| | #481 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Saygılar | |||||||||
|
| | #482 (mesaj-linki) | |
ben bir yazıyı kopyaladığımda tekrar yapıştıramıyorum her yerde yani buraya aaa yazımmı kopylayıp yapıştıramıyom ne yapabiliriz yardımlarınız için teşekkürler bulamazsanız canınız sağolsun iyi günler | |
|
| | #483 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #484 (mesaj-linki) | |
mrb. mozilla kullanıyorum ama www.msxlabs.org a girince bilgisayarım kasıyor. adresten çıkınca tekrar düzeliyor. deepfreeze kullanıyorum yani virüs programım yok. Neden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #485 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #486 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #487 (mesaj-linki) | |
selamm yaa ben bi rica da bulunacaktım... bundan yaklaşık 1,5- s ay öncesi bi arkadaş bi program yüklemişti buraya, ama hangi bölüme yukledigini hatırlayamıyorum.. Programın amacı adsl hızını yukseltmekti.. Ben bu programı indirmiştim adı TCPOptimizer.. Hiç bi değişiklik ve ayar yapmadan sadece adsl in bağlantısını daha hızlı hale getiriyodu.. Benim sorum bu programda hangi seceneği işaretliyoduk acaba, o kadar baktım forumlara bulamadım yardımcı olursanız sevinirim... | |
|
| | #488 (mesaj-linki) | |||||
İlk olarak mevcut bilgisayarınızdaki değerleri "Backup Current Settings" ten yedekliyorsunuz. Settings den bağlantı tipini seçiyorsunuz. Kullandığınız "Network Adapter" ı seçiyorsunuz. Daha sonra alttaki seçeneklerden "Optimal Settings" i seçiyorsunuz ve "Apply Changes" diyorsunuz. ve bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz. Benim bildiğim ayarlar bu şekilde ![]() | |||||
|
| | #489 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) konuyla alakalı mı bilmiorum ama internet explorer 'a google toolbar eklemek istiyorum yani hani açılır pencereleri (popup) önlüyor ya, onu nereden yükleyebilirim..??? | |
|
| | #490 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |