PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-12-2006   #941 (mesaj-linki)
uNfOrfEeLiNg
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ya benim pc de şöle bi sorun var ilk kez başıma gelio cd -rom u görmüo naapcam ben ya cd takıom cd rom çalışıo açalıo falan ama big. yok :

ya bi sorunum daha var windows live messenger kullanıom ben <<<<<<<<<birisiyle konuşurken bişi yok ama camera açınca pc kitlenio donuo hiç bişi yapamıom<<<<<<<<<<sebebi ne olabilir <<<<<<<<<<<sildim yükledim format attım fayda etmedi
şimdiden teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Son Düzenleyen uNfOrfEeLiNg; 02-12-2006 @ 03:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-12-2006   #942 (mesaj-linki)
necati1 - avatarı

red_sea adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhabalar arkadaşlar...

bilgisayarımda bir trojen var ve bunu nasıl yok edebilirm.

konunun başında kullandıgım başlık simgesinin aysını; yani üçgen içinde ünlem işareti.işte bu simge;
sistem (system tray)arkasında gözüküyor,sag alt köşede.baloncuk işareti çıkarıyor sürekli ve üstüne geldimde "critical system errors" yazıyor ve durmadan yanıp sönüyor.üstüne tıkladıgımda ise "virusburst" isim lii siteye baglanıyo..

"msconfig" de hiç bir işe yaramadı, ad-aware programı ile de tarama yaptığımda ise kayıt defterindeki gösterdigi dizinleri sildim ama yinede işe yaramadı......

bu konuda n'apabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
benim şahsen kullandığım ve güvenim ve memnuniyetimin çok fazla olduğu spyemergency programını edinip update ini gerçekleştirdikten sonra makinanızı komple bir taramadan geçirip ne bulursa güvenle silmenizi öneririm bu güne kadar tüm tanıdıklarıma bu tür sorunlar için bu programı önerdim ve herkes benim memnuniyetimi paylaşıyor program türkçe dil seçeneği ile çok kolay kullanıla biliyor makinanızı hiç rahatsız etmiyor hissetmiyor bile makina taraması sonderece hızlı trojan ve spy larda inanılmaz başarılı memnun kalacağrınızı düşünüyorum sanırım sorununuzu halleder

tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba.
Bilgisayarımı açıyorum windowsa hoşgeldiniz diyor orada kalıyor açılış sesi de gelmiyor. Resetliyorum düzeliyor. Bu problemi sürekli olmasa da rahatsız edici bir düzeyde yapıyor. Sorunumun ne olabileceği hakkında yardımcı olablirseniz çok sevinirim
bilgisayarınızın driwer larını tekrar kontroledin sorununuz büyük ihtimalle onlarla alakalıdır diye düşünüyorum sücüler de bir hata olmalı ulaşamayınca pc açılmıyor büyük ihtimalle

Son Düzenleyen necati1; 03-12-2006 @ 01:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-12-2006   #943 (mesaj-linki)
nortoncris

ya arkadasım ya ocagına dustum gıbı bır sey oldu ınternet acılan sayfayı desıtıremıyom o bolumu kullkanamıyorum
Eski 04-12-2006   #944 (mesaj-linki)
melik2a

P5S800-UM ASUS ANAKAR SÜRCÜSÜSÜNÜ İNTERNETTEN İDNDİRMEK İSTİYORUM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİ
Eski 04-12-2006   #945 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

nortoncris adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadasım ya ocagına dustum gıbı bır sey oldu ınternet acılan sayfayı desıtıremıyom o bolumu kullkanamıyorum
http://www.msxlabs.org/forum/pc-inte...tml#post162990

melik2a adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
P5S800-UM ASUS ANAKAR SÜRCÜSÜSÜNÜ İNTERNETTEN İDNDİRMEK İSTİYORUM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİ

ASUSTeK Computer Inc.-Support-
Eski 04-12-2006   #946 (mesaj-linki)
onur_um

BENİM PC CHAT PROGRAMUNA GİRMİYOR NEDEN OLABİLİR ÇOK ACİL İHTİYACIM VAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Eski 04-12-2006   #947 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Bozulmuştur sil yeniden kur
Eski 05-12-2006   #948 (mesaj-linki)
jaws
HDD görmeme sorunu

Merhaba.
BEnimkisi garip bir sorun.Umarım yardım edecek birini bulurum.

Elimde 2 tane farklı boyutlarda (80-200) samsung sata hdd var.Bunlardan 80GB olan hali hazırda makinede işletim sistemi kurulu olarak çalışıyıordu.Başka bir makineye ait olan diğer (200GB) sata hddi 80 gb takılı olan makinenin 2. sata yuvasına takıp 200 gb lığa format attım ve xp kurdum( slave master yapmadım,gerek kalmadı).bu işlem sırasında 1.HDD e bi işlem yapmadım.Sonra açılışta bana hangi HDD de işletim sistemi başlatacağımı sordu hangisini seçsem sorunsuz başlatıyordu.Sonra 200 gb olan hdd i çıkardım ve sistemi tekrardan başlattım ama benim 80 GB hdd ve işletim sistemi görünürde yok.biosda primary device dan bakıyorum HDD yi görmüyor.
şimdi ne yapmalıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eski 05-12-2006   #949 (mesaj-linki)

arkadaşlar sizlerden bir ricam var bilen varsa lütfen yardım edin imdatttttttt vep cameram benim pc de calışmıyor daha doğrusu calışıyrdu saonra ne olduysa önce bilgi sayarı yavaşlattı daha sonrada calışmadı b sayarı servise götürdüm hiç bir saorun yok dediler camerayıda kendi servisine yolladım onlarda bir sorun yok dediler .ancak camerayı başka bilgi sayara takınca cok ğüzel calışiyor.benim bilgisayarada başka camera takınca cok ğüzel çalışıyor .sorunu kimse çözemedi 2 servise götürdüm çözemediler bilen varsa bana acilen yardım etsin.
Eski 05-12-2006   #950 (mesaj-linki)
apachi7

Makinamın sağ alt toolboxun da mayın iconu var ve üzerine gelindiğinde "critical System Errors " mesajı çıkıyor spyware adaware ve windefender symantec antivirus çalışmakta fakat halen bu mayın iconu durmakta ve belli aralıklarla iexplorer kendiliğine açılmakta winantivirus ve Security Center sayfası açılmaktadır.

Aman bana bi çare hemen
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 1 Gün Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 2 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53