumların yazı-resim düzenleyicilerinde sağ tıklandığında "Yapıştır" seçeneği çıkmayabiliyor. Bu durumda klavye kısayollarını kullanabilirsiniz Kopyalamak için CTRL + C ve yapıştırmak için CTRL + V tuş kombinasyonları...

tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı
Sitede fazlaca animasyon mevcut (flash-gif). Bilgisayarınız yeterince güçlü değilse sitemizde yavaşlama yaşayabilirsiniz. Celeron 2000 mhz işlemci, 256mb ram bellek ve üstü donanıma sahip bilgisayarlarda herhangi bir yavaşlama söz konusu değil. Durum Internet Explorer'da farklı ise sorunun kaynağı kullandığınız tarayıcıda. Çünkü bir çoğumuz firefox kullanıyoruz ve site firefox için optimize edilmiş durumda.
Eski 10-03-2006   #487 (mesaj-linki)
twetty_tt

selamm yaa ben bi rica da bulunacaktım...
bundan yaklaşık 1,5- s ay öncesi bi arkadaş bi program yüklemişti buraya, ama hangi bölüme yukledigini hatırlayamıyorum.. Programın amacı adsl hızını yukseltmekti..
Ben bu programı indirmiştim adı TCPOptimizer.. Hiç bi değişiklik ve ayar yapmadan sadece adsl in bağlantısını daha hızlı hale getiriyodu.. Benim sorum bu programda hangi seceneği işaretliyoduk acaba, o kadar baktım forumlara bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Eski 10-03-2006   #488 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı
selamm yaa ben bi rica da bulunacaktım...
bundan yaklaşık 1,5- s ay öncesi bi arkadaş bi program yüklemişti buraya, ama hangi bölüme yukledigini hatırlayamıyorum.. Programın amacı adsl hızını yukseltmekti..
Ben bu programı indirmiştim adı TCPOptimizer.. Hiç bi değişiklik ve ayar yapmadan sadece adsl in bağlantısını daha hızlı hale getiriyodu.. Benim sorum bu programda hangi seceneği işaretliyoduk acaba, o kadar baktım forumlara bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
İlk olarak mevcut bilgisayarınızdaki değerleri "Backup Current Settings" ten yedekliyorsunuz.

Settings den bağlantı tipini seçiyorsunuz. Kullandığınız "Network Adapter" ı seçiyorsunuz.

Daha sonra alttaki seçeneklerden "Optimal Settings" i seçiyorsunuz ve "Apply Changes" diyorsunuz.

ve bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz.

Benim bildiğim ayarlar bu şekilde
Eski 10-03-2006   #489 (mesaj-linki)
twetty_tt

konuyla alakalı mı bilmiorum ama internet explorer 'a google toolbar eklemek istiyorum yani hani açılır pencereleri (popup) önlüyor ya, onu nereden yükleyebilirim..???
Eski 10-03-2006   #490 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı
konuyla alakalı mı bilmiorum ama internet explorer 'a google toolbar eklemek istiyorum yani hani açılır pencereleri (popup) önlüyor ya, onu nereden yükleyebilirim..???
http://toolbar.google.com
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53